Tamm canim sagolasinGeçmiş olsun canım. Dinlen biraz vücudun dirençsiz kalmıştır. Kaliteli besinlerle beslenmeye dikkat et
Insallah bikac gundur bigazimda kasinti gibi bisey vardi sonra oksuruk basladi bugun daha kotuyum biyere davetliydim oraya bile gidemicemAllau sağlık acil sifa versin bir an önce iyiles ilaçlarını düzenli kullan
Hamam mi hic gitmedim inan :) iyi mi geliyor ilk defa duydumCanım gidebilirsen hamam çok iyi gelir.
Canim ya :))Günaydın herkese. Buraya yazıyorum, bu çocuk okula giderken '5 dk daha anne yaaa' dediğinde acimayacagim.
Yok ona 5 dk. Küçükken uyusaydi. :))
Neyse söylenmeyi bitirdiğime göre yumurtaları haslayayim da sağlıklı bir kahvaltı hazirlayayim :)
Insallah :) sonra ay kizlar nevar ne yok goturdum dersen karismam ....günaydınn anneler huzurlu bool hareketli veiradeli bir gün olsun inşallah bugün arkadaşıma gidiyorum söz dikkatli olucamm çok kaçırmakk yok
Biri saglikli beslenme mi dedi ? Aaaa aaa joleyadan ozlu sozler ackalarak degil saglikli beslenerek dimi joleyacim abur cubur ve ondan bundan sundan yiyerek de degil dimi canim benimgünaydın canım açlık başağrısı yapar tabi unutma aç kalarak değıl sağlıklı beslenerek kilo vericz.
Evet bende endiseliyim insallah iyiye gidiyordur.bende gruptan biri ayrilinca uzuluyorum acikcasi ama yapicak bise yok malesefkaramellim06 tubi_klc
Siz bayaga cozmussunuz işi :) Teşekkürler bu bilgiler için :)
Mislisse eline sağlık :)
Nazar mi değdi gruba yaprak dökümü resmen. Herkes birer birer ara verdi.Gulicikkk i çok merak ettim ben, çocuğu hastaydı ama bukadar uzun sürdüğüne göre korkuyor insan inşallah ciddi bir şey değildir.
Tamma karamelimEline sağlık mis. Hamam iyi gelir sauna terletir mikropları atarsın üzerine bol su içtin mi Tamam hemen iyileşirsin.
Liste için eline sağlık sen bana karamel de ben sana mis:)
Ayyyy ne güzel demi yemyesil tablo ellerine sağlık canım :)))Kızlar herkese günaydın;
Kilo tablomuz ilk sayfamızda yer almaktadır.Bu haftanın ve ayın birincisi Karamel06 arkadaşımız olup kendisini canı gönülden kutlar başarılarının devamını dileriz..
Feyzax arkadaşımızı da vermiş olduğu kilodan dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz.
Herkese başarılar dilerim.
Tabloda yanlış biyer varsa söylerseniz sevinirm biraz rahatsızım bunu bile zor yaptım inanın anlayışınız için tekrar teşekkür ederim..
Eki Görüntüle 1790250 Eki Görüntüle 1790251 Eki Görüntüle 1790249
Geçmiş olsun dikkat et kendine canımGunaydin olabilir ben de hastayim kizlar doktora gittim yeni geldim bi poset dolusu ilac yazmis basimda dis koklerimde bir agri var yuruyus de yaptim midem de agriyor
Karamellim kız karamellim :)Tamma karamelimrica ederim onemli olan isiniz gorulsun :)
üzüldüm inşallah bir an önce dönerArkadaslar ipek zeynep ozel nedenlerden dolayi bisure aramizda olamyacagini soyledi uzgunum
Rica ederim sizin sayenizde yemyesil tabloAyyyy ne güzel demi yemyesil tablo ellerine sağlık canım :)))
fEnaKizlar joleyayi yakin takipe alalim tamammi ? Onun napicagi belli olmaz :)
Insallah ...ilk uzeyle tanismistim sonra ipek sonra uhibbuke ve sonrasinda sizlerle ... once uze gitti sonra uhibbuke sonra ipek umarim daha fazla kayip vermeyizüzüldüm inşallah bir an önce döner
Herhafta diyosun canim ama devamini goremiyoruz acikcasi ...fEna
Kız bu hafta kararlıyım diyom inanmıyonmuyinede takip fena olmaz garanti olur
Tamam l yi unutmusum uzun ya kisaltayim demistim ... ....Karamellim kız karamellim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?