Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Allau sağlık acil sifa versin bir an önce iyiles ilaçlarını düzenli kullan
Insallah bikac gundur bigazimda kasinti gibi bisey vardi sonra oksuruk basladi bugun daha kotuyum biyere davetliydim oraya bile gidemicem

Canim ya :))

günaydınn anneler huzurlu bool hareketli veiradeli bir gün olsun inşallah bugün arkadaşıma gidiyorum söz dikkatli olucamm çok kaçırmakk yok
Insallah :) sonra ay kizlar nevar ne yok goturdum dersen karismam ....

günaydın canım açlık başağrısı yapar tabi unutma aç kalarak değıl sağlıklı beslenerek kilo vericz.
Biri saglikli beslenme mi dedi ? Aaaa aaa joleyadan ozlu sozler ackalarak degil saglikli beslenerek dimi joleyacim abur cubur ve ondan bundan sundan yiyerek de degil dimi canim benim )

Eline sağlık mis. Hamam iyi gelir sauna terletir mikropları atarsın üzerine bol su içtin mi Tamam hemen iyileşirsin.
Liste için eline sağlık sen bana karamel de ben sana mis:)

Evet bende endiseliyim insallah iyiye gidiyordur.bende gruptan biri ayrilinca uzuluyorum acikcasi ama yapicak bise yok malesef

Eline sağlık mis. Hamam iyi gelir sauna terletir mikropları atarsın üzerine bol su içtin mi Tamam hemen iyileşirsin.
Liste için eline sağlık sen bana karamel de ben sana mis:)
Tamma karamelim rica ederim onemli olan isiniz gorulsun :)

Kizlar joleyayi yakin takipe alalim tamammi ? Onun napicagi belli olmaz :)

Ayyyy ne güzel demi yemyesil tablo ellerine sağlık canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…