Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Valla Sana masallah da adama öyle demesen iyiydi:))))

kızlar tamam şu saatten sonra yemek yok fermuar çekiyorum booolda su içiyorum ceza olarakta 20 dk spor hasta hasta

Kizlar ne kdar cok kilo vermek isteyen varya ve hepsi kadin acaba 1 erkek ben kilo vermek istiyorum die topik aciyomudur ? Nie hep kadinlar kilo aliyo kilo vermk istiyo

Kizlar ne kdar cok kilo vermek isteyen varya ve hepsi kadin acaba 1 erkek ben kilo vermek istiyorum die topik aciyomudur ? Nie hep kadinlar kilo aliyo kilo vermk istiyo
olmazmı kilosuna dikkat eden erkek dolu bir taneside benim oğlum azıck göbek çıktımı başlar spora

Hahaha cook guldum fıstık gibi hatun olumca bu sefer üzülme adamin haline bakip keske demeseydim öyle diyee

Benim eşim de öyle bugün benim kızlar annem 85 kilo oldu baba diyolar olsun kizim daha 75 kiloya düşecek annen diyor bu daha yetmez diyor bendem cok istiyor zayif olmami
Benim esimde bana ne zaman 55 olcaksin diye sorar ama sonra aksam abur cuburu eve doldurur banada hadi yiyeceksin benm hatrim için diye baskı yapar destekmi köstek mi anlamadım zaten benm mücadelem bana yetiyor aksamlari cok zorlaniyorum kizlar zor zabtediyorum kendimi yaaa ;(

Biz bu haftada cakisamayacagiz galiba :)
Yani konu açmasada sevgili eşim dikkat eder. Hamileyken birlikte kilo aldık, o verdi bende kaldı ama bünye olarakta o kolay alır ve verir. Benden 1 kilo gidene kadar kaç takla atıyorum. Adam 1 hafta azcık dikkat etsin 2 kilo hoppp gidiverir.
Ama günde 4 litreye yakın su içiyor ve işi gereği hareket halinde :)

Bütün gün giremedim, son dk misafiri ağırladım bugün. Üstüne akşam çaya da süpriz misafir geldi :) güzel oldu. Ufak tefek kaçamak oldu ama kayda değer değil. O yüzden içim rahat. Zaten kosturmaktan yakmisimdir diye düşünüyorum :)
Çok çene çalmadan isimin başına döneyim, az zaman yapacak çok şey var. İyi geceler herkese :)

Gençler uyaninnnn :)))
Hadi hareket vakti. Hareket berekettir.
Sağlam bir yürüyüş yapalım
Ama durun ya! 2 de yatan annelere müsade :)) ben az daha uyuyayim. Soz yapcam yürüyüş :) bebeği 9 da, 10 da uyuyanlar hadi canlarim tembellik yok :) size Günaydın oldu :)

Ben standart saat 6 da ayaktayim eşimi yolladim küçük kızım kalkti ben yürüyüşü öğlen sonu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…