- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
al kız al hakettim artıkBakk yaaa basladi ginealicam artik sopayi elime
Valla Sana masallah da adama öyle demesen iyiydi:))))Ya bugün eşim karşımda bi şeyler yedi. Söylemiyorum canı çekmesin kimsenin. Valla ağzının içine baktım öyle. Ne nefis varmış bende :) ama gittim geldim yiyip yememe konusunda. Yemedin üşenmedim fırında karnıbahar yaptım. Vicdanım rahat:)Benle çok dalga geçti kiloluyum diye zamanında. Ben de ona beddua ettim içinden
inşallah sen kel ve göbekli olursun, ben de zayıf ve fıstık gibi olurum demiştim. Göbek yapmış bizim herif, saçlar da dökülüyor :) ahım tutuyor mu ne:)))
Su vereydi iyiydi gibi olduValla Sana masallah da adama öyle demesen iyiydi:))))
Bencede :)kızlar tamam şu saatten sonra yemek yok fermuar çekiyorum booolda su içiyorum ceza olarakta 20 dk spor hasta hasta
Valla bende bilmiyom ki beynim uyusuk kulaklarim duymuyo oksuruk gecti birun akintisi devam gozdende yas geliyo boyleMislisse nasıl oldun biraz daha iyimisin
olmazmı kilosuna dikkat eden erkek dolu bir taneside benim oğlum azıck göbek çıktımı başlar sporaKizlar ne kdar cok kilo vermek isteyen varya ve hepsi kadin acaba 1 erkek ben kilo vermek istiyorum die topik aciyomudur ? Nie hep kadinlar kilo aliyo kilo vermk istiyo
fena grip olmuşsun senValla bende bilmiyom ki beynim uyusuk kulaklarim duymuyo oksuruk gecti birun akintisi devam gozdende yas geliyo boyle
Ohhh o bana neler dedi :) gaza getirmekte çok payı var:))Valla Sana masallah da adama öyle demesen iyiydi:))))
Benim eşim de öyle bugün benim kızlar annem 85 kilo oldu baba diyolar olsun kizim daha 75 kiloya düşecek annen diyor bu daha yetmez diyor bendem cok istiyor zayif olmamiOhhh o bana neler dedi :) gaza getirmekte çok payı var:))
Yine mi bayan JE vakası :))))al kız al hakettim artık
Hahaha cook guldumYa bugün eşim karşımda bi şeyler yedi. Söylemiyorum canı çekmesin kimsenin. Valla ağzının içine baktım öyle. Ne nefis varmış bende :) ama gittim geldim yiyip yememe konusunda. Yemedin üşenmedim fırında karnıbahar yaptım. Vicdanım rahat:)Benle çok dalga geçti kiloluyum diye zamanında. Ben de ona beddua ettim içinden
inşallah sen kel ve göbekli olursun, ben de zayıf ve fıstık gibi olurum demiştim. Göbek yapmış bizim herif, saçlar da dökülüyor :) ahım tutuyor mu ne:)))
Benim esimde bana ne zaman 55 olcaksin diye sorar ama sonra aksam abur cuburu eve doldurur banada hadi yiyeceksin benm hatrim için diye baskı yapar destekmi köstek mi anlamadımBenim eşim de öyle bugün benim kızlar annem 85 kilo oldu baba diyolar olsun kizim daha 75 kiloya düşecek annen diyor bu daha yetmez diyor bendem cok istiyor zayif olmami
Biz bu haftada cakisamayacagiz galiba :)Ben de bugün eşimle yaptım yürüyüş o da hasta ona da bulaştırdınız :) hafif tempo ve daha az mesafe yürüdük ama olsun en azından yürüdük :) yarın kızlarla toplancaz, kendime hakim olmaya çalışıcam.
Yani konu açmasada sevgili eşim dikkat eder. Hamileyken birlikte kilo aldık, o verdi bende kaldıKizlar ne kdar cok kilo vermek isteyen varya ve hepsi kadin acaba 1 erkek ben kilo vermek istiyorum die topik aciyomudur ? Nie hep kadinlar kilo aliyo kilo vermk istiyo
Ben standart saat 6 da ayaktayim eşimi yolladim küçük kızım kalkti ben yürüyüşü öğlen sonu yapıyorumGençler uyaninnnn :)))
Hadi hareket vakti. Hareket berekettir.
Sağlam bir yürüyüş yapalım
Ama durun ya! 2 de yatan annelere müsade :)) ben az daha uyuyayim. Soz yapcam yürüyüş :) bebeği 9 da, 10 da uyuyanlar hadi canlarim tembellik yok :) size Günaydın oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?