Cok guzel vermis masallah diyelim 2.sorumun cevabini alabilirmiyim?canım 37 yaşında diyete başlamış 38 şimdi 2 de çocuğu var maşallah.. hem de var ya 2 oğlan bi de kocaya hergün ne pastalar ne yemekler ne hamurişleri yaptı ve 1 gün bile kaçamak yaptığını görmedimilk 40 kiloyu 9 ayda verdi ondan sonra bi düşük yaşadı sonra diyetini biraz daha hafifletti şimdi işte 1 yıl oldu başlayalı 50 kilo vermiş olacak bu cuma inşallah
Masallah cok iyi kilo vermis ya kac yasinda peki o ?Darisi senn basina bak iste sennde metabolik bisey olabilir gittinmi dra hic metabolizmana tirotlerine insulinine hormonlarina falan baktirdinmi hic?
Kansizlik demir eksikligi miacaba .? Cunku burda tubi arkadasimiz cok dikkat etmesine ragmen demir eksikliginden dolayi kilo veremiyordu o isi cozunce kilosu tikir tikir gidiyor simdi demir uzmani oldu kendisi artik bizim yediklerimizi bile demir bakimindan degerlendirir oldubaktırdım canım her yıl da baktırıyorum bi ara kısa bi süre tiroidim yükseldi 3 ay ilaç kullandım sonra doktr gerek yok artık dedi.. şimdi gene düzgün gidiyor şeker tiroid horman vitamin herşey ideal bi tek kansızlık alt sınırın çok az altında ama ona da çok şey değil normal dedi doktor
Kansizlik demir eksikligi miacaba .? Cunku burda tubi arkadasimiz cok dikkat etmesine ragmen demir eksikliginden dolayi kilo veremiyordu o isi cozunce kilosu tikir tikir gidiyor simdi demir uzmani oldu kendisi artik bizim yediklerimizi bile demir bakimindan degerlendirir oldu
Benim esimde oyle boyu kilosu dengeli benim gibi degil ;( tesekkur edrim cik bakalim benim yerimede bugun de iyi degilim ama spor yapmaya alismisken hastalaninca olmadi motive olmustum cok guzel neyse kismet elden bise gelmez hastalik sonucta bu hafta boyle gecicek gibi bakalim insallah gr almam almakta istemiyorum arti gormek istemiyorum artik bi hafta arti bi hafta eksi sıktı artik beni istikrarli bir sekilde yoluma devam etmek istiyorum dun biraz cikokata yedim tatli istedi canim ama daha kahvalti bile yapmadim canim visey istemiyor kiz da rahatsiz benim uzerime dusuyor zaten ben iyi degilim kelin ilaci olsa basina surer misali;(Havalar bundan sonra böyle gider merak etmebiraz şu evi toparlayayim çıkarım ben ikimizin yerine :))
Eşim, 192 kilosu da 92
Su an gayet fit adam. Napar eder döner o kilo suna zaten :)
Hamileyken bende sınır yoktu gecenin bir yarısı kalkar bir şeyler hazırlardım. Ama öyle hayir denemeyecek şeyler :))
O da yerdi haliyle.
Gerçi şimdi intikamını alıyor, F feyzax dedi galiba eşim eve akşam bir şeyler getiriyor diye. Bizimki dedi hesap. Bir de tek yenmez bu ya azcık ye bir şey olmaz
Önemli olan aç kalmak değil çok hareket etmek diye kanıma da giriyor :)
Cok dikkat ediyomusun peki ? Evet tubi gelirse cvp verir mesajina merak etme demir uzmanimiz o bizimaa hadi ya olabilir belki ben bi araştırayım onu
insallaj canim her gecen gün buna daha cok inanıyorumDusucez canim allah izin verirse ...
oksurek alerjik olabilirmi bahara bağlı yani balgamli mi oksuruuorSuan iyi gibiyim diyeyim gun icinde nasil olurum bilmem kizi dra goturcez sanirim fena oksuruyor
Vayyy beeeee ne kilolar veriliyor arkadas bizde burda 100 gramin hesabini yapiyoz:))o kız işte bizim takımdanbenim muskam o yaşam koçum biz gruplara beraber başladık o o zaman 96 ya düşmüştü şubat 2015 te 114,5 ile başlamış.. haziranda 5.takıma girdim beraber ben 122 ydim o da 96. ben şimdi 105 o 67 ama ben onun gibi diyet yapmadım benim hep bi ofsayttı yani bizim ailede benden başka kimsede yok kilo bi ben. ameliyat düşünmüyorum şimdilik eğer diyet yapıp kilo veremezsem düşünürüm ancak şimdilik diyet yapıcam bakalım gene zaman ne gösterir bilinmez
benim de hedefim 69 kilo olmak boyumda 169 onu bi göreyim gerisine o zaman bakarız
iyi olacan insallahIyi diyek iyi olak :))
ayyyy cok utandim kiz beni örnek olarak gostermissin :))Kansizlik demir eksikligi miacaba .? Cunku burda tubi arkadasimiz cok dikkat etmesine ragmen demir eksikliginden dolayi kilo veremiyordu o isi cozunce kilosu tikir tikir gidiyor simdi demir uzmani oldu kendisi artik bizim yediklerimizi bile demir bakimindan degerlendirir oldu
Canim senn bu hafta otomatik eksileceksim hemde hic olmadığın kadar çünkü hastalik öyle oluyor bu arada aramizdaki farki kapatıp seni sollamayada kararliyim onuda belirtmeden gecmiyim dedim:)) 70 li rakamlari senden once görmem lazim:))))Kiz tubi bana yetismene 1.2 kilo kalmis 1200 daha verirsen benim kilomda olucaksin bu hafta hasta oldugum icin yerimde sayicam ve sende bana yetisiceksin sanirim off off
Kiz ne uzmani bana mi kalmis uzmanlik hem bizim grubun uzmani karamell :)Cok dikkat ediyomusun peki ? Evet tubi gelirse cvp verir mesajina merak etme demir uzmanimiz o bizim
Yok canim cok sukur alerjisi benden gecti sanirim evet balgamli gibi oksuruyor ventolin die bi surup var daha once vermisti dr ondan icirim diyoruminsallaj canim her gecen gün buna daha cok inanıyorum
oksurek alerjik olabilirmi bahara bağlı yani balgamli mi oksuruuor
Vayyy beeeee ne kilolar veriliyor arkadas bizde burda 100 gramin hesabini yapiyoz:))
iyi olacan insallah
ayyyy cok utandim kiz beni örnek olarak gostermissin :))
Kiz demir uzmani degilmisin sen candy arkadasimiza bilgi verirmisin dr.tubiKiz ne uzmani bana mi kalmis uzmanlik hem bizim grubun uzmani karamell :)
Sanmiyorum ama girucez diyelim kismet hayirnonce ben gormek istiyorum 70 iCanim senn bu hafta otomatik eksileceksim hemde hic olmadığın kadar çünkü hastalik öyle oluyor bu arada aramizdaki farki kapatıp seni sollamayada kararliyim onuda belirtmeden gecmiyim dedim:)) 70 li rakamlari senden once görmem lazim:))))
Ben 3 4 hafta boyunca her gun yürüyüşümü diyetimi yaptigim halde hep yerimde saydim kimo hafta arti 1 kilo gördüm sonra demir eksikliginin kilo vermeye engel olduğunu öğrendim her gun kahvaltida dalak yemeye başladım her sabah bütün yesilliklerden kocamn bir tabak hazirladim kendime roka maydanoz tere ve bunlarla soyah cay icmedim icmek istesemde en az 2 saat bekledim kuru üzüm yedim.ne bileyim iste demir içeriyor yazan besinleri hep yemeye çalıştım ama yaninda süt ürünü yada kalsiyum olmadan çünkü oda demiri yok ediyor bu şeklinde iki hafta geçirdim ilk hafta 1.300 ikinci hafta 1.600 gram gittibaktırdım canım her yıl da baktırıyorum bi ara kısa bi süre tiroidim yükseldi 3 ay ilaç kullandım sonra doktr gerek yok artık dedi.. şimdi gene düzgün gidiyor şeker tiroid horman vitamin herşey ideal bi tek kansızlık alt sınırın çok az altında ama ona da çok şey değil normal dedi doktor
Ahaha :))) nacizane deneyimimi paylaştım :))Kiz demir uzmani degilmisin sen candy arkadasimiza bilgi verirmisin dr.tubi
Benim esimde oyle boyu kilosu dengeli benim gibi degil ;( tesekkur edrim cik bakalim benim yerimede bugun de iyi degilim ama spor yapmaya alismisken hastalaninca olmadi motive olmustum cok guzel neyse kismet elden bise gelmez hastalik sonucta bu hafta boyle gecicek gibi bakalim insallah gr almam almakta istemiyorum arti gormek istemiyorum artik bi hafta arti bi hafta eksi sıktı artik beni istikrarli bir sekilde yoluma devam etmek istiyorum dun biraz cikokata yedim tatli istedi canim ama daha kahvalti bile yapmadim canim visey istemiyor kiz da rahatsiz benim uzerime dusuyor zaten ben iyi degilim kelin ilaci olsa basina surer misali;(
:)) yok yok çok alcak gönüllüsün. Demir işi senden sorulurAhaha :))) nacizane deneyimimi paylaştım :))
Cansiniz kızlar :):)) yok yok çok alcak gönüllüsün. Demir işi senden sorulur
Ayy aynen canimm bide yiyeceksin hic mi hatrim yok filan der napar eder yedirirHavalar bundan sonra böyle gider merak etmebiraz şu evi toparlayayim çıkarım ben ikimizin yerine :))
Eşim, 192 kilosu da 92
Su an gayet fit adam. Napar eder döner o kilo suna zaten :)
Hamileyken bende sınır yoktu gecenin bir yarısı kalkar bir şeyler hazırlardım. Ama öyle hayir denemeyecek şeyler :))
O da yerdi haliyle.
Gerçi şimdi intikamını alıyor, F feyzax dedi galiba eşim eve akşam bir şeyler getiriyor diye. Bizimki dedi hesap. Bir de tek yenmez bu ya azcık ye bir şey olmaz
Önemli olan aç kalmak değil çok hareket etmek diye kanıma da giriyor :)
bu erkekler niye böyle acaba en güzeli en iyisi olsun hep kendilerine hiç bakmazlar yani benim eşim öyle bende 50ye düşeekmişim uçtu adam uçtuBenim eşim de öyle bugün benim kızlar annem 85 kilo oldu baba diyolar olsun kizim daha 75 kiloya düşecek annen diyor bu daha yetmez diyor bendem cok istiyor zayif olmami
her hafta bıktınız benden demiYine mi bayan JE vakası :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?