Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Cok guzel vermis masallah diyelim 2.sorumun cevabini alabilirmiyim?

Masallah cok iyi kilo vermis ya kac yasinda peki o ?Darisi senn basina bak iste sennde metabolik bisey olabilir gittinmi dra hic metabolizmana tirotlerine insulinine hormonlarina falan baktirdinmi hic?

baktırdım canım her yıl da baktırıyorum bi ara kısa bi süre tiroidim yükseldi 3 ay ilaç kullandım sonra doktr gerek yok artık dedi.. şimdi gene düzgün gidiyor şeker tiroid horman vitamin herşey ideal bi tek kansızlık alt sınırın çok az altında ama ona da çok şey değil normal dedi doktor

Kansizlik demir eksikligi miacaba .? Cunku burda tubi arkadasimiz cok dikkat etmesine ragmen demir eksikliginden dolayi kilo veremiyordu o isi cozunce kilosu tikir tikir gidiyor simdi demir uzmani oldu kendisi artik bizim yediklerimizi bile demir bakimindan degerlendirir oldu

aa hadi ya olabilir belki ben bi araştırayım onu

Benim esimde oyle boyu kilosu dengeli benim gibi degil ;( tesekkur edrim cik bakalim benim yerimede bugun de iyi degilim ama spor yapmaya alismisken hastalaninca olmadi motive olmustum cok guzel neyse kismet elden bise gelmez hastalik sonucta bu hafta boyle gecicek gibi bakalim insallah gr almam almakta istemiyorum arti gormek istemiyorum artik bi hafta arti bi hafta eksi sıktı artik beni istikrarli bir sekilde yoluma devam etmek istiyorum dun biraz cikokata yedim tatli istedi canim ama daha kahvalti bile yapmadim canim visey istemiyor kiz da rahatsiz benim uzerime dusuyor zaten ben iyi degilim kelin ilaci olsa basina surer misali;(

Dusucez canim allah izin verirse ...
insallaj canim her gecen gün buna daha cok inanıyorum
Suan iyi gibiyim diyeyim gun icinde nasil olurum bilmem kizi dra goturcez sanirim fena oksuruyor
oksurek alerjik olabilirmi bahara bağlı yani balgamli mi oksuruuor
Vayyy beeeee ne kilolar veriliyor arkadas bizde burda 100 gramin hesabini yapiyoz:))

Iyi diyek iyi olak :))
iyi olacan insallah
ayyyy cok utandim kiz beni örnek olarak gostermissin :))

Kiz tubi bana yetismene 1.2 kilo kalmis 1200 daha verirsen benim kilomda olucaksin bu hafta hasta oldugum icin yerimde sayicam ve sende bana yetisiceksin sanirim off off
Canim senn bu hafta otomatik eksileceksim hemde hic olmadığın kadar çünkü hastalik öyle oluyor bu arada aramizdaki farki kapatıp seni sollamayada kararliyim onuda belirtmeden gecmiyim dedim:)) 70 li rakamlari senden once görmem lazim:))))

Yok canim cok sukur alerjisi benden gecti sanirim evet balgamli gibi oksuruyor ventolin die bi surup var daha once vermisti dr ondan icirim diyorum

Sanmiyorum ama girucez diyelim kismet hayirnonce ben gormek istiyorum 70 i

Ben 3 4 hafta boyunca her gun yürüyüşümü diyetimi yaptigim halde hep yerimde saydim kimo hafta arti 1 kilo gördüm sonra demir eksikliginin kilo vermeye engel olduğunu öğrendim her gun kahvaltida dalak yemeye başladım her sabah bütün yesilliklerden kocamn bir tabak hazirladim kendime roka maydanoz tere ve bunlarla soyah cay icmedim icmek istesemde en az 2 saat bekledim kuru üzüm yedim.ne bileyim iste demir içeriyor yazan besinleri hep yemeye çalıştım ama yaninda süt ürünü yada kalsiyum olmadan çünkü oda demiri yok ediyor bu şeklinde iki hafta geçirdim ilk hafta 1.300 ikinci hafta 1.600 gram gitti

Anne Bebek hasta zor oluyor gerçekten Allah şifa versin ikinizede.

Ayy aynen canimm bide yiyeceksin hic mi hatrim yok filan der napar eder yedirir zaten ben kendmle mücadele ediyorum bide onla ugrasiyorum

Benim eşim de öyle bugün benim kızlar annem 85 kilo oldu baba diyolar olsun kizim daha 75 kiloya düşecek annen diyor bu daha yetmez diyor bendem cok istiyor zayif olmami
bu erkekler niye böyle acaba en güzeli en iyisi olsun hep kendilerine hiç bakmazlar yani benim eşim öyle bende 50ye düşeekmişim uçtu adam uçtu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…