Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

eee cok guzel degmis o zaman diyete basladigina insalah isedigin kiloya dusersin

amin canım inşallah hepimiz düşeriz. hamile kaldığım kiloya 3 kilo kaldı ama ondan sonra da yolum uzun tabi ama ilk hedef yolda

benimki hem kel hem göbekli kendinden beddualı yani

bana da kiloma çok laf söylemiştir kendileri ama nasıl bir huyum varsa hala yüzüne bakıyorum ya da nasıl aşıksam demek ki

koğuş yat 2!
koğuş kalk 6 buçuk!

standart bende ama kızım iki gündür 10-11 arası uyuyor

Benim eşim de öyle bugün benim kızlar annem 85 kilo oldu baba diyolar olsun kizim daha 75 kiloya düşecek annen diyor bu daha yetmez diyor bendem cok istiyor zayif olmami
Dusucez canim allah izin verirse ...

Uykusuz anneye gore cok enerjik bir mesaj yazmissin ben olsam yazamazdim uykulu uykulu ...bugun yine yuruyus yok havada o kdar guzel ki hasta olmanin tam zamanina rast gelmisim...

Erkeklerin metanolizmasi bize gore cok farkli yapi geregi yani benim esimde oyle bi ara beraber diyet yaptik o 4 kilo verdiyse ben anca 2 verdim biara 8 kilo falan aldi ama verdi dikkat ederek simdi koruyor dikkat ediyor kilosu boyundan 3-4 cm az olmasina fit durmasina ve kilo almamasina ragmen bazen yine gobek yapmisim ya vermem lazim dediginde ben intihar edeyim o zamn benim 30kilo fazlam var boyuma gore demekten biktim ....cunku ideal kilo ;boyum 158 ya ideal kilom 55 kg mesela acaba bana lafmi sokuyor diyede dusunmedim degil ama hic yuzume vurmaz hatta ben derim ya beni biraz fiseklesene bu ne kilo sen boyle degildin kilo ver falan diye hic demez oyle ne giysen yakisiyor diyo tabi ona gore ...karamel demisti esi ona "benim gozumden gorebilseydin seni kilo vermek istemezdin " die benimkide herhalde gonul gozunden goruyor ama ben gercek gozumle gordugum icin rahatsiz oliyorum ...gecen farketti demistim ya valla helal olsun diyo bi 10 daha versem altin madalya takacak :))

Muska 77 die bi kiz vardi hangi geup bilmiyorum 46 kg verdi sanirim olmaz die bisey yok ama sunu sorabilirmiyim sana seninki metabolik olabilirmi ailen genelde kilolumu yani ne bilim tup mide falan dusundun mu hic?bizimde yolumuz az degil hani bende etap etap gidiyorum bana 70 kg yeter ama boyuma yetmez o yuzden ne kadar kg versem iyi 60 a dusunce tamam diyecegim insallah ama yavas yavas gidiyoruz bakalim...yaglar o kadar yerlesmisnve alismiski yerlerine ev sahibi olmuslar resmen ama ev sahibi benim istemyen kiracilari evden cikarmam gerek bunu da ancak ben yapabilirim baskasi degil hersey benim elimde bunu biliyorum ve ben istersem allahin izniyle yaparim bunuda biliyorum baska soze gerek yok ...

Esine soyle getirmesin o zman tembuh et iyice

Kiz hamileyken kilo aldik demissin o dami aserdi napti sen yedikce o da yemis herhalde bence sen kilo alinca bunun psikoljisi bozulmasin bende kilo alayim demistir

Kiz tubi bana yetismene 1.2 kilo kalmis 1200 daha verirsen benim kilomda olucaksin bu hafta hasta oldugum icin yerimde sayicam ve sende bana yetisiceksin sanirim off off

o kız işte bizim takımdan benim muskam o yaşam koçum biz gruplara beraber başladık o o zaman 96 ya düşmüştü şubat 2015 te 114,5 ile başlamış.. haziranda 5.takıma girdim beraber ben 122 ydim o da 96. ben şimdi 105 o 67 ama ben onun gibi diyet yapmadım benim hep bi ofsayttı yani bizim ailede benden başka kimsede yok kilo bi ben. ameliyat düşünmüyorum şimdilik eğer diyet yapıp kilo veremezsem düşünürüm ancak şimdilik diyet yapıcam bakalım gene zaman ne gösterir bilinmez

benim de hedefim 69 kilo olmak boyumda 169 onu bi göreyim gerisine o zaman bakarız

Masallah cok iyi kilo vermis ya kac yasinda peki o ?Darisi senn basina bak iste sennde metabolik bisey olabilir gittinmi dra hic metabolizmana tirotlerine insulinine hormonlarina falan baktirdinmi hic?

Masallah cok iyi kilo vermis ya kac yasinda peki o ?Darisi senn basina bak iste sennde metabolik bisey olabilir gittinmi dra hic metabolizmana tirotlerine insulinine hormonlarina falan baktirdinmi hic?

canım 37 yaşında diyete başlamış 38 şimdi 2 de çocuğu var maşallah.. hem de var ya 2 oğlan bi de kocaya hergün ne pastalar ne yemekler ne hamurişleri yaptı ve 1 gün bile kaçamak yaptığını görmedim ilk 40 kiloyu 9 ayda verdi ondan sonra bi düşük yaşadı sonra diyetini biraz daha hafifletti şimdi işte 1 yıl oldu başlayalı 50 kilo vermiş olacak bu cuma inşallah

Uykusuz anneye gore cok enerjik bir mesaj yazmissin ben olsam yazamazdim uykulu uykulu ...bugun yine yuruyus yok havada o kdar guzel ki hasta olmanin tam zamanina rast gelmisim...

Havalar bundan sonra böyle gider merak etme biraz şu evi toparlayayim çıkarım ben ikimizin yerine :))
Eşim, 192 kilosu da 92
Su an gayet fit adam. Napar eder döner o kilo suna zaten :)
Kiz hamileyken kilo aldik demissin o dami aserdi napti sen yedikce o da yemis herhalde bence sen kilo alinca bunun psikoljisi bozulmasin bende kilo alayim demistir

Hamileyken bende sınır yoktu gecenin bir yarısı kalkar bir şeyler hazırlardım. Ama öyle hayir denemeyecek şeyler :))
O da yerdi haliyle.
Gerçi şimdi intikamını alıyor, F feyzax dedi galiba eşim eve akşam bir şeyler getiriyor diye. Bizimki dedi hesap. Bir de tek yenmez bu ya azcık ye bir şey olmaz
Önemli olan aç kalmak değil çok hareket etmek diye kanıma da giriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…