Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ayy aynen canimm bide yiyeceksin hic mi hatrim yok filan der napar eder yedirir zaten ben kendmle mücadele ediyorum bide onla ugrasiyorum
seni çok iyi anlıyorum bizimde gecelerimiz çook uzun dur evde 3 erkek eşimde benle yemek ister sağolsun tatlıydı bisküviydi zorla yedirmeye çalışır . kilo almasak bile başarı bu durumda

kızlar bugün pek iştahım yok şaka gibi demi boğazlarım ağrıyor daha yeni kahvaltı yapıcam az önce tartıldım 400 gram fazla geldim hiiç morel bozmuyorum geçen haftaya göre daha iyiyim kendimce en azından aşırı kaçmıyorum pazar 64 ü görücem inşallah ucundanda olsa şimdi sağlam bir kahvaltı yapayım

:)) yazının başından sonuna kadar iştahı açılan bi arkadaşımız var:)

Neden Kilo veremediğiniZi kan tahlili yaparak mi ogrendiniz ?

Aramıza hoşgeldin candy candy .ne mutlu bana hepinizi güldürdüm yani bende çok güldüm bu halime

sen bi de benim halimi gör 3 perdelik stand up gibiyim bi de sen maşallah 64 kilocuksun şu an regl dönemimdeyim tam bugün iştah bölümü ne bulup ne gördüysem yiyip içiyorum 5.takımdan atacaklar beni nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…