- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
seni çok iyi anlıyorum bizimde gecelerimiz çook uzun dur evde 3 erkek eşimde benle yemek ister sağolsun tatlıydı bisküviydi zorla yedirmeye çalışır . kilo almasak bile başarı bu durumdaAyy aynen canimm bide yiyeceksin hic mi hatrim yok filan der napar eder yedirirzaten ben kendmle mücadele ediyorum bide onla ugrasiyorum
Kesnlikle canm :)seni çok iyi anlıyorum bizimde gecelerimiz çook uzun dur evde 3 erkek eşimde benle yemek ister sağolsun tatlıydı bisküviydi zorla yedirmeye çalışır . kilo almasak bile başarı bu durumda
Bugun sen deneme olarak sabahtan yatana kadar ne yediğini bi kenara not et aksam bizimle paylas ama yedigin her seyi yaz bi not kağıdınaYa napsak gün boyu yediklerimizin fotoğrafını mi çeken dicem ama buralar dolar tasar mi :) hem neleri yanlış yaptığımızı görürüz. Ne dersiniz?Mislisse karamellim06 tubi_klc Y yagmur7968
:)) yazının başından sonuna kadar iştahı açılan bi arkadaşımız var:)kızlar bugün pek iştahım yok şaka gibi demi boğazlarım ağrıyor daha yeni kahvaltı yapıcam az önce tartıldım 400 gram fazla geldim hiiç morel bozmuyorum geçen haftaya göre daha iyiyim kendimce en azından aşırı kaçmıyorum pazar 64 ü görücem inşallah ucundanda olsa şimdi sağlam bir kahvaltı yapayım
Ben 3 4 hafta boyunca her gun yürüyüşümü diyetimi yaptigim halde hep yerimde saydim kimo hafta arti 1 kilo gördüm sonra demir eksikliginin kilo vermeye engel olduğunu öğrendim her gun kahvaltida dalak yemeye başladım her sabah bütün yesilliklerden kocamn bir tabak hazirladim kendime roka maydanoz tere ve bunlarla soyah cay icmedim icmek istesemde en az 2 saat bekledim kuru üzüm yedim.ne bileyim iste demir içeriyor yazan besinleri hep yemeye çalıştım ama yaninda süt ürünü yada kalsiyum olmadan çünkü oda demiri yok ediyor bu şeklinde iki hafta geçirdim ilk hafta 1.300 ikinci hafta 1.600 gram gitti
Tesekkur ederiz tubicimbugun yuruyus varmi?Ahaha :))) nacizane deneyimimi paylaştım :))
Hahahahhaaa kiz bu joleya alem ya once istahim yok diyo sonra saglam bi kahvalti yapayim diyo hasta hasta iyi guldum:)) yazının başından sonuna kadar iştahı açılan bi arkadaşımız var:)
Kiz surekli olmaz kiYa napsak gün boyu yediklerimizin fotoğrafını mi çeken dicem ama buralar dolar tasar mi :) hem neleri yanlış yaptığımızı görürüz. Ne dersiniz?Mislisse karamellim06 tubi_klc Y yagmur7968
Sagolasin canimAnne Bebek hasta zor oluyor gerçektenAllah şifa versin ikinizede.
Bencede ucmus sonucta senden bahsediyor nerdeyse 12 haftadan beri yerinde sayiyonbu erkekler niye böyle acaba en güzeli en iyisi olsun hep kendilerine hiç bakmazlar yani benim eşim öyle bende 50ye düşeekmişim uçtu adam uçtu
Ya napsak gün boyu yediklerimizin fotoğrafını mi çeken dicem ama buralar dolar tasar mi :) hem neleri yanlış yaptığımızı görürüz. Ne dersiniz?Mislisse karamellim06 tubi_klc Y yagmur7968
:)) yazının başından sonuna kadar iştahı açılan bi arkadaşımız var:)
fenafikir değil ama kaçamaklar nolucak iyisimi ben almıyimYa napsak gün boyu yediklerimizin fotoğrafını mi çeken dicem ama buralar dolar tasar mi :) hem neleri yanlış yaptığımızı görürüz. Ne dersiniz?Mislisse karamellim06 tubi_klc Y yagmur7968
bende seni seviyom canım ya napim işte iştah olmasada alışkanlk olmuşşHahahahhaaa kiz bu joleya alem ya once istahim yok diyo sonra saglam bi kahvalti yapayim diyo hasta hasta iyi guldumkiz joleya seviyom seni ya
kız hasta hasta güldürdün beni sağlam yapimde iyileşiym dedim:)) yazının başından sonuna kadar iştahı açılan bi arkadaşımız var:)
Aramıza hoşgeldin candy candy .ne mutlu bana hepinizi güldürdüm yani bende çok güldüm bu halime
Aramıza hoşgeldin candy candy .ne mutlu bana hepinizi güldürdüm yani bende çok güldüm bu halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?