Kusura bakmayiz seni listeye ekleyecegim ama katilimin bu sekilde olursa grupca kararimiz olumsuz olabilir bastan soyliyim ;(Katılım Tarihim: 09.03.2016
Baslangic kilom: 64.2
Şimdiki kilom:63.1
Tartı resmim:
Iyi aksamlar hanimlar.Malesef saatinde gönderemedim. 16 aylık çocuğum var. Temizlik çocuk eşimde evde falan anca şimdi fırsat bulabildim. Kusura bakmayın. İnşallah bir dahakine daha erken yollayabilirim.
Evt canım bende bugün eşimé bir dua yazıp verdim cüzdanına koysun diye Allah yardımcımiz olsun. Dualarınızı eksik etmeyinAyyy canim yaa Allah korusun kurumlarında endiselerinde i kadar haklısın ki insallah bu son olur bol bol dua edelim
Ben ilk kez görüyorum arkadaşı :)Kusura bakmayiz seni listeye ekleyecegim ama katilimin bu sekilde olursa grupca kararimiz olumsuz olabilir bastan soyliyim ;(
Ilk girmek istediği gün yazdı başka yazmadi zaten görmemiş olman normal candy diye bir arkadas vardi oda hic görünmedi birdahaBen ilk kez görüyorum arkadaşı :)
Ediyoruz canim hic etmez olurmuyuz rabbim yardimcilari olsun hepsininEvt canım bende bugün eşimé bir dua yazıp verdim cüzdanına koysun diye Allah yardımcımiz olsun. Dualarınızı eksik etmeyin
Annenin yanında daha rahat olur her şey :) inşallah etkili olur. Kaç gün kalacaksın? Kaçırmışım ben.Kızlar annemle iki gündür akşam yemekten sonra yarım saat yürüyoruz. Gündüz de ben bir saat yürüyorum. Yeşil çaya da başladım. Umarım etkili olur
Canım burdayımpatlamanın üzüntüsünden mahvoldum. Çok moralim bozuk.
Ben de onu soracaktım. Abim ve en yakın arkadaşımı aradım hemen. Sen de Tunalı felan geziyorsun. Artık korkumuzdan bi yere gidemiyoruz. Sürekli olaylar oluyor, insanlar ölüyor. Artık yeter
Çok sağol canım hala kasıklarım ağrıyor daha ağzıma koymam maydanoz suyu .yok almam inşallah haftaya 63 te gözüm :))Cok gecmis olsun insallah bir an oncr duzelirsin canim kilo kaybinda cok iyi olmus boyle devam et artik arti gorme yeterki olur mu?
iyi akşamlar arkadaşlar tabloyu hazırlamışken en azından buraya ekliyeyim dedim.Yemyeşil bir tablo hazırladım bu sefer :) Bu haftanın birincisi cicişko arkadaşımız olup kendisini canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
artı gören arkadaşlarım artık ne yapacaklarını gayet iyi bilmekteler söylememize gerek olmadığını düşünüyorum.:)
Aday üyemizden kırmızısiyahlıkadın arkadaşımız da her nekadar aramıza şimdilik katılmasa da kendisini de canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Eki Görüntüle 1794900 Eki Görüntüle 1794901
Ooo meydan okuma :)) oksijeni çek derin derin, yak yağları, sonra meydan oku. 3ten fazla verirsin. Donunce taniyamiycam:)Günaydın güzel anneler
Bu haftanın birincisi cicisko oldu tebrik ederim. Artı gören iki kişiden biriyim:)
Haftaya en çok kiloyu ben verip birinci olcam. İddaya giren var mıBenle yarışmak isteyen?kim daha kilo verecek? cicisko F feyzax 3nity tubi_klc Mislisse Y yagmur7968
Tebrik ederim arkadaşlar hepinizi.Mislisse eline sağlık canım emeğine sağlık.
3nity On beş gün kalcam burda canım. Bakalım her gün bi buçuk saat yürümeye çalışcam. Burda üç kilo versem süper olacak.dönünce haftada en az üç gün yürüyoruz ona göre. Vakit ayıracaksın bize
Ayy ne yoğun bir gün olur senin için neden pazartesi yani genelde persembe cuma yapilir sohbetlerKızlar yarın evde sohbetim var kim ne kadar verdi bakamıyorum salı geriye dönüp hepsini okurum inşallah hayırlı geceler
Rica ederim canim .insallah buraya grlene kadar 3 kg eksilirsin super olur o zamsnGünaydın güzel anneler
Bu haftanın birincisi cicisko oldu tebrik ederim. Artı gören iki kişiden biriyim:)
Haftaya en çok kiloyu ben verip birinci olcam. İddaya giren var mıBenle yarışmak isteyen?kim daha kilo verecek? cicisko F feyzax 3nity tubi_klc Mislisse Y yagmur7968
Tebrik ederim arkadaşlar hepinizi.Mislisse eline sağlık canım emeğine sağlık.
3nity On beş gün kalcam burda canım. Bakalım her gün bi buçuk saat yürümeye çalışcam. Burda üç kilo versem süper olacak.dönünce haftada en az üç gün yürüyoruz ona göre. Vakit ayıracaksın bize
Tamm canim kolay gelsin foto sorun degil bi kereye mahsus onla ugrasmagünaydın güzel anneler yoğun bir gün beni bekliyor şimdi mutfağa giriyorum öğleye anca çıkarım fotomu da atamadım gıcık telden. oğluma atıp ordan paylaşırım artık idare edin beni .hareketli kalorisiz bir gün olsun inşallah
Bu havalardan dolayi motivasyon dusuklugu olur mu bu hafta ne dersiniz? Mart martligini yine herzamanki gibi gostermekte ;( cok fena disari kar yagcak sankiOoo meydan okuma :)) oksijeni çek derin derin, yak yağları, sonra meydan oku. 3ten fazla verirsin. Donunce taniyamiycam:)
Hava dün bugün çok kötutikildik eve bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?