Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kusura bakmayiz seni listeye ekleyecegim ama katilimin bu sekilde olursa grupca kararimiz olumsuz olabilir bastan soyliyim ;(

Ankarada yasanan bu patlamayi esefle kiniyorum olenlere allahtan rahmet ailelerine de bas sagligi yaralilarada acil sifalar diliyorum .Diyecek baska bisey bulamiyorum cok moralim bozuk herzaman heryere gidiyoruz bunun bizim basimiza gelip gelmiycegi beli degil ;(

Ayyy canim yaa Allah korusun kurumlarında endiselerinde i kadar haklısın ki insallah bu son olur bol bol dua edelim
Evt canım bende bugün eşimé bir dua yazıp verdim cüzdanına koysun diye Allah yardımcımiz olsun. Dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar annemle iki gündür akşam yemekten sonra yarım saat yürüyoruz. Gündüz de ben bir saat yürüyorum. Yeşil çaya da başladım. Umarım etkili olur
Annenin yanında daha rahat olur her şey :) inşallah etkili olur. Kaç gün kalacaksın? Kaçırmışım ben.
Canım burdayım patlamanın üzüntüsünden mahvoldum. Çok moralim bozuk.

Ben de onu soracaktım. Abim ve en yakın arkadaşımı aradım hemen. Sen de Tunalı felan geziyorsun. Artık korkumuzdan bi yere gidemiyoruz. Sürekli olaylar oluyor, insanlar ölüyor. Artık yeter

Çok geçmiş olsun. İnsan haberini görmeye dayanamıyor, bir de yakınları olunca işin içinde. Allah yardimciniz olsun.
Diyecek laf kalmıyor. Kim varsa arkasında Allah indan bulsun.

iyi akşamlar arkadaşlar tabloyu hazırlamışken en azından buraya ekliyeyim dedim.Yemyeşil bir tablo hazırladım bu sefer :) Bu haftanın birincisi cicişko arkadaşımız olup kendisini canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

artı gören arkadaşlarım artık ne yapacaklarını gayet iyi bilmekteler söylememize gerek olmadığını düşünüyorum.:)

Aday üyemizden kırmızısiyahlıkadın arkadaşımız da her nekadar aramıza şimdilik katılmasa da kendisini de canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Eline sağlık harika görünüyor :)
cicisko tebrik ederim, inşallah haftaya daha çok verirsin
Başlangıçta bugüne 2.3 kilo farketmiş benim. Biraz motivasyonum düştü o ne öyle :)
Haftada veriliyor o kilo be :)

Günaydın güzel anneler
Bu haftanın birincisi cicisko oldu tebrik ederim. Artı gören iki kişiden biriyim:)
Haftaya en çok kiloyu ben verip birinci olcam. İddaya giren var mı Benle yarışmak isteyen?kim daha kilo verecek? cicisko F feyzax 3nity tubi_klc Mislisse Y yagmur7968
Tebrik ederim arkadaşlar hepinizi. Mislisse eline sağlık canım emeğine sağlık.
3nity On beş gün kalcam burda canım. Bakalım her gün bi buçuk saat yürümeye çalışcam. Burda üç kilo versem süper olacak.dönünce haftada en az üç gün yürüyoruz ona göre. Vakit ayıracaksın bize

Son düzenleme:
Ooo meydan okuma :)) oksijeni çek derin derin, yak yağları, sonra meydan oku. 3ten fazla verirsin. Donunce taniyamiycam:)
Hava dün bugün çok kötu tikildik eve bizde

günaydın güzel anneler yoğun bir gün beni bekliyor şimdi mutfağa giriyorum öğleye anca çıkarım fotomu da atamadım gıcık telden. oğluma atıp ordan paylaşırım artık idare edin beni .hareketli kalorisiz bir gün olsun inşallah

Rica ederim canim .insallah buraya grlene kadar 3 kg eksilirsin super olur o zamsn ben varim yarisa insallah bu pazar 82 yi gormek istiyorum ya ;(

Tamm canim kolay gelsin foto sorun degil bi kereye mahsus onla ugrasma sohbettede ipin ucunu kacirirsin sen simdi ...bisey merak ediyorum seni gorenler sana imreniyor mu kilo ver yada al boyle iyisin diyolar mi ? Merak ettim de

Ooo meydan okuma :)) oksijeni çek derin derin, yak yağları, sonra meydan oku. 3ten fazla verirsin. Donunce taniyamiycam:)
Hava dün bugün çok kötu tikildik eve bizde
Bu havalardan dolayi motivasyon dusuklugu olur mu bu hafta ne dersiniz? Mart martligini yine herzamanki gibi gostermekte ;( cok fena disari kar yagcak sanki

Gunaydin guzel anneler hepimiz icin saglikli mutlu huzurlu az kalorili bol hateketli bir gun ve hafta olmasini temenni ederim.hersey gonlunuzce olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…