Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Geçen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark -500 gr kızlar sabah çok hastalandım kasık ağrıyla uyandım acile gitçektk biraz yattım haffifledi şükür oarada gizli gizli çektim fotomu eşimden hala sen kilo derdindemisin die bir ton laf ederdisanırım içtğim maydonoz suları yaptı sizde dikkat edin ben fazla kaçırdım üç bardağı bulmuştu geceden beri bebişimde kıvrandı hep sütten geçti sanırım. fotoyu eski telle çektim şimdi atamıyorum akşam atmaya çalışıcam .hepinzi merak ediyorum sonra okuyabilicem umarm herkes vermştir

Aaa cok gecmis olsun canim yaaa muaait olunca durumunu bildir bize merakta birakma

Ben bugun yürüyüş yapamadım eşime aksama kadar yalvardim beraber yuruyelim diye gelmedi benu de yollamadi haftada 1 gün evdeymis yanimda otur gitme biyere dedi gidemedim ama icim içimi yedi yürüyüş yapamadim diye keske o uyanmadan kalkip yuruseydim

Tebrikler canım. Geçmiş olsun. Çok içmişsin yeşil çayı da günde bir bardak iç
O da Huzursuzluk yapar bebişte

Çok geçmiş olsun canım, benin bi arkadaşımda zayıflamak için kiraz sapı içiyordu taş düşürdü doktor ona bağladı. Bu tip idrar söktürücü şeyleri az az içmek lazım galiba.

Canım burdayım patlamanın üzüntüsünden mahvoldum. Çok moralim bozuk.
Ben de onu soracaktım. Abim ve en yakın arkadaşımı aradım hemen. Sen de Tunalı felan geziyorsun. Artık korkumuzdan bi yere gidemiyoruz. Sürekli olaylar oluyor, insanlar ölüyor. Artık yeter

Yaa patlama anının görüntülerini izledim tüylerim diken diken oldu nasil saga sola kaçışıyor insanlar yazik gunah degilmi bu masum insanlara bu ne kalleslik bu ne insafsizlik bu ne vicdansizlik tek bildikleri adice pusu kurmak yeter artik ya askerler olmesin gunahsiz insanlar ölmesin hic birini tanimiyorum görmedim ama oturdm ağladım yaaa

Katılım Tarihim: 09.03.2016

Baslangic kilom: 64.2

Şimdiki kilom:63.1

Tartı resmim:

Iyi aksamlar hanimlar.Malesef saatinde gönderemedim. 16 aylık çocuğum var. Temizlik çocuk eşimde evde falan anca şimdi fırsat bulabildim. Kusura bakmayın. İnşallah bir dahakine daha erken yollayabilirim.

Eklentiler

• 2016-03-13 21.33.31.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 31
Tebrikler canim güzel vermissin ama gruba katilabilmek için tarti resmi göndermek yeterli olmayacaktir hafta icide aktif olmalısın

Ben de onu soracaktım. Abim ve en yakın arkadaşımı aradım hemen. Sen de Tunalı felan geziyorsun. Artık korkumuzdan bi yere gidemiyoruz. Sürekli olaylar oluyor, insanlar ölüyor. Artık yeter
Ya valla biz ne zamandır bir yere gitmiyoduk havalar guzellesince dün ve bugün gezdik. Bir de ne kadar evde kalabilir insan olmuyo işte bir kaç hafta dikkat ediyosun sonra böyle bir paronoya ile yaşamak da zor geliyo tekrar normal hayata dönmeye çalışıyorsun. Ama avm vs artık yok. Gerçekten iyice korku sardı bir de esim hergün işe patlama olan 3 yerden de geçerek gidiyo. Aklım çıkıyo artık Allah yardımcımiz olsun çok korkuyorum

Ayyy canim yaa Allah korusun kurumlarında endiselerinde i kadar haklısın ki insallah bu son olur bol bol dua edelim

Cok gecmis olsun insallah bir an oncr duzelirsin canim kilo kaybinda cok iyi olmus boyle devam et artik arti gorme yeterki olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…