Organik pazarlar gerçekten organik mi yaa ben güvenemiyorumKızlar bugün organik pazar à gitcez. İlk kez gitcem bakalım nasıl ürünler aslında bebeğime sebze alcam gitme amacım o ama fiyatlar fena değilse eve de sebze meyve alayım diyorum.
En son 11.haftada +500 almissin onun disinda yok farkli bise mi soyledin acaba anlamadim ;(Canım eskiden bi tablo vardı ya geçen hafta göremedim onu. Ben en son + daydim orda. Geçen hafta vardı da ben mi göremedim acaba?
Neden boyle oldu arkadasim dicem okudum diger mesajini dert etme bu hafta dengeleme yontemimizle azicikta spor yaparak verebilirsin insallah+800 le burdaym arkadaslar
Kiz cicisko senin nie alinganligin tuttu basak burcumusun kimse sana bisey demiyoki yanlis anladigimiz da yokÇok spor yapıyorum belki onun Faydasidir. Yediklerimizi yazmıyoruz diye yazmıyorum ama dün aksam yemekli davetteydim. gece pasta bile yedim. Öğlen kaşarlı mantarlı pide yedim. Yani aslında gerçekten çok yedim ama siz devamlı böyle diyince alınıyorum. Sanki yemeyip de çok yedim diyorum gibi oluyo. Size yalan söylüyomusum gibi bi hava oldu
Etmedim canm hatta daha azimlendim:)Neden boyle oldu arkadasim dicem okudum diger mesajini dert etme bu hafta dengeleme yontemimizle azicikta spor yaparak verebilirsin insallahpes etme yeterki
Bu On beş gün sıkı çalışıcam merak etme canımSoyluyordun zaten neyse daha fazla almamissin verirsin inaniyorum ben sana
Kısaltmana bayıldım :)) Ee bizde kaçamak yapanlar artı görür. Cicisko hem kendini beğenmiyor hem eksi görüyor ya ondan öyle diyoruz. Alınma ciciskoMasallah cicisko bide yiyom yiyom diyosun hee aferin sana kstiliyorum karamele yere bakan yurek yakansin ya o yuzden isim uzun oldugu icin kisaca ybyk diycem sana
Ilk zamanlar çok hızlı kilo verilir diye bekliyordum canımNeyi daha cok bekliyordun canm almami mi vermemi mi
Basak burcuyum vallaKiz cicisko senin nie alinganligin tuttu basak burcumusun kimse sana bisey demiyoki yanlis anladigimiz da yokhersey yolunda sadece sundan dolayi cikti hani sen dedin ya arkadaslar cumartesi disarda oluyoruz kaciriyorum tarti gununu degistirsek hatta yarin benden umidi kesin kizlar 68 i gorsem diyodum ama nerde diye yazmistin bugunde 67.8i gorunce bizde ondan diyoruz sana yere bakan yurek yakan diye eger aliniyosan bundan sonra daha dikkatli oluruz anlastik mi
Yok canim en son tablo benim arti oldugum tabloydu ya sonra hic tablo goremedim. Yenisi var mi diye dedimEn son 11.haftada +500 almissin onun disinda yok farkli bise mi soyledin acaba anlamadim ;(
Bilmiyorum canim bende ilk kez gidip gorcem bende merak ediyorum. Sertifikalari falan var mi. Bakalim sizi durumdan haberdar ederimOrganik pazarlar gerçekten organik mi yaa ben güvenemiyorum
Valla ben 65 i hedefliyorum. Esim cok zayif sevmiyo bizim oyle bi problem var hatta simdi bile diyet yapma falan diyo. Kendi kiz kardesleri 45 kilo annesi falanda zayifmis hep. Adam etli kadina hasretYok canim estagfrullah senin bos durmayacagini biliyorum sen kac gormeyi hedefliyon bakim? insallah diyorum zaten allahtan bi mani olmazsa hastalik falan bu hafta lesieye devam insallah
Evwt dikkat etsem verirdim h.içi 69.5 dim ama son 3 gün resmen saldim gitti birde üstüne kabızlık yaşadımBu On beş gün sıkı çalışıcam merak etme canım
Kısaltmana bayıldım :)) Ee bizde kaçamak yapanlar artı görür. Cicisko hem kendini beğenmiyor hem eksi görüyor ya ondan öyle diyoruz. Alınma cicisko
Ilk zamanlar çok hızlı kilo verilir diye bekliyordum canım
Tmm bekliyorzBilmiyorum canim bende ilk kez gidip gorcem bende merak ediyorum. Sertifikalari falan var mi. Bakalim sizi durumdan haberdar ederim
Yok canim bugunku kilo bildrimi bitsin yeni tablo karsinizda olacakYok canim en son tablo benim arti oldugum tabloydu ya sonra hic tablo goremedim. Yenisi var mi diye dedim
Allah seni ya adam etli kadina hasret demek o zman yapmaz kiz diyet sen memnun esin hayatindanValla ben 65 i hedefliyorum. Esim cok zayif sevmiyo bizim oyle bi problem var hatta simdi bile diyet yapma falan diyo. Kendi kiz kardesleri 45 kilo annesi falanda zayifmis hep. Adam etli kadina hasretsonucta en basta eslerimizin begenmesi onemli. O yuzden 65 gibi kilomu sabitlemeye calisirim. Bana kalsa 60 kg super ama iste napalim adam mani oluyo
Yapmadi bi sorun mu var acaba ? Olsa soylerdi herhalde gercikızlar @JoleYa bildirdim yapmadı mi ben mi görmedim
Tebrik ederim canım çok iyi vermişsin canım. Bravo o kadar da kaçamak yapmamışsın :)Geçen hafta:65.6
Bu hafta: 65.0
Fark: -600
Tamamdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?