Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım eskiden bi tablo vardı ya geçen hafta göremedim onu. Ben en son + daydim orda. Geçen hafta vardı da ben mi göremedim acaba?
En son 11.haftada +500 almissin onun disinda yok farkli bise mi soyledin acaba anlamadim ;(

Kiz cicisko senin nie alinganligin tuttu basak burcumusun kimse sana bisey demiyoki yanlis anladigimiz da yok hersey yolunda sadece sundan dolayi cikti hani sen dedin ya arkadaslar cumartesi disarda oluyoruz kaciriyorum tarti gununu degistirsek hatta yarin benden umidi kesin kizlar 68 i gorsem diyodum ama nerde diye yazmistin bugunde 67.8i gorunce bizde ondan diyoruz sana yere bakan yurek yakan diye eger aliniyosan bundan sonra daha dikkatli oluruz anlastik mi

Son düzenleme:
Soyluyordun zaten neyse daha fazla almamissin verirsin inaniyorum ben sana
Bu On beş gün sıkı çalışıcam merak etme canım

Masallah cicisko bide yiyom yiyom diyosun hee aferin sana kstiliyorum karamele yere bakan yurek yakansin ya o yuzden isim uzun oldugu icin kisaca ybyk diycem sana
Kısaltmana bayıldım :)) Ee bizde kaçamak yapanlar artı görür. Cicisko hem kendini beğenmiyor hem eksi görüyor ya ondan öyle diyoruz. Alınma cicisko
Neyi daha cok bekliyordun canm almami mi vermemi mi
Ilk zamanlar çok hızlı kilo verilir diye bekliyordum canım

Basak burcuyum valla yok ya normalde alingan degilim de bi an da hepiniz ayni seyi diyince

Yok canim estagfrullah senin bos durmayacagini biliyorum sen kac gormeyi hedefliyon bakim? insallah diyorum zaten allahtan bi mani olmazsa hastalik falan bu hafta lesieye devam insallah
Valla ben 65 i hedefliyorum. Esim cok zayif sevmiyo bizim oyle bi problem var hatta simdi bile diyet yapma falan diyo. Kendi kiz kardesleri 45 kilo annesi falanda zayifmis hep. Adam etli kadina hasret sonucta en basta eslerimizin begenmesi onemli. O yuzden 65 gibi kilomu sabitlemeye calisirim. Bana kalsa 60 kg super ama iste napalim adam mani oluyo

Evwt dikkat etsem verirdim h.içi 69.5 dim ama son 3 gün resmen saldim gitti birde üstüne kabızlık yaşadım

Allah seni ya adam etli kadina hasret demek o zman yapmaz kiz diyet sen memnun esin hayatindan

Başım döndü :) geçen haftaki kilomu bulamıyorum :) tablo Nerede kaptan? Mislisse
Bu hafya:65.0
- olduğum kesin ama kaç gram geçen haftayı bir bulursam söyleyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…