Kiz benim kizda yatamadi odem artirici cay icmistim c.tesi demek ondan ;(Geçen hafta 65.4
Bu hafta 64.9
Fark -500 gr kızlar sabah çok hastalandım kasık ağrıyla uyandım acile gitçektk biraz yattım haffifledi şükür oarada gizli gizli çektim fotomu eşimden hala sen kilo derdindemisin die bir ton laf ederdisanırım içtğim maydonoz suları yaptı sizde dikkat edin ben fazla kaçırdım üç bardağı bulmuştu geceden beri bebişimde kıvrandı hep sütten geçti sanırım. fotoyu eski telle çektim şimdi atamıyorum akşam atmaya çalışıcam .hepinzi merak ediyorum sonra okuyabilicem umarm herkes vermştir
Beylikduzundeyim bir de.. dışarda ki rüzgar evin içinden korkutuyor :sBu havalardan dolayi motivasyon dusuklugu olur mu bu hafta ne dersiniz? Mart martligini yine herzamanki gibi gostermekte ;( cok fena disari kar yagcak sanki
Canım çok teşekkür ederim. Hep beraber veriyoruz ne güzel. Yaza daha var telaşa gerek yok gidecek kilolar gelecek beyaz kıyafetlerEline sağlık harika görünüyor :)
cicisko tebrik ederim, inşallah haftaya daha çok verirsin
Başlangıçta bugüne 2.3 kilo farketmiş benim. Biraz motivasyonum düştü o ne öyle :)
Haftada veriliyor o kilo be :)
Anliyorum seni birakicagini dusunmuyorum zaten oyle biseye ihtimal bile vermiyorum bu kadar yol katetmisken ...Bence havadan hava gunesli olunca otomatikmen motive oluyosunBen bu hafta kendimi aman aman bi motive hissetmiyorum tabiki bırakmış yada sıkılmış değilim ama bilmem oyleyim nedense havadan mi acaba
Cok kapali bi hava var dışarda yağmur ruzgar tam sobada ekmekleri kizartip tereyağı sürüp yemelik bi hava :))))Evet havadan bence hava gunesli olunca otomatikmen motive oluyosun
Evet ya fena ruzgar var allah korusun kazadan beladan ...Beylikduzundeyim bir de.. dışarda ki rüzgar evin içinden korkutuyor :s
Bak ya :))Cok kapali bi hava var dışarda yağmur ruzgar tam sobada ekmekleri kizartip tereyağı sürüp yemelik bi hava :))))
Kiz biz senin bu profildeki kız gibi olak mı:))))Bak ya :))
:Kızlar günaydın. Dün akşam patlamanın üzüntüsünden aksam yemek yemedik. Sofra kurmadık bir dilim kek yedim. Bugün hava kötü. Kizimda kahvaltısını bitirmedi. Bende kahvaltı da sandviç yapıp yedim sofra kurmak gelmiyo içimden. 6 ayda 3 kere patlama oldu artık çok korkuyorum. Çok mutsuz başladım güne. Dualarınızı eksik etmeyin
Tamam rakibim hedefin kaç bu hafta.Rica ederim canim .insallah buraya grlene kadar 3 kg eksilirsin super olur o zamsnben varim yarisa insallah bu pazar 82 yi gormek istiyorum ya ;(
Hadi senle de yarışalım benim kadar veremezsiniz ikiniz deBen bu hafta kendimi aman aman bi motive hissetmiyorum tabiki bırakmış yada sıkılmış değilim ama bilmem oyleyim nedense havadan mi acaba
Vuu karamellim er meydanına çıktı :)) ben yarışmam valla çünkü hedefim bu hafta 67.2 civarı görmek yani 600 gr vermek. Yoksa hemen kaldırır serçe parmağımı girerdim iddiayaTamam rakibim hedefin kaç bu hafta.
Hadi senle de yarışalım benim kadar veremezsiniz ikiniz de
Istemem mi ya ne diyosunKiz biz senin bu profildeki kız gibi olak mı:))))
2Tamam rakibim hedefin kaç bu hafta.
Hadi senle de yarışalım benim kadar veremezsiniz ikiniz de
Canim ya allahim korusun uzme canini kolay degil hepimizin basina gelebilir allah korusun oncelikle diycek bise bulamiyorum ki ben zaten allah ayaklarina dolastirsin insallah ....;(Kızlar günaydın. Dün akşam patlamanın üzüntüsünden aksam yemek yemedik. Sofra kurmadık bir dilim kek yedim. Bugün hava kötü. Kizimda kahvaltısını bitirmedi. Bende kahvaltı da sandviç yapıp yedim sofra kurmak gelmiyo içimden. 6 ayda 3 kere patlama oldu artık çok korkuyorum. Çok mutsuz başladım güne. Dualarınızı eksik etmeyin
Tamam cnm daha aktif olmak için çalışacağım.Tebrikler canim güzel vermissin ama gruba katilabilmek için tarti resmi göndermek yeterli olmayacaktir hafta icide aktif olmalısın
Canım 600 versen hedefine ulaşıyor musunVuu karamellim er meydanına çıktı :)) ben yarışmam valla çünkü hedefim bu hafta 67.2 civarı görmek yani 600 gr vermek. Yoksa hemen kaldırır serçe parmağımı girerdim iddiaya
Sen şu an 83.6 sın. Yani 1600 vercem diyorsun.ben de şimdi 72.4 üm ben senden çok veririm kesin :) 1700 diyorum. Sen ne dersen 100 gr fazlası :)))2
Hedefim 82 insallah senin?
Burda da hava serin ama yemekten sonra yürüyüşe çıkarım. Bebek uyur anneme emanet. Eee yarıştayız demi:))Kizlar kendimi bugun cok hafif hissediyorum aslinda boyle soguk havalarda evde daha cok spor yapmak lazimki gunesli havalarda daha ozguvenli olarak disari cikalim ama bugun gercekten hava kasvetli bu havayi yumusatmak lazim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?