Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kiz benim kizda yatamadi odem artirici cay icmistim c.tesi demek ondan ;(

Canım çok teşekkür ederim. Hep beraber veriyoruz ne güzel. Yaza daha var telaşa gerek yok gidecek kilolar gelecek beyaz kıyafetler

Ben bu hafta kendimi aman aman bi motive hissetmiyorum tabiki bırakmış yada sıkılmış değilim ama bilmem oyleyim nedense havadan mi acaba
Anliyorum seni birakicagini dusunmuyorum zaten oyle biseye ihtimal bile vermiyorum bu kadar yol katetmisken ...Bence havadan hava gunesli olunca otomatikmen motive oluyosun

Kızlar günaydın. Dün akşam patlamanın üzüntüsünden aksam yemek yemedik. Sofra kurmadık bir dilim kek yedim. Bugün hava kötü. Kizimda kahvaltısını bitirmedi. Bende kahvaltı da sandviç yapıp yedim sofra kurmak gelmiyo içimden. 6 ayda 3 kere patlama oldu artık çok korkuyorum. Çok mutsuz başladım güne. Dualarınızı eksik etmeyin

"
:
ah canim yaa hep dua ediyoruz etmezmiyiz Allahim bir daha göstermesin ya düşündükçe sinirimden çatlıyorum üzüntü sarıyor içimi offff

Rica ederim canim .insallah buraya grlene kadar 3 kg eksilirsin super olur o zamsn ben varim yarisa insallah bu pazar 82 yi gormek istiyorum ya ;(
Tamam rakibim hedefin kaç bu hafta.

Ben bu hafta kendimi aman aman bi motive hissetmiyorum tabiki bırakmış yada sıkılmış değilim ama bilmem oyleyim nedense havadan mi acaba
Hadi senle de yarışalım benim kadar veremezsiniz ikiniz de

Tamam rakibim hedefin kaç bu hafta.

Hadi senle de yarışalım benim kadar veremezsiniz ikiniz de
Vuu karamellim er meydanına çıktı :)) ben yarışmam valla çünkü hedefim bu hafta 67.2 civarı görmek yani 600 gr vermek. Yoksa hemen kaldırır serçe parmağımı girerdim iddiaya

Canim ya allahim korusun uzme canini kolay degil hepimizin basina gelebilir allah korusun oncelikle diycek bise bulamiyorum ki ben zaten allah ayaklarina dolastirsin insallah ....;(

Kizlar kendimi bugun cok hafif hissediyorum aslinda boyle soguk havalarda evde daha cok spor yapmak lazimki gunesli havalarda daha ozguvenli olarak disari cikalim ama bugun gercekten hava kasvetli bu havayi yumusatmak lazim ....

Vuu karamellim er meydanına çıktı :)) ben yarışmam valla çünkü hedefim bu hafta 67.2 civarı görmek yani 600 gr vermek. Yoksa hemen kaldırır serçe parmağımı girerdim iddiaya
Canım 600 versen hedefine ulaşıyor musun

2
Hedefim 82 insallah senin?
Sen şu an 83.6 sın. Yani 1600 vercem diyorsun.ben de şimdi 72.4 üm ben senden çok veririm kesin :) 1700 diyorum. Sen ne dersen 100 gr fazlası :))) tubi_klc bilirsin 100 gr ne kadar önemli. Tubi sen ne kadar verebilirsin bu hafta.i? 3nity iddaya girmedi.

Kizlar kendimi bugun cok hafif hissediyorum aslinda boyle soguk havalarda evde daha cok spor yapmak lazimki gunesli havalarda daha ozguvenli olarak disari cikalim ama bugun gercekten hava kasvetli bu havayi yumusatmak lazim ....
Burda da hava serin ama yemekten sonra yürüyüşe çıkarım. Bebek uyur anneme emanet. Eee yarıştayız demi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…