- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Ben veririm de:)))))) evet aynen öyle hadi bakalim 1700 verinde görelim pazar gunune ne kaldi ki :)))))
Emziriyorum : ) spor daha yapamıyorum . Çünkü çalışıyorum aksam çocuğu alip eve gel ev işler vs. Daha fırsat bulamadım. Ama bir 5 dakika bulsam o bile bir yerde yetecek. Bakalım. Ben ekmek çok yerdim de. Ekmeği azalttim. Şimdi sadece ekmeğin kulaklarını yiyorum :)) çok su içiyorum. Birde ara öğünler yaptım kendime işyerinde bile olsam ceplerime birseyler doldurdum. Onları yiyorum. Oyle. Sizlerden çok motive oluyorum. Böyle şeyler birlikte yapilinca sonuç veriliyor demekki diye düşündüm. :))Canım 1700 benim zaten ortalama verdiğim kilo. Merak etme burda kimse sağlıksız beslenmiyor. Şahsen ben et, süt, balık, yumurta,peynir, yoğurt, ceviz, badem, yeşillik sebze yemeği, bakliyat yani aklına gelen sağlıklı ne varsa tüketiyorum. Ama yanında spor yapınca sağlıklı kilo veriyorum. Önemli olan spora ağırlık vermemiz yoksa kimse şok diyeti onaylamıyor ve uygulamıyor merak etme canım
Canım hedef gibi bi mecburiyet yok. Bu hafta öyle kendi aramızda çekişiyoruz. Aslında bu yarışa sen katılsan kesin birinci olursun. Çünkü ilk hafta çok iyi kilo verilir.spor yapıyor musun. Emziriyor muydun. Nasıl besleniyorsun zayıflamak için
Bence spor olmadan zayıflanmaz. Yani işten sonra yarım saatlik bi mesafe yürüsen. Her gün aynı saatte yemek yemek gerekiyor. Ekmeği ben tamamen kestim. Karatay diyeti uyguluyorum.Emziriyorum : ) spor daha yapamıyorum . Çünkü çalışıyorum aksam çocuğu alip eve gel ev işler vs. Daha fırsat bulamadım. Ama bir 5 dakika bulsam o bile bir yerde yetecek. Bakalım. Ben ekmek çok yerdim de. Ekmeği azalttim. Şimdi sadece ekmeğin kulaklarını yiyorum :)) çok su içiyorum. Birde ara öğünler yaptım kendime işyerinde bile olsam ceplerime birseyler doldurdum. Onları yiyorum. Oyle. Sizlerden çok motive oluyorum. Böyle şeyler birlikte yapilinca sonuç veriliyor demekki diye düşündüm. :))
Valla doğru söylüyorsun veremezsek sen şampiyonsunkaramellim06 ortalığı fena karistiriyorsun supersin.
tubi_klc tamamdır. Ben 1000 hedefliyorum diğerleri veremezse şampiyonum
Bence spor olmadan zayıflanmaz. Yani işten sonra yarım saatlik bi mesafe yürüsen. Her gün aynı saatte yemek yemek gerekiyor. Ekmeği ben tamamen kestim. Karatay diyeti uyguluyorum.
Emzirmen kilo vermeye yardımcı olur ama spor ve diyet de yapmak lazım. Birlikte zayıflayabiliriz. Benim verdiğim her gram bu grup sayesinde
Hadi bakalım:)Doğru söylüyorsun. Başlayayım o zaman bende spora. Araya sıkıştırırim artık. Saat 6 ya kadar yedim yedim sonrasında yememek çalışıyorum. Tamam beraber zayıflaYalım. Benim bacaklar tombik. Çarpık gibi görünüyor :)) biraz üstten incelsem geçer bu görüntü diye düşünüyorum ama bakalım. Mislisse arkadaşımız leslie 3 mil önermişti. Onunla başlayayım :)) kilo verirsem şu üstündeki ağırlıklar gider diye umuyorum.
Ben de 66 olunca yollucam demiştim :)))Kızlar 65 olunca size öncesi sonrası foto yapıp yollucam
karamellim06 ortalığı fena karistiriyorsun supersin.
tubi_klc tamamdır. Ben 1000 hedefliyorum diğerleri veremezse şampiyonum [/QUOTE
Sen hedefine yogunlas tatlim 1000 ver sen benden sana sampiyonluk garantisi :)))
Slm kizlar modem de sorun var göremiyorum net.e gördüğüm kadaryka hedefler filn koyulmus supere valla bende iki gündür baya dikkatliyim tabi sütümü azaltmicak sekilde
Ben de çok merak ediyorum sizi ya. Aslında whats up grubu oluşturalım diyecektim ama belki sıcak bakmayan olur diye demedim :)Hepinizi cok merak ediyorum
Ben bu öneriyi daha once sunmustum kaptanin watsabi yok diye vazgeçtik sen daha grupta degildinBen de çok merak ediyorum sizi ya. Aslında whats up grubu oluşturalım diyecektim ama belki sıcak bakmayan olur diye demedim :)
Kaptan whats up indir :)Ben bu öneriyi daha once sunmustum kaptanin watsabi yok diye vazgeçtik sen daha grupta degildin
Evet canım sağlıklı beslen su iç bol bol yeter. Ama spor şart işteBende sütümu azaltma mak için çalışıyorum ki zaten sütü meyve ceviz vs. Yapıyor. Kilo yapici şeyler süt yapmıyor : D içim rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?