Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ahh

Ahh ah bu ankara olayi cok sarsti beni elim kolum kalkmıyor resmen lanet olsun hepsine hepsi kahru perişan olsun gencecik hayatlar sondu
Ya ben o kadar kötüyüm ki kendimden korkmaya başladım. Yarın kütüphaneye gidecektim gitmek istemedim mesela eşim çıkmazsan daha kötü olursun diyo. Haklıda. Bilmiyorum nasıl olacak bu işler.

Nerdesiniz kızlar çayın yaninda zararli seyler yemiyorsunuz degil mi
Valla ben bugun moral bozUkluğuyla çok kötü beslendim. Öģlen makarna yedim mesela. Akşamı hiç anlatmayım. Bi de az önce dondurma yedim. Bütün gün mutfağa gidip gelip atıştırdım. Bugün pek diyet yapamadım yarın devam ama.

Olir
Gerçekten de oylee oluyr can sıkıldıkça oyalanacak bisey aryor

Kizlar az once bu yazki fotoma baktim da yav ne kadar kiloluymusum ya sukur ki oyle boyle 3-5 kg gitti onada raziyim ne kadar dogru bi yolda oldugumu daha iyi anladim ... benim de bu aralar canim bise istemiyor sabah kahvaltiyla duruyodum 4 gibi nescafe ictim simdi sebze yemegi yedim yogurtlu ...

Nerdesiniz kızlar çayın yaninda zararli seyler yemiyorsunuz degil mi
Ayyy sorma büyük bi mücadele verdim oglumun yediği cikolatanin yarisi kalms bana bakiyodu en sonunda eşime şunu ye lütfen dedim yoksa ben yicem böylece kurtuldum. Bende aksam cayn yaninda tatli istegm kesilsin diye meyve kurusu yiyorum ama saat gec ya yanlismi yapiyorum acaba

Zararli seyler yemektense yediklerin daha iyi bence :)

günaydın kızlarr çok şükür atlattm dünü üstüne oğlum ateşlendi bugün durumuna göre dra gidicem benimde gözüm küçücük kaldı kanlandı sulanıyo anlamadım birden noldu nzara mı gedim acabaarkadaşlarım çok zayıfaladığmı nasıl başardığımı soruyolar çok mutlu oldum geçen sene bu zamanlar 75 76 ları görmüştüm sizlerle hedefeulaşıcam eminim tabi bugün 400 gram fazla geldim telafi edicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…