Benim plates bugün iptal olmuş. Ankara felç durumda. Hayat durmuş haldeEvet canım sağlıklı beslen su iç bol bol yeter. Ama spor şart işte
Telim eski canim isletim sistemi android olmadigi icin yukleyemiyorum malesefKaptan whats up indir :)Mislisse
Aslında şunun için whats up dedim: Fotoğraf paylaşınca sadece biz görelim öyle bi ayar var mı kiTelim eski canim isletim sistemi android olmadigi icin yukleyemiyorum malesef
Sen fotonu bizim hepimize ozelden at tatlim:))Aslında şunun için whats up dedim: Fotoğraf paylaşınca sadece biz görelim öyle bi ayar var mı ki
Ahh ah bu ankara olayi cok sarsti beni elim kolum kalkmıyor resmen lanet olsun hepsine hepsi kahru perişan olsun gencecik hayatlar sonduBenim plates bugün iptal olmuş. Ankara felç durumda. Hayat durmuş halde
Ya ben o kadar kötüyüm ki kendimden korkmaya başladım. Yarın kütüphaneye gidecektim gitmek istemedim mesela eşim çıkmazsan daha kötü olursun diyo. Haklıda. Bilmiyorum nasıl olacak bu işler.Ahh
Ahh ah bu ankara olayi cok sarsti beni elim kolum kalkmıyor resmen lanet olsun hepsine hepsi kahru perişan olsun gencecik hayatlar sondu
Ben yüzümü koymam diye düşündüm açıkçası bende istemem tümden koymak buraya.Sen fotonu bizim hepimize ozelden at tatlim:))
Bak oda olabilirBen yüzümü koymam diye düşündüm açıkçası bende istemem tümden koymak buraya.
Valla ben bugun moral bozUkluğuyla çok kötü beslendim. Öģlen makarna yedim mesela. Akşamı hiç anlatmayım. Bi de az önce dondurma yedim. Bütün gün mutfağa gidip gelip atıştırdım. Bugün pek diyet yapamadım yarın devam ama.Nerdesiniz kızlar çayın yaninda zararli seyler yemiyorsunuz degil mi
Gerçekten de oylee oluyr can sıkıldıkça oyalanacak bisey aryorValla ben bugun moral bozUkluğuyla çok kötü beslendim. Öģlen makarna yedim mesela. Akşamı hiç anlatmayım. Bi de az önce dondurma yedim. Bütün gün mutfağa gidip gelip atıştırdım. Bugün pek diyet yapamadım yarın devam ama.
Evet öyle malesef. Çok kötü bir gündü Allah bugünlerimizi aratmasınOlir
Gerçekten de oylee oluyr can sıkıldıkça oyalanacak bisey aryor
Aynen katiliyorum taze sebze meyve ve bol suuBende sütümu azaltma mak için çalışıyorum ki zaten sütü meyve ceviz vs. Yapıyor. Kilo yapici şeyler süt yapmıyor : D içim rahat
Ayyy sorma büyük bi mücadele verdim oglumun yediği cikolatanin yarisi kalms bana bakiyodu en sonunda eşime şunu ye lütfen dedim yoksa ben yicem böylece kurtuldum.Nerdesiniz kızlar çayın yaninda zararli seyler yemiyorsunuz degil mi
Zararli seyler yemektense yediklerin daha iyi bence :)Ayyy sorma büyük bi mücadele verdim oglumun yediği cikolatanin yarisi kalms bana bakiyodu en sonunda eşime şunu ye lütfen dedim yoksa ben yicem böylece kurtuldum.Bende aksam cayn yaninda tatli istegm kesilsin diye meyve kurusu yiyorum ama saat gec ya yanlismi yapiyorum acaba
Öyle tabi de kilo vermemi etkilermi diye korkuyorum ama emziriyo olmakta artı bi kalori ihtiyaci hissettiriyo sanırımZararli seyler yemektense yediklerin daha iyi bence :)
günaydın canımmGunaydinnn görmeden bile cok sevebildigim arkadaslarim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?