İm bi arkadaşımda hamilelikte 40 kg aldı 30 unu vermiş ben diyorum ki ne güzel vermişsin sağol diyo hiç sende vermişsin demiyo :) insanlar böyle ya hep onlar iyi onlar güzel.Evet bazilari da demiyo hasedindenhele benim bi tanudigim var 2 cocugu var bunu soylemeden gecemiycem surekli anlatir okuldan bi arkadasla karsilastim senin 2 cocugun mu var bekarkenki halinden daha zayiflamissin diyomus nedense hep bi arkadasla karsilasiyo ve soylenen sey hep ayni "KILO" ya geliyo bunu 1 demez 2 demez 3 demez ....yine bi gun eski kiyafetlerimi giyiyorum artik biliyomusun diyo ve bunu ben sormadan demesi de ayri bi muamma gicik olmamamk elde degil kiskanmiyorum yanlis anlmayin sadece olaylari cok abartan bi kisiligi ve atma huyu var onu sevmiyorum....
Aynen katılıyorum canım ben de face bi foto koyarım ailece akşama kavga hazır :))Nazar çok kötü birşey ya. Adami öldürüyor bile. Biz bu pazar eşimle mutlu Mesuttuk. Terasa gittik. Orda nazaran geldik herhalde. Birbirimize girdik. Ben annemgile gitcem dedim. Kv geldi. Okudu ufurdu bizi. Geçti
Çok dengesiz olduk bu pazar. Hehe :))
aslında foto koymadan yada bir yere gitmeden nazar duası okumak gerek bende hep başıma bişey gelince başlarım okumaya bana da her gören inanılır gibi değil nasıl ondokuz yaşında oğlun var dio en fazla 26 gösteriomuşum yani güzel şeyler söylüyolarda şu an gözüm balon gibiAynen katılıyorum canım ben de face bi foto koyarım ailece akşama kavga hazır :))
Kacamaklar beni uzmesin o zamanEmz
emziren annelerin normal bir kadından günlük 500 kalori fazla kaloriye ihtiyacı oluyormuş benim diyetisyenim söylemisti. Hatta bana en iyi diyet partneri bebeğin demişti :)
En iyisini yapıyosun bir nazar duası şart :)
üzmesin tabi de sen bu hafta 800 gr aldın dimiKacamaklar beni uzmesin o zaman
Yok canım oyle bir orantı yok. Kaçamak demek kilo demek. Aslında kaçamak yapıp tatlı hamur işi yedigin zaman sütünün kalitesi düşüyor tabi.o yüzden kaçamak yapmak yokkkk :))Kacamaklar beni uzmesin o zaman
Cok iyi yapmissin bugun daha iyisin sanirim dimi?Bende bütün gün gezmedeydim kahvaltia gittim öğlen sonuna da kaldım bi arkadaştaydim süper dikkatliydim kahvaltida bi lokma bile ekmek yemedim pastalardan da sütlü tatli yedim bi dilim 1 tane de pogaca yedim tamam bidaha bisey yemeden de yatarim
Nasilsin karamellim nasil gidiyor tatil?Yok canım oyle bir orantı yok. Kaçamak demek kilo demek. Aslında kaçamak yapıp tatlı hamur işi yedigin zaman sütünün kalitesi düşüyor tabi.o yüzden kaçamak yapmak yokkkk :))
Evet iyiyim çok şükür ama bi kırgınlık var üstümde bugazlarim agriycak gibiCok iyi yapmissin bugun daha iyisin sanirim dimi?
Aynen katılıyorum canım ben de face bi foto koyarım ailece akşama kavga hazır :))
Evet iyiyim çok şükür ama bi kırgınlık var üstümde bugazlarim agriycak gibi
Başım catlıyor onu bana yapan biri lazim eşim daha gelmedi her dakika daha kötü hissediyorum kendimi yattikca yatasim geliyor gündüz böyle değildim aslındaAslında boğaz için bademcikler şişmeden bir tedbirini alsaniz iyi olur.Zencefil Zerdecal bal limon karışımı iyi oluyor.
Bugün bura buz gibiydi. Yine de yürüdüm. Hava soğuk olmasa daha iyi olacaktı. Ama olsun en azından ailemin yanındayım :)Nasilsin karamellim nasil gidiyor tatil?
Hadi ya insallah grip olmazsin soguk alg.hapin varsa ic insallah duzelirsin ;(Evet iyiyim çok şükür ama bi kırgınlık var üstümde bugazlarim agriycak gibi
Hicmi halin yok napican ya ;(Başım catlıyor onu bana yapan biri lazim eşim daha gelmedi her dakika daha kötü hissediyorum kendimi yattikca yatasim geliyor gündüz böyle değildim aslında:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?