Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

B
İm bi arkadaşımda hamilelikte 40 kg aldı 30 unu vermiş ben diyorum ki ne güzel vermişsin sağol diyo hiç sende vermişsin demiyo :) insanlar böyle ya hep onlar iyi onlar güzel.

Aynen katılıyorum canım ben de face bi foto koyarım ailece akşama kavga hazır :))

Aynen katılıyorum canım ben de face bi foto koyarım ailece akşama kavga hazır :))
aslında foto koymadan yada bir yere gitmeden nazar duası okumak gerek bende hep başıma bişey gelince başlarım okumaya bana da her gören inanılır gibi değil nasıl ondokuz yaşında oğlun var dio en fazla 26 gösteriomuşum yani güzel şeyler söylüyolarda şu an gözüm balon gibi

kızlar yaa ben yine dağıttım gibi canım bişey yapmak istemiyo su içesimm yok hareket edesim hiç yok sadece kahve yanı tatlı yiyesim var biran önce toparlanmalıyım yoksa pazar 63 ü rüyamda görücem

Bende bütün gün gezmedeydim kahvaltia gittim öğlen sonuna da kaldım bi arkadaştaydim süper dikkatliydim kahvaltida bi lokma bile ekmek yemedim pastalardan da sütlü tatli yedim bi dilim 1 tane de pogaca yedim tamam bidaha bisey yemeden de yatarim

Cok iyi yapmissin bugun daha iyisin sanirim dimi?

Yok canım oyle bir orantı yok. Kaçamak demek kilo demek. Aslında kaçamak yapıp tatlı hamur işi yedigin zaman sütünün kalitesi düşüyor tabi.o yüzden kaçamak yapmak yokkkk :))
Nasilsin karamellim nasil gidiyor tatil?

Aslında boğaz için bademcikler şişmeden bir tedbirini alsaniz iyi olur.Zencefil Zerdecal bal limon karışımı iyi oluyor.
Başım catlıyor onu bana yapan biri lazim eşim daha gelmedi her dakika daha kötü hissediyorum kendimi yattikca yatasim geliyor gündüz böyle değildim aslında :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…