Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Geçmiş olsun canım 2 nizede. Bende biri sen kilo mu verdin diyince çok mutlu oluyorum. Gerçi bazılarında farkedip inadına demiyo galiba kışkanćlar :))

gunaydin dunu iyi atlatmissin kacirdin mi bakim ? Ne guzel farkedilmek degilmi ? Yola devam o zaman cok gecmis olsun ikinizide ben nazara inanirim bence sende git dra ;(

Geçmiş olsun canım 2 nizede. Bende biri sen kilo mu verdin diyince çok mutlu oluyorum. Gerçi bazılarında farkedip inadına demiyo galiba kışkanćlar :))
Evet bazilari da demiyo hasedinden hele benim bi tanudigim var 2 cocugu var bunu soylemeden gecemiycem surekli anlatir okuldan bi arkadasla karsilastim senin 2 cocugun mu var bekarkenki halinden daha zayiflamissin diyomus nedense hep bi arkadasla karsilasiyo ve soylenen sey hep ayni "KILO" ya geliyo bunu 1 demez 2 demez 3 demez ....yine bi gun eski kiyafetlerimi giyiyorum artik biliyomusun diyo ve bunu ben sormadan demesi de ayri bi muamma gicik olmamamk elde degil kiskanmiyorum yanlis anlmayin sadece olaylari cok abartan bi kisiligi ve atma huyu var onu sevmiyorum....

Işte onların inadına fit olcaz canım

çok sağol canım bilmiom artk demiyenlerimi nazarı değdi bende kendime okuyup üflüyorum

Nazar çok kötü birşey ya. Adami öldürüyor bile. Biz bu pazar eşimle mutlu Mesuttuk. Terasa gittik. Orda nazaran geldik herhalde. Birbirimize girdik. Ben annemgile gitcem dedim. Kv geldi. Okudu ufurdu bizi. Geçti
Çok dengesiz olduk bu pazar. Hehe :))

Ayy bizim basimiza hep gelir ne zamqn biri eşin ne kadar iyi filan dese tamam derim içimden ya bugün ya yarin bi kavgamiz var

Emz
Öyle tabi de kilo vermemi etkilermi diye korkuyorum ama emziriyo olmakta artı bi kalori ihtiyaci hissettiriyo sanırım
emziren annelerin normal bir kadından günlük 500 kalori fazla kaloriye ihtiyacı oluyormuş benim diyetisyenim söylemisti. Hatta bana en iyi diyet partneri bebeğin demişti :)
çok sağol canım bilmiom artk demiyenlerimi nazarı değdi bende kendime okuyup üflüyorum
En iyisini yapıyosun bir nazar duası şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…