- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Günaydın canımmmm çok güzel bir gün olsun inşallahGunaydinnn görmeden bile cok sevebildigim arkadaslarim:))
Geçmiş olsun canım 2 nizede. Bende biri sen kilo mu verdin diyince çok mutlu oluyorum. Gerçi bazılarında farkedip inadına demiyo galiba kışkanćlar :))günaydın kızlarr çok şükür atlattm dünü üstüne oğlum ateşlendi bugün durumuna göre dra gidicem benimde gözüm küçücük kaldı kanlandı sulanıyo anlamadım birden noldu nzara mı gedim acabaarkadaşlarım çok zayıfaladığmı nasıl başardığımı soruyolar çok mutlu oldum geçen sene bu zamanlar 75 76 ları görmüştüm sizlerle hedefeulaşıcam eminim tabi bugün 400 gram fazla geldim telafi edicez artık
Gunaydin canim...Gunaydinnn görmeden bile cok sevebildigim arkadaslarim:))
gunaydin dunu iyi atlatmissin kacirdin mi bakim ? Ne guzel farkedilmek degilmi ? Yola devam o zamangünaydın kızlarr çok şükür atlattm dünü üstüne oğlum ateşlendi bugün durumuna göre dra gidicem benimde gözüm küçücük kaldı kanlandı sulanıyo anlamadım birden noldu nzara mı gedim acabaarkadaşlarım çok zayıfaladığmı nasıl başardığımı soruyolar çok mutlu oldum geçen sene bu zamanlar 75 76 ları görmüştüm sizlerle hedefeulaşıcam eminim tabi bugün 400 gram fazla geldim telafi edicez artık
Evet bazilari da demiyo hasedindenGeçmiş olsun canım 2 nizede. Bende biri sen kilo mu verdin diyince çok mutlu oluyorum. Gerçi bazılarında farkedip inadına demiyo galiba kışkanćlar :))
Işte onların inadına fit olcaz canımEvet bazilari da demiyo hasedindenhele benim bi tanudigim var 2 cocugu var bunu soylemeden gecemiycem surekli anlatir okuldan bi arkadasla karsilastim senin 2 cocugun mu var bekarkenki halinden daha zayiflamissin diyomus nedense hep bi arkadasla karsilasiyo ve soylenen sey hep ayni "KILO" ya geliyo bunu 1 demez 2 demez 3 demez ....yine bi gun eski kiyafetlerimi giyiyorum artik biliyomusun diyo ve bunu ben sormadan demesi de ayri bi muamma gicik olmamamk elde degil kiskanmiyorum yanlis anlmayin sadece olaylari cok abartan bi kisiligi ve atma huyu var onu sevmiyorum....
Evet canım spor da yapcam. Dün akşam işten eve yürüdüm. Bir 15 dakika hızlı Tempo yurumusumdurEvet canım sağlıklı beslen su iç bol bol yeter. Ama spor şart işte
Bardaktan kâtip kâtip içmek zor geliyo bana. Yarim Kavanoza kâtip iciyorum suyu. Öylece çok içmiş oluyorum. Hehe :))Aynen katiliyorum taze sebze meyve ve bol suu
Gunaydin ...Günaydın bayanlar :))
Ne isle mesgulsunuz ....sanirim calistiginiz icin buraya pek dahil olamiyorsunuz simdi anliyorum sizi ...Evet canım spor da yapcam. Dün akşam işten eve yürüdüm. Bir 15 dakika hızlı Tempo yurumusumdur
Evet bende o bile verebiliyo ben nie veremeyeyimki diyorum zatenIşte onların inadına fit olcaz canım
Muhasebeciyim :) valla elimden geleni yapıyorum dahil olayım diye ama en fazla bu kadar oluyoNe isle mesgulsunuz ....sanirim calistiginiz icin buraya pek dahil olamiyorsunuz simdi anliyorum sizi ...
çok sağol canım bilmiom artk demiyenlerimi nazarı değdi bende kendime okuyup üflüyorumGeçmiş olsun canım 2 nizede. Bende biri sen kilo mu verdin diyince çok mutlu oluyorum. Gerçi bazılarında farkedip inadına demiyo galiba kışkanćlar :))
sağol canım bende gidicem artık .evet azıcık fazla kaçtıgunaydin dunu iyi atlatmissin kacirdin mi bakim ? Ne guzel farkedilmek degilmi ? Yola devam o zamancok gecmis olsun ikinizide ben nazara inanirim bence sende git dra ;(
çok sağol canım bilmiom artk demiyenlerimi nazarı değdi bende kendime okuyup üflüyorum
Ayy bizim basimiza hep gelir ne zamqn biri eşin ne kadar iyi filan dese tamam derim içimden ya bugün ya yarin bi kavgamiz varNazar çok kötü birşey ya. Adami öldürüyor bile. Biz bu pazar eşimle mutlu Mesuttuk. Terasa gittik. Orda nazaran geldik herhalde. Birbirimize girdik. Ben annemgile gitcem dedim. Kv geldi. Okudu ufurdu bizi. Geçti
Çok dengesiz olduk bu pazar. Hehe :))
Evet bunu düşünmek insana acayip gaz veriyoEvet bende o bile verebiliyo ben nie veremeyeyimki diyorum zaten
emziren annelerin normal bir kadından günlük 500 kalori fazla kaloriye ihtiyacı oluyormuş benim diyetisyenim söylemisti. Hatta bana en iyi diyet partneri bebeğin demişti :)Öyle tabi de kilo vermemi etkilermi diye korkuyorum ama emziriyo olmakta artı bi kalori ihtiyaci hissettiriyo sanırım
En iyisini yapıyosun bir nazar duası şart :)çok sağol canım bilmiom artk demiyenlerimi nazarı değdi bende kendime okuyup üflüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?