Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ayy hayirdir? Dismi hastalikmi nasil oldu simdi?

Canım geçmiş olsun.40 derece çok yüksek olmuş. Calpol felan vermişsindir demi? Nasıl oldu şimdi

Çok geçmiş olsun canım. Hayırdır neyi var kuzunun.Rabbim şifa versin
Görünürde diş yok. Önceki çıkarttıklarinda da bu kadar ateş çıkmadı. Hastalık gibi.
Gece kucagima aldım ateş gibiydi ödüm koptu. Sodyum, ilaç icirdim, ılık suyla dus alırdım. Dustu ateşi çok sukur. Bakalım uyansın doğru doktora.
Çok korkarım yüksek ateşten, iyiki halsiz kalıp uyumaya devam etmedi. Allah korusun

Küçük çocukla zor oluyor canım. Benim büyük kızda küçükken çok ateslenirdi.40 geçerdi bazen.bende çok korkarım yüksek ateş ten Rabbim korusun.şifa versin

Allah korusun ya yuksek ates zor allah korusun yavrularimizi ...bu gotur dra bakalim insallah biseyi yoktur

Yavrum bide cicek gibiler hemen soluyolar hastalandiklari zaman yavrucaklar ya...

Evet ama pazartesi dikat edip diger gunler salmak istemiyorum ben daha motive olmak icin ne yapsak ki ?
Bilemiyorum ki ben arada fit kadınlara bakıyorum böyle spor yapan kadınlara göbekler dümdüz bellek ince valla beni motive ediyo. Başka da bi motivasyon yöntemi bulamadım bende bir de işte tatili düşünüyorum kendimi söyle tiril tiril askılı uzun bir elbise içinde hayal ediyorum. Kucağımda da kızım... Herkes diyo ki maşallah hiç dogurmamış gibisin napıyım valla motivasyonu sürdürmek zor. Mecbur buluyorum bir seyler

40 derece ateşle velet hasta oldu kızlar. Sabahı çıkaralım diye bekliyorum. Daha yeni uyuyakaldi
Dikkat edin kuzu lara
Çok geçmiş olsun canım dualarımiz bebişinle. İnşallah çabucak iyileşir. Nasıl şimdi peki? Emmek istemez ama sen bol bol emzirmeye gayret et.

oooof of nedir şu tatlıdan çektiğim evde tatlı kalmamış halbuki yatmadan yedim yaa resmen krize giriyorum azcık irmik kavurdum süt şeker bir kase sıcak sıcak yedim motive oldum yahunapsam kızlar çıkim kayısı üzüm filan mı alim gizli şekermi varki bendeoysa bugün çok kararlıydım kaçamaksız başlıcaktımm şimdi kaç saat spor yapim he kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…