Canım geçmiş olsun.40 derece çok yüksek olmuş. Calpol felan vermişsindir demi? Nasıl oldu şimdi40 derece ateşle velet hasta oldu kızlar. Sabahı çıkaralım diye bekliyorum. Daha yeni uyuyakaldi
Dikkat edin kuzu lara
Günaydın canım :))Gunaydin guzel annelerim...
Çok geçmiş olsun canım. Hayırdır neyi var kuzunun.Rabbim şifa versin40 derece ateşle velet hasta oldu kızlar. Sabahı çıkaralım diye bekliyorum. Daha yeni uyuyakaldi
Dikkat edin kuzu lara
Ayy hayirdir? Dismi hastalikmi nasil oldu simdi?
Canım geçmiş olsun.40 derece çok yüksek olmuş. Calpol felan vermişsindir demi? Nasıl oldu şimdi
Görünürde diş yok. Önceki çıkarttıklarinda da bu kadar ateş çıkmadı. Hastalık gibi.Çok geçmiş olsun canım. Hayırdır neyi var kuzunun.Rabbim şifa versin
Küçük çocukla zor oluyor canım. Benim büyük kızda küçükken çok ateslenirdi.40 geçerdi bazen.bende çok korkarım yüksek ateş ten Rabbim korusun.şifa versinGörünürde diş yok. Önceki çıkarttıklarinda da bu kadar ateş çıkmadı. Hastalık gibi.
Gece kucagima aldım ateş gibiydi ödüm koptu. Sodyum, ilaç icirdim, ılık suyla dus alırdım. Dustu ateşi çok sukur. Bakalım uyansın doğru doktora.
Çok korkarım yüksek ateşten, iyiki halsiz kalıp uyumaya devam etmedi. Allah korusun
Allah korusun ya yuksek ates zor allah korusun yavrularimizi ...bu gotur dra bakalim insallah biseyi yokturGörünürde diş yok. Önceki çıkarttıklarinda da bu kadar ateş çıkmadı. Hastalık gibi.
Gece kucagima aldım ateş gibiydi ödüm koptu. Sodyum, ilaç icirdim, ılık suyla dus alırdım. Dustu ateşi çok sukur. Bakalım uyansın doğru doktora.
Çok korkarım yüksek ateşten, iyiki halsiz kalıp uyumaya devam etmedi. Allah korusun
Bilemiyorum ki ben arada fit kadınlara bakıyorumEvet ama pazartesi dikat edip diger gunler salmak istemiyorum ben daha motive olmak icin ne yapsak ki ?
Çok geçmiş olsun canım dualarımiz bebişinle. İnşallah çabucak iyileşir. Nasıl şimdi peki? Emmek istemez ama sen bol bol emzirmeye gayret et.40 derece ateşle velet hasta oldu kızlar. Sabahı çıkaralım diye bekliyorum. Daha yeni uyuyakaldi
Dikkat edin kuzu lara
Tamam kuzu başladık güzelce haftaya. Bu hafta kilo vercem inşallah.herkese güzel huzur dolu kötü haberler almadığımı sağlıklı bir hafta diliyorumhadi bakalım yarın hep birlikte düzene giriyoruz
sen bizi bıraktın mı?Katılım Tarihim 21/03/2016
Başlangıç Kilom 70
sabah tartılmadım o yüzden net bilmiyorum ama o civardayım onu biliyorum
hadi inşallahTamam kuzu başladık güzelce haftaya. Bu hafta kilo vercem inşallah.herkese güzel huzur dolu kötü haberler almadığımı sağlıklı bir hafta diliyorum
çok geçmiş olsun kuzuya çokta ateşlenmiş diş değildir büyük ihtimal diş için çok 40 derece tabi drlar daha iyi bilir haberdar et olurmu40 derece ateşle velet hasta oldu kızlar. Sabahı çıkaralım diye bekliyorum. Daha yeni uyuyakaldi
Dikkat edin kuzu lara
yalnız değilmişimÇok Kilo vermisim gibi kendime pazar ödülü yaptım :) gecenin vakti oturduk kari koca bol kalori tükettik. Bunun pismanligi ile bütün hafta aç kalmayi umuyorum. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?