Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Çok doğru söylüyosunda yılların alşkanlğ ı işte biraz zor olucak değiştrmek

Kızlar artık silkelenme zamanım geldi bu fazlalkları mayısa bırakamam şu an 40 beden giyiyorm 38 de sımsıkı oluyodüğmem patladı geçen 38e rahat girebilnem için 60 olmalıym en az .yarından itibaren sıkı disipline giriyorum inşallah

Eki Görüntüle 1799036 Bir gram oynama yok kızlar ama kendimi çok iyi hissediyorum düştüğüm kiloda sabit kalma haftasıydı demekki
Almaktan iyidir ama vermek daha iyidir:)

Sagol canim ama benm ilk haftalarm hizli gitmesi gayet normal seninki büyük başarı e hem yürüyüş hemde karatay hoca seni zafere çabucak ulaştıracak gibi gözükuyo
Ben de ilk hafta 3500 gibi bi şey vermiştim. Ama ben anladım kaçamak yapınca alıyorum spor yapıp sağlıklı beslenince veriyorum.artık hep dikkat etmek lazım yaş ilerledikçe zorlaşıyor

Geçen hafta: 65.0
Bu hafta:65.0
tubi_klc gibi benim de sabit :)
Bakalım Mislisse kaptan bizi ne renge boyayacak
Kızlar telefonumda 10 gündür problem var fotoğraf konusunu çözemedim. Bellekte sıkıntı var silsemde fotoğraf çekemiyorum. Bu hafta fotoğrafsız idare edin beni :)
karamellim06 ve F feyzax yanlış Görmediysem en yüksek iki sizsiniz :) tebrik ederim :)
Haftaya kaptırmam yalnız söyleyeyim. Şu 64 ü göremedim ya bu hafta da ona yanarım :)

Meydan okudum herkese, Kızdırmaya çalıştım ama kimse ciddiye almadı beni :))
Hadi bakalım bi hafta var. Kızlar yaz geliyor ona göre :)

Evet ya yaz geliyor farkindayim benim durumum sey gibi oldu her pazartesi basliyip devami gelmiyo gibi sanki bu durumumum duzelmesi lazim artik ayni seyi 1000 kere soylemis gibi oluyorum ama bi alip bi vermek olmuyo ama bu hafta farkli bi durum soz konusu oldu aldigim kilo degil su buyuk ihtimal ayni yerde sayiyomusum gibu geliyo duraklama donemi gecirdim sanki gecen hafta hastaydim bu hafta hava kasvetliydi 3 kilo vermis olmam lazimdi bugun 80 kilo olmaliydim bugunse 84.8 ...

Evet canım valla biraz ipin ucunu kaçırdım diye -100 gr bile sevindirdi beni. Yeni haftada daha güzel olacak hepimiz için inşallah
Insallah ya kizlar bu hani ipin ucunu kacirma sadece bizde mi oluyor yani neden bi kere yiyince aman zaten ipin ucu kacti diyip yemeye devam ediyoruz ki?

Kendimden bahsedeyim
Yaş ;34
Cocuk;3 (11.5 yaşında, 10 yaşında ve 11 aylık 3 kızım var)
Boy;157
Kilo;58.8 (bu sabahki kilom)
Başlangıç kilom;74 (doğum sonrası malum)
Hedef; 54 (dıyete başladığımda 57 falan demiştim ama şimdi biraz daha vermek istiyorum)
Ev hanımıyım çalışmıyorum
Günlük 2 saat bazen daha fazla yürüyorum

Hoş geldin tekrar. Çok iyi yürüyorsun. Çok da iyi vermişsin. Az bi şey kalmış zaten onu da verirsin. Nasıl neler yaptın paylaşırsan biz de faydalanırız

Cok guzel kilo vermissin darisi basimiza 3 cocuklu olmana ragmen hepsinide rabbim sana bagislasin kilolari degil hee cocuklari imrenilcek bi kilon var masallah diyelim sartlwrimza uygun mesaj atman yeterli hem bana hem sayfamiza ki simdiden tabloya ekliyeyim seni ...simdiden tekrar hosgeldin ...kilo verme seruvenin ne zman basladi peki ? Aslinda boyuna gore iyi kilon bende senle ayni boydayim sayilir ki suan senin kilonda olsam ooooo ne guzel olurdu yerimde kalmayi ve o kiloyu korumayi amac edinirdim acikcasi ;(

Insalah bende bu hafta leslie yapmak istiyorum insallah :)destegin iicn de tesekkurler...

Hangi renge boyamami isterseniz ona boyayim dur hatta seni mi kircam turuncuyuya boyayim seviyosun herhalde ki rumuzun turuncu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…