- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Çok doğru söylüyosunda yılların alşkanlğ ı işte biraz zor olucak değiştrmekTe
Ederim ama ben üzülüyorum sizden artı görünce. Bence ailece sağlıklı yaşam kar ar ı almalısınız. Sen çocuklara eşine hazırlıyorsun dayanamıyorsun en iyisi hiç sağlıksız bir şey alma. Onlar da alışkanlıklarını değiştisinler ki onlar için de büyük iyiyik olur bu
Kız maşallah sessiz sessiz vermişsin kilolarıGeçen hafta 70.8 bu hafta 69.4 fark -1400Eki Görüntüle 1798982
Artı görmemişsin benim gibi bunada şükürEki Görüntüle 1798981
Kizlar gecen hafta: 67,8
Bu hafta 67,7
Fark: -100 grvalla bekliyodum bu sonucu hele ki dun geceden sonra.
Ama haftaya bende bomba gibi gelcem soz
Tubicim buda güzel artın yok zararın yokEki Görüntüle 1799036 Bir gram oynama yok kızlar ama kendimi çok iyi hissediyorum düştüğüm kiloda sabit kalma haftasıydı demekki
Almaktan iyidir ama vermek daha iyidir:)Eki Görüntüle 1799036 Bir gram oynama yok kızlar ama kendimi çok iyi hissediyorum düştüğüm kiloda sabit kalma haftasıydı demekki
Ben de ilk hafta 3500 gibi bi şey vermiştim. Ama ben anladım kaçamak yapınca alıyorum spor yapıp sağlıklı beslenince veriyorum.artık hep dikkat etmek lazım yaş ilerledikçe zorlaşıyorSagol canim ama benm ilk haftalarm hizli gitmesi gayet normal seninki büyük başarı e hem yürüyüş hemde karatay hoca seni zafere çabucak ulaştıracak gibi gözükuyo
Evet canım valla biraz ipin ucunu kaçırdım diye -100 gr bile sevindirdi beni. Yeni haftada daha güzel olacak hepimiz için inşallahArtı görmemişsin benim gibi bunada şükür
Meydan okudum herkese, Kızdırmaya çalıştım ama kimse ciddiye almadı beni :))Geçen hafta: 65.0
Bu hafta:65.0
tubi_klc gibi benim de sabit :)
BakalımMislisse kaptan bizi ne renge boyayacak
Kızlar telefonumda 10 gündür problem var fotoğraf konusunu çözemedim. Bellekte sıkıntı var silsemde fotoğraf çekemiyorum. Bu hafta fotoğrafsız idare edin beni :)
karamellim06 ve F feyzax yanlış Görmediysem en yüksek iki sizsiniz :) tebrik ederim :)
Haftaya kaptırmam yalnız söyleyeyim. Şu 64 ü göremedim ya bu hafta da ona yanarım :)
Insallah ya kizlar bu hani ipin ucunu kacirma sadece bizde mi oluyor yani neden bi kere yiyince aman zaten ipin ucu kacti diyip yemeye devam ediyoruz ki?Evet canım valla biraz ipin ucunu kaçırdım diye -100 gr bile sevindirdi beni. Yeni haftada daha güzel olacak hepimiz için inşallah
Okudum canım. Bugün kilo bildirimi yapmadım. Yarın yapsam olurmu yada pazara kadar beklemek zorundsmiyimYerimiz var eger bizimle devam edecegine inaniyorsan ilk sayfamizdaki sartlari okumani rica ederiz.....
Kendimden bahsedeyim
Yaş ;34
Cocuk;3 (11.5 yaşında, 10 yaşında ve 11 aylık 3 kızım var)
Boy;157
Kilo;58.8 (bu sabahki kilom)
Başlangıç kilom;74 (doğum sonrası malum)
Hedef; 54 (dıyete başladığımda 57 falan demiştim ama şimdi biraz daha vermek istiyorum)
Ev hanımıyım çalışmıyorum
Günlük 2 saat bazen daha fazla yürüyorum
Hoş geldin tekrar. Çok iyi yürüyorsun. Çok da iyi vermişsin. Az bi şey kalmış zaten onu da verirsin. Nasıl neler yaptın paylaşırsan biz de faydalanırızKendimden bahsedeyim
Yaş ;34
Boy;157
Hedef; 54 (dıyete başladığımda 57 falan demiştim ama şimdi biraz daha vermek istiyorum)
Mislisse ye de özelden mesaj atsan iyi olur. Tabloları Mislisse hazırladığı için onun cevap vermesi uygun olur :)Okudum canım. Bugün kilo bildirimi yapmadım. Yarın yapsam olurmu yada pazara kadar beklemek zorundsmiyim
Cok guzel kilo vermissin darisi basimiza 3 cocuklu olmana ragmen hepsinide rabbim sana bagislasin kilolari degil hee cocuklari imrenilcek bi kilon var masallah diyelimKendimden bahsedeyim
Yaş ;34
Boy;157
Insalah bende bu hafta leslie yapmak istiyorum insallah :)destegin iicn de tesekkurler...Mislisse bu hafta her gün Leslie mesajını bekliyorum:) regl yaklaşmıştır ama yine de spora devam edelim. Senin Leslie vakti mesajlarına hayranım. Daha doğrusu her gün bunu yapacak azmine. Ben de bi hafta ileri bi hafta geri gidiyorum ama sayenizde hee hafta sıfırlanıyorum :)
Haydi Mislisse, Leslie vakti :))
Hangi renge boyamami isterseniz ona boyayimGeçen hafta: 65.0
Bu hafta:65.0
tubi_klc gibi benim de sabit :)
BakalımMislisse kaptan bizi ne renge boyayacak
Kızlar telefonumda 10 gündür problem var fotoğraf konusunu çözemedim. Bellekte sıkıntı var silsemde fotoğraf çekemiyorum. Bu hafta fotoğrafsız idare edin beni :)
karamellim06 ve F feyzax yanlış Görmediysem en yüksek iki sizsiniz :) tebrik ederim :)
Haftaya kaptırmam yalnız söyleyeyim. Şu 64 ü göremedim ya bu hafta da ona yanarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?