- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
HoşgeldinKatılım Tarihim 21/03/2016
Başlangıç Kilom 70
sabah tartılmadım o yüzden net bilmiyorum ama o civardayım onu biliyorum
39 a kadar bekleyin ateş mikropları öldürürmüş ama ben Geçen 37.5 oldu diye ilaç verdim korkumdan. Uyurken de kontrol et canım yükselebilir.Görünürde diş yok. Önceki çıkarttıklarinda da bu kadar ateş çıkmadı. Hastalık gibi.
Gece kucagima aldım ateş gibiydi ödüm koptu. Sodyum, ilaç icirdim, ılık suyla dus alırdım. Dustu ateşi çok sukur. Bakalım uyansın doğru doktora.
Çok korkarım yüksek ateşten, iyiki halsiz kalıp uyumaya devam etmedi. Allah korusun
Ayy ne güzel hayaller. Valla ben hamilelik öncesi elbiselerimi giysem yeter. Bi de Geçen trikodan yüksek bel hafif diz altı etek aldım.olduğundan değil belki zayıflarım giyerim diye:) hem hiç tarzım değil ama çok severim öyle giyinen hatunları :) zayıflıyacağız ve istediğimiZi giyeceğizBilemiyorum ki ben arada fit kadınlara bakıyorumböyle spor yapan kadınlara göbekler dümdüz bellek ince valla beni motive ediyo. Başka da bi motivasyon yöntemi bulamadım bende bir de işte tatili düşünüyorum kendimi söyle tiril tiril askılı uzun bir elbise içinde hayal ediyorum. Kucağımda da kızım... Herkes diyo ki maşallah hiç dogurmamış gibisin napıyım valla motivasyonu sürdürmek zor. Mecbur buluyorum bir seyler
Acaba protein yemiyor musun. Yani ben de önceden tatlı krizi yaşardım. Düzensiz beslendiğim için oluyormuş anladım. bak sana tavsiye. Eğer öğünlerin sağlıklı ve doyurıcu olursa ve öğün saatlerini aksatmadan yersen canın tatlı çekmez. Tabi başka bi hastalık yoksaoooof of nedir şu tatlıdan çektiğim evde tatlı kalmamış halbuki yatmadan yedim yaa resmen krize giriyorum azcık irmik kavurdum süt şeker bir kase sıcak sıcak yedim motive oldum yahunapsam kızlar çıkim kayısı üzüm filan mı alim gizli şekermi varki bende oysa bugün çok kararlıydım kaçamaksız başlıcaktımm şimdi kaç saat spor yapim he kızlar
Hoş geldin seni gördüğüme sevindim :) özlettin kendini :) umarım bugunden sonra daha iyi verirsin biz birbirimizi denetliyoruz ya, o motive ediyokızlar kızlar ben geldim geri döndüm aranıza çok aktif olamayacağım ama girebildiğimce gireceğim bu aralar evden pek giremem küçük kurbişlerim hasta ne kadar çok şey yazmışsınız, aramıza yeni katılanlar olmuş galiba hoş geldiniz deyim onlara , güncel kilomu söyleyim utanarak 74,600 geldim yani yine hedef tutmadı. olsun ama inşallah herşey yoluna girecek bugünden sonra
Kiz joleya artik bise demiyorum ben sanaoooof of nedir şu tatlıdan çektiğim evde tatlı kalmamış halbuki yatmadan yedim yaa resmen krize giriyorum azcık irmik kavurdum süt şeker bir kase sıcak sıcak yedim motive oldum yahunapsam kızlar çıkim kayısı üzüm filan mı alim gizli şekermi varki bende oysa bugün çok kararlıydım kaçamaksız başlıcaktımm şimdi kaç saat spor yapim he kızlar
Hosgeldin canim ozledik valla bak yazi stilinden tanidim hemen seni heekızlar kızlar ben geldim geri döndüm aranıza çok aktif olamayacağım ama girebildiğimce gireceğim bu aralar evden pek giremem küçük kurbişlerim hasta ne kadar çok şey yazmışsınız, aramıza yeni katılanlar olmuş galiba hoş geldiniz deyim onlara , güncel kilomu söyleyim utanarak 74,600 geldim yani yine hedef tutmadı. olsun ama inşallah herşey yoluna girecek bugünden sonra
39 a kadar atesin mikroplari oldurdugunu nerden ogrendin ? Merak ettimdeHoşgeldin
39 a kadar bekleyin ateş mikropları öldürürmüş ama ben Geçen 37.5 oldu diye ilaç verdim korkumdan. Uyurken de kontrol et canım yükselebilir.
Ayy ne güzel hayaller. Valla ben hamilelik öncesi elbiselerimi giysem yeter. Bi de Geçen trikodan yüksek bel hafif diz altı etek aldım.olduğundan değil belki zayıflarım giyerim diye:) hem hiç tarzım değil ama çok severim öyle giyinen hatunları :) zayıflıyacağız ve istediğimiZi giyeceğiz
Acaba protein yemiyor musun. Yani ben de önceden tatlı krizi yaşardım. Düzensiz beslendiğim için oluyormuş anladım. bak sana tavsiye. Eğer öğünlerin sağlıklı ve doyurıcu olursa ve öğün saatlerini aksatmadan yersen canın tatlı çekmez. Tabi başka bi hastalık yoksa
39 u bilmiyorum, ama bana da doktor 38 e kadar müsade et vücut savaşıyor dedi. Sadece ateşi yükselmeye başlıyor ve uyuyacaksa o zaman ver uyku sırasında takip edemeyebilirsin dedi39 a kadar atesin mikroplari oldurdugunu nerden ogrendin ? Merak ettimde
Tamm canim yinede dikkat et kontrol altinda tut yavrucugu sende dinlen insallah..Faranjit dedi doktor. Şimdilik antibiyotik vermedi, önüne gecemezsek verecekmis. Ateş ilk 3 gun 39 civarı olurmus, zaten 40.1 i gördüm de korktum. Neyse, ilaçlar Sifa olur insallah.
Biraz uyursa dinlenirim bende. Öpüyorum hepinizi, bugün bana biraz müsade.
canım aranızdan ayrılırken almıştım sanırsam artık daha çok yediklerime dikkat edeceğim daha önemlisi spor yapacağım, ama bu hafta zor oğlum ve kızım çok hasta aklım evde valla biran önce eve gitmek istiyorum , hasta olunca çocukları bırakmak çok kötü bu konuda çok şanslısınız bu arada çoçuklarınızın başındasınızHosgeldin canim ozledik valla bak yazi stilinden tanidim hemen seni hee) ayni kilodasin sanirim iyi bari
Bırakmadıım canımsen bizi bıraktın mı?gelmiyosun artık topiğimize
ay ne güzel ben böyle durumlarda daha da çok yiyorum utanma yok gibime geliyorBırakmadıım canım
kilo veremediğim için mahcup oluyorum o yüzdeen görünmek istemiyorum ortalarda
hiç mahcubiyet çekme inan geneli aynı durumda, bende 29 şubattan beri gram oynama yok,1 ay oldu nerdeyse ama hala yüzlü yüzlü bildiriyorum ama ne yapalım sadece verirken değil sabitkende bildirmeliyizki motivasyon düşmesin. aslında aktif katılabilirsen daha iyi motive oluyosun ve yerken vicdan yapıp yemiyosun, bence hangi topikte olursan ol aktif ol ve motiveni artırBırakmadıım canım
Evet cok sukur diyelim cocuklar hasta olunca cicek gibi soluyolar hemencanım aranızdan ayrılırken almıştım sanırsam artık daha çok yediklerime dikkat edeceğim daha önemlisi spor yapacağım, ama bu hafta zor oğlum ve kızım çok hasta aklım evde valla biran önce eve gitmek istiyorum , hasta olunca çocukları bırakmak çok kötü bu konuda çok şanslısınız bu arada çoçuklarınızın başındasınız
Yesilelmam bizde de boyle olmaz dimiBırakmadıım canım
Naptın canım yav ah bu tatlı başımıza dert. Bence çık meyve falan al evde bulunsun böyle durumlarda yersinoooof of nedir şu tatlıdan çektiğim evde tatlı kalmamış halbuki yatmadan yedim yaa resmen krize giriyorum azcık irmik kavurdum süt şeker bir kase sıcak sıcak yedim motive oldum yahunapsam kızlar çıkim kayısı üzüm filan mı alim gizli şekermi varki bende oysa bugün çok kararlıydım kaçamaksız başlıcaktımm şimdi kaç saat spor yapim he kızlar
olmicaak canımYesilelmam bizde de boyle olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?