Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

kızlar kızlar ben geldim geri döndüm aranıza çok aktif olamayacağım ama girebildiğimce gireceğim bu aralar evden pek giremem küçük kurbişlerim hasta ne kadar çok şey yazmışsınız, aramıza yeni katılanlar olmuş galiba hoş geldiniz deyim onlara , güncel kilomu söyleyim utanarak 74,600 geldim yani yine hedef tutmadı. olsun ama inşallah herşey yoluna girecek bugünden sonra

Katılım Tarihim 21/03/2016
Başlangıç Kilom 70
sabah tartılmadım o yüzden net bilmiyorum ama o civardayım onu biliyorum
Hoşgeldin

39 a kadar bekleyin ateş mikropları öldürürmüş ama ben Geçen 37.5 oldu diye ilaç verdim korkumdan. Uyurken de kontrol et canım yükselebilir.

Ayy ne güzel hayaller. Valla ben hamilelik öncesi elbiselerimi giysem yeter. Bi de Geçen trikodan yüksek bel hafif diz altı etek aldım.olduğundan değil belki zayıflarım giyerim diye:) hem hiç tarzım değil ama çok severim öyle giyinen hatunları :) zayıflıyacağız ve istediğimiZi giyeceğiz
Acaba protein yemiyor musun. Yani ben de önceden tatlı krizi yaşardım. Düzensiz beslendiğim için oluyormuş anladım. bak sana tavsiye. Eğer öğünlerin sağlıklı ve doyurıcu olursa ve öğün saatlerini aksatmadan yersen canın tatlı çekmez. Tabi başka bi hastalık yoksa

Hoş geldin seni gördüğüme sevindim :) özlettin kendini :) umarım bugunden sonra daha iyi verirsin biz birbirimizi denetliyoruz ya, o motive ediyo

Kiz joleya artik bise demiyorum ben sana

karemelim haftanın birincisi sen olmuşsun tebrik ederim. neler yaptın kısaca özetler misin canım

Hosgeldin canim ozledik valla bak yazi stilinden tanidim hemen seni hee) ayni kilodasin sanirim iyi bari

39 a kadar atesin mikroplari oldurdugunu nerden ogrendin ? Merak ettimde

Faranjit dedi doktor. Şimdilik antibiyotik vermedi, önüne gecemezsek verecekmis. Ateş ilk 3 gun 39 civarı olurmus, zaten 40.1 i gördüm de korktum. Neyse, ilaçlar Sifa olur insallah.
Biraz uyursa dinlenirim bende. Öpüyorum hepinizi, bugün bana biraz müsade.

Tamm canim yinede dikkat et kontrol altinda tut yavrucugu sende dinlen insallah..

Hosgeldin canim ozledik valla bak yazi stilinden tanidim hemen seni hee) ayni kilodasin sanirim iyi bari
canım aranızdan ayrılırken almıştım sanırsam artık daha çok yediklerime dikkat edeceğim daha önemlisi spor yapacağım, ama bu hafta zor oğlum ve kızım çok hasta aklım evde valla biran önce eve gitmek istiyorum , hasta olunca çocukları bırakmak çok kötü bu konuda çok şanslısınız bu arada çoçuklarınızın başındasınız

Bırakmadıım canım
kilo veremediğim için mahcup oluyorum o yüzdeen görünmek istemiyorum ortalarda
hiç mahcubiyet çekme inan geneli aynı durumda, bende 29 şubattan beri gram oynama yok,1 ay oldu nerdeyse ama hala yüzlü yüzlü bildiriyorum ama ne yapalım sadece verirken değil sabitkende bildirmeliyizki motivasyon düşmesin. aslında aktif katılabilirsen daha iyi motive oluyosun ve yerken vicdan yapıp yemiyosun, bence hangi topikte olursan ol aktif ol ve motiveni artır

Evet cok sukur diyelim cocuklar hasta olunca cicek gibi soluyolar hemen

Naptın canım yav ah bu tatlı başımıza dert. Bence çık meyve falan al evde bulunsun böyle durumlarda yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…