Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar yine malum tablo ile karşınızdayım...:)

Bu haftanın birincisi karamel06 ile 100 grla 2.liği yakalayan Feyzax arkadaşımızı kutlar,başarılarının devamını diler, ek olarak bu arkadaşlarımızdaki azim ve kararlılığın bizlere de örnek olmasını temenni ederim....

inşallah bu haftanın hepimiz için güzel bir hafta olmasını dilerim...

Canım benim bebis emiyor. O yüzden katı diyet yapmadım. Genelde günde iki öğün yedim.ama doyana kadar.çok acikirsam arada tarcinli ilik sut ictim.ekmek tatlı ıvır zıvır yemedim.tabi kaçamaklar oldu.yürüyüş yaptım. İlk zamanlar 1 saat sonra arttı. Benim bebiş dışarda uyumaya alıstiya artık. Hergün yağmur çamur dışarıdayız.Kasım ayında başladım .yavaş yavaş gidiyor kilolar.ama bu ay hiç veremedim nerdeyse.bu ara dikkat edemedim.biraz bosladim.son 5 kilo yapisti resmen.bir an önce verip kurtulmak istiyorum artik

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah sende biran önce istediğin kiloya ulasirsin

Insallah ya kizlar bu hani ipin ucunu kacirma sadece bizde mi oluyor yani neden bi kere yiyince aman zaten ipin ucu kacti diyip yemeye devam ediyoruz ki?
Canım valla bana da oluyo ben yine bol yemeli bi hafta sonu geçirdim ama hemen yarın sıkmayabaslamazsak zor toparlayabiliriz

sanırım üye olduğun tarihte başladı kilo verme serüvenin değilmi ben de 13 kasımda 91.5 la başladım ,, bu gruba 88.8 le devam ettim az verdim yinede ...
Üye olduğumda 69.5 _70 arasıydimi canım. Benimde uzun sürdü kilo vermem.ama katı diyet yapmadım hiç.

Sagol canım kaptirma bakalim

Aramiza hosgeldin pek bi fazlan yok gibi ne güzel

Hangi renge boyamami isterseniz ona boyayim dur hatta seni mi kircam turuncuyuya boyayim seviyosun herhalde ki rumuzun turuncu
Yasa kaptan :))

Ellerine sağlık :)

Çok Kilo vermisim gibi kendime pazar ödülü yaptım :) gecenin vakti oturduk kari koca bol kalori tükettik. Bunun pismanligi ile bütün hafta aç kalmayi umuyorum. :))

Ellerine sağlık canım teşekkür ederim her hafta emek harcıyorsun bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…