Canım benim bebis emiyor. O yüzden katı diyet yapmadım. Genelde günde iki öğün yedim.ama doyana kadar.çok acikirsam arada tarcinli ilik sut ictim.ekmek tatlı ıvır zıvır yemedim.tabi kaçamaklar oldu.yürüyüş yaptım. İlk zamanlar 1 saat sonra arttı. Benim bebiş dışarda uyumaya alıstiya artık. Hergün yağmur çamur dışarıdayız.Kasım ayında başladım .yavaş yavaş gidiyor kilolar.ama bu ay hiç veremedim nerdeyse.bu ara dikkat edemedim.biraz bosladim.son 5 kilo yapisti resmen.bir an önce verip kurtulmak istiyorum artikCok guzel kilo vermissin darisi basimiza 3 cocuklu olmana ragmen hepsinide rabbim sana bagislasin kilolari degil hee cocuklari imrenilcek bi kilon var masallah diyelimsartlwrimza uygun mesaj atman yeterli hem bana hem sayfamiza ki simdiden tabloya ekliyeyim seni ...simdiden tekrar hosgeldin ...kilo verme seruvenin ne zman basladi peki ? Aslinda boyuna gore iyi kilon bende senle ayni boydayim sayilir ki suan senin kilonda olsam ooooo ne guzel olurdu yerimde kalmayi ve o kiloyu korumayi amac edinirdim acikcasi ;(
Özelden mi mesaj atmam lazimMislisse ye de özelden mesaj atsan iyi olur. Tabloları Mislisse hazırladığı için onun cevap vermesi uygun olur :)
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah sende biran önce istediğin kiloya ulasirsinCok guzel kilo vermissin darisi basimiza 3 cocuklu olmana ragmen hepsinide rabbim sana bagislasin kilolari degil hee cocuklari imrenilcek bi kilon var masallah diyelimsartlwrimza uygun mesaj atman yeterli hem bana hem sayfamiza ki simdiden tabloya ekliyeyim seni ...simdiden tekrar hosgeldin ...kilo verme seruvenin ne zman basladi peki ? Aslinda boyuna gore iyi kilon bende senle ayni boydayim sayilir ki suan senin kilonda olsam ooooo ne guzel olurdu yerimde kalmayi ve o kiloyu korumayi amac edinirdim acikcasi ;(
hem özelden hem burdan ..Özelden mi mesaj atmam lazim
sanırım üye olduğun tarihte başladı kilo verme serüvenin değilmi ben de 13 kasımda 91.5 la başladım ,, bu gruba 88.8 le devam ettim az verdim yinede ...Çok teşekkür ederim canım. İnşallah sende biran önce istediğin kiloya ulasirsin
Canım valla bana da oluyo ben yine bol yemeli bi hafta sonu geçirdim ama hemen yarın sıkmayabaslamazsak zor toparlayabilirizInsallah ya kizlar bu hani ipin ucunu kacirma sadece bizde mi oluyor yani neden bi kere yiyince aman zaten ipin ucu kacti diyip yemeye devam ediyoruz ki?
hadi bakalım yarın hep birlikte düzene giriyoruzCanım valla bana da oluyo ben yine bol yemeli bi hafta sonu geçirdim ama hemen yarın sıkmayabaslamazsak zor toparlayabiliriz
Üye olduğumda 69.5 _70 arasıydimi canım. Benimde uzun sürdü kilo vermem.ama katı diyet yapmadım hiç.sanırım üye olduğun tarihte başladı kilo verme serüvenin değilmi ben de 13 kasımda 91.5 la başladım ,, bu gruba 88.8 le devam ettim az verdim yinede ...
Evet ama pazartesi dikat edip diger gunler salmak istemiyorum ben daha motive olmak icin ne yapsak ki ?Canım valla bana da oluyo ben yine bol yemeli bi hafta sonu geçirdim ama hemen yarın sıkmayabaslamazsak zor toparlayabiliriz
Sagol canım kaptirma bakalimGeçen hafta: 65.0
Bu hafta:65.0
@tubi_klc gibi benim de sabit :)
BakalımMislisse kaptan bizi ne renge boyayacak
Kızlar telefonumda 10 gündür problem var fotoğraf konusunu çözemedim. Bellekte sıkıntı var silsemde fotoğraf çekemiyorum. Bu hafta fotoğrafsız idare edin beni :)
karamellim06 ve F feyzax yanlış Görmediysem en yüksek iki sizsiniz :) tebrik ederim :)
Haftaya kaptırmam yalnız söyleyeyim. Şu 64 ü göremedim ya bu hafta da ona yanarım :)
Aramiza hosgeldin pek bi fazlan yok gibi ne güzelKendimden bahsedeyim
Yaş ;34
Cocuk;3 (11.5 yaşında, 10 yaşında ve 11 aylık 3 kızım var)
Boy;157
Kilo;58.8 (bu sabahki kilom)
Başlangıç kilom;74 (doğum sonrası malum)
Hedef; 54 (dıyete başladığımda 57 falan demiştim ama şimdi biraz daha vermek istiyorum)
Ev hanımıyım çalışmıyorum
Günlük 2 saat bazen daha fazla yürüyorum
Kızlar yine malum tablo ile karşınızdayım...:)
Bu haftanın birincisi karamel06 ile 100 grla 2.liği yakalayan Feyzax arkadaşımızı kutlar,başarılarının devamını diler, ek olarak bu arkadaşlarımızdaki azim ve kararlılığın bizlere de örnek olmasını temenni ederim....
inşallah bu haftanın hepimiz için güzel bir hafta olmasını dilerim...Eki Görüntüle 1799236 Eki Görüntüle 1799237 [/QUaOTE] 2.olmakta güzelmiş umarım bi hafta birinciliği tadarim ama rakibim sağlam çalışıyor
Yasa kaptan :))Hangi renge boyamami isterseniz ona boyayimdur hatta seni mi kircam turuncuyuya boyayim seviyosun herhalde ki rumuzun turuncu
Kızlar yine malum tablo ile karşınızdayım...:)
Bu haftanın birincisi karamel06 ile 100 grla 2.liği yakalayan Feyzax arkadaşımızı kutlar,başarılarının devamını diler, ek olarak bu arkadaşlarımızdaki azim ve kararlılığın bizlere de örnek olmasını temenni ederim....
inşallah bu haftanın hepimiz için güzel bir hafta olmasını dilerim...Eki Görüntüle 1799236 Eki Görüntüle 1799237
Ellerine sağlık canım teşekkür ederim her hafta emek harcıyorsun bizim içinKızlar yine malum tablo ile karşınızdayım...:)
inşallah bu haftanın hepimiz için güzel bir hafta olmasını dilerim...Eki Görüntüle 1799236 Eki Görüntüle 1799237
rica ederim isteyerek yaptigim icin problem yokEllerine sağlık canım teşekkür ederim her hafta emek harcıyorsun bizim için
Ayy hayirdir? Dismi hastalikmi nasil oldu simdi?40 derece ateşle velet hasta oldu kızlar. Sabahı çıkaralım diye bekliyorum. Daha yeni uyuyakaldi
Dikkat edin kuzu lara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?