Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bu birazda metabolizma yapisiyla ilgili diye düşünüyorum ben yani ayni listeyi uygulayan iki kişiden ikiside metabolizma hızına göre kilo verir listeye göre değil bence.

Insallah kotu degildir rabbim sifa versin kimseyi evladinin hastaligi ile sinamasin insallah ....yine firsat bulunca ararmisin peki ? Seni taniyo en azindan
Tabi ararım canım, bizde burda tanıştık ama ben herkesi yıllardır tanıyormuş gibiyim valla sanki çok yakın arkadaşlarımsınız hepimiz, iyi ki varsınız kızlar

Bu birazda metabolizma yapisiyla ilgili diye düşünüyorum ben yani ayni listeyi uygulayan iki kişiden ikiside metabolizma hızına göre kilo verir listeye göre değil bence.
Ben de aynı kiloyu verir diye düşünmüyorum zaten ama Mantık olarak unlu mamüller. Şekerli, kızartmalar vs yenmez sebze et süt vs gibi sağlıklı ve dengeli beslenince üzerine de spor yapınca kesinlikle verir. Ki Mislisse kilosu bize göre çok olduğu için bence fazla bile verir. Burdakilerin çoğu Emziriyor. Yani kilo vermek daha kolay kaçamak olmadıktan sonra

Kızlar bugün 8 km yürüdüm. 5i sabah 3 ü az önce. Yatmadan akşam yürümek de gece zayıflamasına etki eder diyordu karatay.
Öğlen menüsü feyzax gibi kabak :) aynı şeyleri yiyiyoruz. Akşama lahmacun bi tane ama. Omega 3 hapını da aldım. Tartım yine Lo işareti veriyor o yüzden pazara kadar tartılmıcam. Umarım o gün çalışır :)

Canım pilini değiştir tartının çalısır

Eminim ve sana innaiyorun bunda bi suphem yok ellerine saglik beni motive etmek icin o kadar kelime yaziyosun ya peki her aksam da proteinlemi besleniyosun ? Ne bilim off cok kararsizim

Supersin kiz sen bu haftada 1500 verirsin hee masallah diyelim de nazar degmesin bizden sonra basladin bizi solladin yavv..

Evet veririm inaniyorum ama iste valla karamellim sen kilo verdikce ben veriyomusum gibi hissediyorum ama devam etme korkusu kapliyor heryanimi ...

Bende dikkat ediyorum gerçekten ve sen böyle 1500 gidince ahhh diyorum bide yürüsemm neler olacak demekkiii yaaaaa

olabilir canım çok düzensiz besleniyorum galiba dün kısır yaptım hadi yanında poğaça tatlı derken akşamı öyle geçiştrdim bugünde 1 kilo fazla geldim artk vücut napsın
Naptın canım yav ah bu tatlı başımıza dert. Bence çık meyve falan al evde bulunsun böyle durumlarda yersin
canım yok yaa meyveyle kanmam ben çürüyo gidio yüzüne bakmiyorm ne kötü dimi

Canım pilini değiştir tartının çalısır
Canım zaten On günde bitiyor pili. Istanbul a gelince tamire göndercem ama şimdi altınolukta pili bulabilir miyim bilemedim. Sezon başlamadı ya büyük marketler bile açılmadı daha.

Eminim ve sana innaiyorun bunda bi suphem yok ellerine saglik beni motive etmek icin o kadar kelime yaziyosun ya peki her aksam da proteinlemi besleniyosun ? Ne bilim off cok kararsizim
Yok canım ya. Sebze yemeği ve yoğurt yedigim akşamlar da oluyor. Ekmek yeme ama. Yani sağlıklı beslen sadece. Porsiyonların da bi tabak dolu dolu olmasın da yetecek kadar olsun. Hiç bulgur, pirinç yemiyorum. Sadece sebze yemeklerine katıyorum. Yani yapabildiğin kadar et balık tavuk yap bi öğünde. Her gün olması şart değil. Sebze yemeği olsun mutlaka. Ara öğün yapma bence. Her öğün saatin aynı olsun.yani bi diyet listesine bağlı kalmak zorunda degilsin. Ama kesinlikle yememen gereken şeyler var biliyorsun. Leslie olaylari ne oldu. Hadi başla bugün göremedim yapmadın sanırım.

Supersin kiz sen bu haftada 1500 verirsin hee masallah diyelim de nazar degmesin bizden sonra basladin bizi solladin yavv..
Valla ben amacıma ulaşmak istiyorum. Bugün eşime dedim beni görsen aynı ilk tanıştığımız zamanki gibi oldum :) adamla tanıştık 6 ay sonra düğün 9 ay sonra doğum ve şimdi doğum da n 10 ay geçmiş ve ben gelinliğimi giyebilecek kiloma dönüyordum. Ne güzel bi şey bu benim için :) Özgüven im yerine geliyor artık. 17 nisana kadar hedefime ulaşmak istiyorum. Ondan sonra da kilomu Korumak için devam ederim inşallah.
Diyorum ya özellikle tubi_klc ve senin kilo vermeni çok istiyorum. Bi ara sen iyi spor yapıyordun devam etmelisin. Zararlı şeyleri yeme bak gör nasıl kilo vereceksin tıkır tıkır

Evet veririm inaniyorum ama iste valla karamellim sen kilo verdikce ben veriyomusum gibi hissediyorum ama devam etme korkusu kapliyor heryanimi ...
Devam etme korkusu ne demek anlamadım
Bende dikkat ediyorum gerçekten ve sen böyle 1500 gidince ahhh diyorum bide yürüsemm neler olacak demekkiii yaaaaa
Sen spor yapmıyor musun hiç :) demek ki yapsan ayın birincisi olursun. Fırsat bulamıyor muydun. Çalışıyor sun demi. Öğretmem miydin

Evdeyim canm cocuklar küçük olduğu icin calisamiyorum sporada vaktm olmuyo ama uyandigim andan itibaren hiç oturamiyorum ev işi yemek derken aksam oluyo evet bide spor yapsam ben genelde hizli kilo veririm zaten ama pek bogazimi tutamazdim bu grup vesile oldu

Karatay beslenmesini mi uyguluyorsun canım. Bende yapmaya çalışıyorum ama bu ara ekmek yemeye başladım. Bir ara bırakmıştım ne güzel. Haftaya tekrar başlamayı düşünüyorum.ayrıca sporun çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…