- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Canım Allaha emanet ol sıkıntıların feraha çıksın inşallahKızlar herkese merhaba,
Sanirim gruba vedanin vakti geldi
Oncelikle herkesten çok özür dilerim, 2 hafta olacak sanırım, biraz yoğunluk, biraz kendimi iyi hissetmiyorum, biraz sıkıntılar, bir türlü toparlayamadim. Biraz müsade yeterli olur sandım, ama olmadı. Böyle daha fazla size de saygısızlık olsun istemiyorum, hepinizi çok çok seviyorum.
Son kilo bildirimimi yapayım: 63.8 ile aranızdan ayrılıyorum.
Mislisse @tubi_klc Y yagmur7968 @ipek zeynep F feyzax marlin18 @karamellim06 @cicisko
evde hurma olsa süper olurdu bugün artık bi şekilde şu tatlı isteğimi bastırmaya çalışıcammSari leblebiyle hurmayi ayni anda yiyince tatli istegini kesiyormus aklinizda bulunsun
Olsun canim benim ne ozuru isteyerk olmadiginin farkindayiz gonul isterdiki gitme kal ama sartlar iste.... umarim en yakin zamnda hersey yoluna girer ve tekrar karsilasiriz seni tanidigimiza cok memnun olduk buna inan hersey gonlunce olsun insallah...allaha emanet olKızlar herkese merhaba,
Sanirim gruba vedanin vakti geldi
Oncelikle herkesten çok özür dilerim, 2 hafta olacak sanırım, biraz yoğunluk, biraz kendimi iyi hissetmiyorum, biraz sıkıntılar, bir türlü toparlayamadim. Biraz müsade yeterli olur sandım, ama olmadı. Böyle daha fazla size de saygısızlık olsun istemiyorum, hepinizi çok çok seviyorum.
Son kilo bildirimimi yapayım: 63.8 ile aranızdan ayrılıyorum.
Mislisse @tubi_klc Y yagmur7968 @ipek zeynep F feyzax marlin18 @karamellim06 @cicisko
Marlincim sende mi ayriliyorsun olsun bakalim seni de tanidigmza memnun olduk insallh yine karsilasmak umidiyle sende allaha emanet ol...Kizlar bu aralar uğrayamadım .bende affınıza sığınarak aranızdan ayrılmak istiyorum.motivasyonun çok düşük. Sizinde kötü etkilemek istemiyorum. Zaten doğru dürüst yazamıyorum.@turuncupijama da ayrılmış. Rabbim tez zamanda sıkıntılarinı gidersin inşallah. Y yagmur7968 cim Rabbim yavruna şifa versin,
Kızlar hepinizi tez zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah. Rabbim saglik, huzur , mutluluk versin hepinize.hakkınızı helal edin ...........
Canim ya yedin mi biseyler peki cok zor tatliyla mucadele etmk ....ya boyle tatlidan nefret ettiren bisey yok mu acaba ?kızlar bugün dra gittim yine antibiyotik verdi bir ay oldu iyileşemedimcanım müthiş tatlı istiyor daha doğrusu minik oğluma yapmıştım 4 kaşık aldım kesmedi gidip gelip dolaba bakıyorum yutkunuyorum çatlıycam sinirden bugün adeta ağzımın suyu akıyo herşeye
Canım sağol Allah razı olsun Allaha emanet olKizlar bu aralar uğrayamadım .bende affınıza sığınarak aranızdan ayrılmak istiyorum.motivasyonun çok düşük. Sizinde kötü etkilemek istemiyorum. Zaten doğru dürüst yazamıyorum.@turuncupijama da ayrılmış. Rabbim tez zamanda sıkıntılarinı gidersin inşallah. Y yagmur7968 cim Rabbim yavruna şifa versin,
Kızlar hepinizi tez zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah. Rabbim saglik, huzur , mutluluk versin hepinize.hakkınızı helal edin ...........
Saat 5 e kadar mücadele e tim tamam dedim ben kazandım birde baktım arkadaş yola çıkıcam diye kaç çeşit tatlı hamur işini yapmış ikindi çayına g e lmiş:))) birer aldım artık ama kendimi tanıyamadım ben bayan j ve irade :))Canim ya yedin mi biseyler peki cok zor tatliyla mucadele etmk ....ya boyle tatlidan nefret ettiren bisey yok mu acaba ?
Canım şu an yoğunluk var herkeste bence ara verilebilir ama kapanmasın sadece pazar da olsa kilo bildirimi yapılsın yine tabloyu hazır lamasanda olur yoğunsun zaten arkadaşlar ne der bilemem ama benim fikrim böyle canımJoleydan baska kimse yazmz oldu bende dahil tubide yolculuk heyecani var sayfamizin eski tadi yok sanirim kapatsak mi ne yapsak herkes istedigi gruba gitsin motive icin bende de motive sifir sayfayada giremiyorum tabloyu bile yapsmadim yogunluktan benim bile giresim gelmiyor artik ...
Senn yolculuk nereye ?Saat 5 e kadar mücadele e tim tamam dedim ben kazandım birde baktım arkadaş yola çıkıcam diye kaç çeşit tatlı hamur işini yapmış ikindi çayına g e lmiş:))) birer aldım artık ama kendimi tanıyamadım ben bayan j ve irade :))
Oğlanın ameliyatı var ya cuma yola çıkıcazSenn yolculuk nereye ?
Nerde ameliyat olucak peki? Kimse ugramaz olmus burayaOğlanın ameliyatı var ya cuma yola çıkıcaz
Ankarada olucak ama bugün dr aradı pazara alındı yatış .evet canım bende arada bakıyoryum kimseyok günde bir mesaj bile atılsa pazarda kilo bildirimi yapılsa olur aslında ama herkes elini çektiNerde ameliyat olucak peki? Kimse ugramaz olmus buraya
Durum onu gosteriyor sanirim tubide bise yazmaz oldu o zamn helallik isteyelim de bari oyle kapansin bari ben herkese hakkimi helal ediyorum insallh yine karsilariz kilo ile ilgili bi topikte degil heAnkarada olucak ama bugün dr aradı pazara alındı yatış .evet canım bende arada bakıyoryum kimseyok günde bir mesaj bile atılsa pazarda kilo bildirimi yapılsa olur aslında ama herkes elini çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?