Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Günaydın kizlar
Uyabiliyorsan süper benjm bir arkadas senin listeye benzer bi.lisyete birebir uydu 28 kilo verdi egsersiz olarak da günlük en fazla yarim saat yürüdüğünü söylüyordu belinden rahatsizdi ne denk gelirse bazen 15 dakka bazen 20 dakka bazen 3p dkka yürüyorum diyordu ama diyetinu süper yaptı

Günaydınn arkadaşlar tartıya bir gün kala nasılsınz?ben çok dikkatli değildim bu hafta çokta kaçırmadım sanırımspor yürüyüş hiç yapamadım evde koşturmann faydasını görürüm inşallah.2 haşlanmş yumurta 8 zeytin 3 dlim peynir biraz havuç rendesi ve maleseff biraz helva +çikolata kahvaltımı yaptm ekmek yemedim.şimdi oğlumu uyandırayım çok uyudu yine .öptüm hepinizi

kizlar gunaydin kusura bakmayin dun girmeye calistim telden giremedim yogundum acikcasi bugun de bi iki gunde yogunum gibi gorunuyor mesajlarinizi sonra okuyacagim yeni gelen arkadaslarin sartlara uygiun mesaj atip atmadigina ve kilo bildirimi yapip yapmadigina bakarsaniz sevinirim haksizlik olmasin cunku sonra gorusuruz allaha emanet olun buyuk ihtimal pzt aranizda olacagim cunku telden pek giremiyorum beni cok zorluyor ve cok donuyor herkese bol kilo vermeler ....

Tamam canım yediklerine dikkat sen yeter yarın tartı günü unutma

Ayyyy ayyyyy şu çikolatayı bisküviye sürüp yemesini nasılda severimmmmm canım çekti yarın tartıdan sonra yapayım. Bu arada afiyet olsun keşke helva yemeseydin

28 kiloyu ne kadar zamanda verdi canım. Aslında spor %30 etkili zayıflamada sıkılaşmak için gerekli sarkıyor heryer gerçi kişinin vücudu ile de ilgili

Gunaydin cnm dikkat etmeye calistim dun -800 gramdi. Dakika spor yok, insallah yarinda guzel cikar.

28 kiloyu ne kadar zamanda verdi canım. Aslında spor %30 etkili zayıflamada sıkılaşmak için gerekli sarkıyor heryer gerçi kişinin vücudu ile de ilgili
Yaklasik 1 sene sürdü sanirim %30 da yinede supermis canim üçte biri demek yani bir ay normal diyet yapınca 3 gidiyor ama hem guzel bi diyet hem spor yapınca 5 kilo gidiyor

Süpermiş. Spor yapayım dedim dün. Bebekle dışarı çıkmaya çalışmak bir saat zaten. Hoop yağmur başladı yürüyemedim uymak istiyorum listeye harfi harfine. Kilo verebileceğime inanmaya başladım.
Psikolojide atalet diye bi şey varya. Hiç bir şey yapmamak. Yani yapınca ne olacağına yada olmayacağını her şeyi biliyorsun ama harekete geçemiyorsun bi türlü. Son dört aydır bu durumu yaşıyorum. Demekki önce uygulamaya geçmek gerekiyor sonra kendiliğinden gelir umarım. Ya ben bi de Size karşı sorumlu hissediyorum kendimi :)

En
Ayyyy ayyyyy şu çikolatayı bisküviye sürüp yemesini nasılda severimmmmm canım çekti yarın tartıdan sonra yapayım. Bu arada afiyet olsun keşke helva yemeseydin
En Güzeli alışverişe çıkınca önce tok olacaksın sonra asla çikolata bisküvi reyonuna uğramayacaksın.hamileyken tiksindim bi kaç ay tatlıdan çok severim ama bizi bu hale getiren de onlar değil mi. Süt ve tarçın tatlı krizine iyi geliyormuş denemek lazım

Ne okuyorsun ipek. Ben de vermişim mezun oldum sosyolojiden. çok mutluyum. Bi ton yük kalktı sanki. Ama ne olacaksa :)
Hayırlı olsun canım bende yıllardr dışardan bitireym diye açk liseye yazıldm devam etmedim 36 yaşından sonra da düşünmüyo değilim ama biraz geç kaldım sanırım .sen kaç yaşındasın karemellim

31 yaşım. Bence bi şey kazanman gerekmiyor ne kaybedeceksin ki? liseyi dışardan bitirip yetinmeyen ve Ünv. De bitiren 40 yaşında arkadaşım var. Çalışıyorsun şimdi gayet mutlu. Son nefesi vermedikçe hayat bitmiş sayılmaz

Bu arada yarım saat bebeğimle yürüdük. Sanki inceledim gibi hissediyorum. Korse takıyorum gündüzleri belki belim daha kolay incelir diye. Deneyen var mı korseyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…