Uyabiliyorsan süper benjm bir arkadas senin listeye benzer bi.lisyete birebir uydu 28 kilo verdi egsersiz olarak da günlük en fazla yarim saat yürüdüğünü söylüyordu belinden rahatsizdi ne denk gelirse bazen 15 dakka bazen 20 dakka bazen 3p dkka yürüyorum diyordu ama diyetinu süper yaptıHiç diyet listesi bana göre değil diye düşünüyordum ama şu iki gündür uyguluyorum uymazsam sanki suç işlemiş gibi hissediyorum. Ki uymadığım olmadı daha, bi kaçırsam daha saygım kalmaz listeye :)
Ama akşam yatarken huzurlu uyudum sanki hafifliyorum ruhen bedenen. Yapılmamış ertelenmiş işler hep yoktur zaten.
Tamam canım yediklerine dikkat sen yeter yarın tartı günü unutmakizlar gunaydin kusura bakmayin dun girmeye calistim telden giremedim yogundum acikcasi bugun de bi iki gunde yogunum gibi gorunuyor mesajlarinizi sonra okuyacagim yeni gelen arkadaslarin sartlara uygiun mesaj atip atmadigina ve kilo bildirimi yapip yapmadigina bakarsaniz sevinirim haksizlik olmasin cunku sonra gorusuruz allaha emanet olun buyuk ihtimal pzt aranizda olacagim cunku telden pek giremiyorum beni cok zorluyor ve cok donuyor herkese bol kilo vermeler ....
Ayyyy ayyyyy şu çikolatayı bisküviye sürüp yemesini nasılda severimmmmm canım çekti yarın tartıdan sonra yapayım. Bu arada afiyet olsun keşke helva yemeseydinGünaydınn arkadaşlar tartıya bir gün kala nasılsınz?ben çok dikkatli değildim bu hafta çokta kaçırmadım sanırımspor yürüyüş hiç yapamadım evde koşturmann faydasını görürüm inşallah.2 haşlanmş yumurta 8 zeytin 3 dlim peynir biraz havuç rendesi ve maleseff biraz helva +çikolata kahvaltımı yaptm ekmek yemedim.şimdi oğlumu uyandırayım çok uyudu yine .öptüm hepinizi
28 kiloyu ne kadar zamanda verdi canım. Aslında spor %30 etkili zayıflamada sıkılaşmak için gerekli sarkıyor heryer gerçi kişinin vücudu ile de ilgiliGünaydın kizlar
Uyabiliyorsan süper benjm bir arkadas senin listeye benzer bi.lisyete birebir uydu 28 kilo verdi egsersiz olarak da günlük en fazla yarim saat yürüdüğünü söylüyordu belinden rahatsizdi ne denk gelirse bazen 15 dakka bazen 20 dakka bazen 3p dkka yürüyorum diyordu ama diyetinu süper yaptı
Gunaydin cnm dikkat etmeye calistim dun -800 gramdi. Dakika spor yok, insallah yarinda guzel cikar.Günaydınn arkadaşlar tartıya bir gün kala nasılsınz?ben çok dikkatli değildim bu hafta çokta kaçırmadım sanırımspor yürüyüş hiç yapamadım evde koşturmann faydasını görürüm inşallah.2 haşlanmş yumurta 8 zeytin 3 dlim peynir biraz havuç rendesi ve maleseff biraz helva +çikolata kahvaltımı yaptm ekmek yemedim.şimdi oğlumu uyandırayım çok uyudu yine .öptüm hepinizi
Kolay gelsin sana canimHerkese Günaydın hanımlar. Fun kendimi eve atabildim. Bu sabah baş ağrısından gece oğlumun uyanıp durmasindan uyuyamadim. Temizlik beni bekliyor evde.
Yaklasik 1 sene sürdü sanirim %30 da yinede supermis canim üçte biri demek yani bir ay normal diyet yapınca 3 gidiyor ama hem guzel bi diyet hem spor yapınca 5 kilo gidiyor28 kiloyu ne kadar zamanda verdi canım. Aslında spor %30 etkili zayıflamada sıkılaşmak için gerekli sarkıyor heryer gerçi kişinin vücudu ile de ilgili
Süpermiş. Spor yapayım dedim dün. Bebekle dışarı çıkmaya çalışmak bir saat zaten. Hoop yağmur başladı yürüyemedimGünaydın kizlar
Uyabiliyorsan süper benjm bir arkadas senin listeye benzer bi.lisyete birebir uydu 28 kilo verdi egsersiz olarak da günlük en fazla yarim saat yürüdüğünü söylüyordu belinden rahatsizdi ne denk gelirse bazen 15 dakka bazen 20 dakka bazen 3p dkka yürüyorum diyordu ama diyetinu süper yaptı
En Güzeli alışverişe çıkınca önce tok olacaksın sonra asla çikolata bisküvi reyonuna uğramayacaksın.hamileyken tiksindim bi kaç ay tatlıdan çok severim ama bizi bu hale getiren de onlar değil mi. Süt ve tarçın tatlı krizine iyi geliyormuş denemek lazımAyyyy ayyyyy şu çikolatayı bisküviye sürüp yemesini nasılda severimmmmm canım çekti yarın tartıdan sonra yapayım. Bu arada afiyet olsun keşke helva yemeseydin
Ne okuyorsun ipek. Ben de vermişim mezun oldum sosyolojiden. çok mutluyum. Bi ton yük kalktı sanki. Ama ne olacaksa :)Çok mutluyum kızlar butun dersleri vermişim yarın da tartıda eksiyi görürsem çok güzel olacak.
Ayyy sanada kötü örnekmi oldum şimdiAyyyy ayyyyy şu çikolatayı bisküviye sürüp yemesini nasılda severimmmmm canım çekti yarın tartıdan sonra yapayım. Bu arada afiyet olsun keşke helva yemeseydin
Harikasın inşallah dahada az gelirsinGunaydin cnm dikkat etmeye calistim dun -800 gramdi. Dakika spor yok, insallah yarinda guzel cikar.
Hayırlı olsun canım bende yıllardr dışardan bitireym diye açk liseye yazıldm devam etmedim 36 yaşından sonra da düşünmüyo değilim ama biraz geç kaldım sanırım .sen kaç yaşındasın karemellimNe okuyorsun ipek. Ben de vermişim mezun oldum sosyolojiden. çok mutluyum. Bi ton yük kalktı sanki. Ama ne olacaksa :)
31 yaşım. Bence bi şey kazanman gerekmiyor ne kaybedeceksin ki? liseyi dışardan bitirip yetinmeyen ve Ünv. De bitiren 40 yaşında arkadaşım var. Çalışıyorsun şimdi gayet mutlu. Son nefesi vermedikçe hayat bitmiş sayılmazHayırlı olsun canım bende yıllardr dışardan bitireym diye açk liseye yazıldm devam etmedim 36 yaşından sonra da düşünmüyo değilim ama biraz geç kaldım sanırım .sen kaç yaşındasın karemellim
Canım kamu okuyorum bu bitsin sosyoloji okuyacağım çok istiyorum zor muNe okuyorsun ipek. Ben de vermişim mezun oldum sosyolojiden. çok mutluyum. Bi ton yük kalktı sanki. Ama ne olacaksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?