- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Allah en kısa zamanda şifasını versin. Geçmiş Gün doğmadan neler doğar derdi annem hep.sağol canımevet brakial plaksus yaralanması fakat bizim durumumuz ağır 4 kök kopuğu var istanbulda hareket başladı diye aylarca bekletildik emar sonuçlarında kopuk çıkmadı 10. ayda hareket dirsekten aşağı gelmeyince biz cerrahpaşadan çapaya geçtik meğer geç kalınmış 6.aya kadar ameliyat gerekiyormş bize ümit vermedi bizde araştrp ankara hacettepeye gittik birde emar ultrason çekildiki 4 kopuk hemde kök çok yıkıldk ama hocamız çok mükemmel 4 ve 5 kas kemik ameliyatı geçiricek dedi işte durum böyle ama sonuç nasıl olur bilmiyorum sinir olmadan kasla hareket gelirmi sizce .birtek t 1 sağlam kalmş oda sinir nakil olucak .birde fizik işe yaramaz şu an dediler ameliyat sonrası yapmak gerekiomuş ama ben yaptrıyorum günde bi kaç kez büyümesine yardımcı olurmu acaba ?
Ben her sabah en az bir saat yapmaya çalışıyorum canimKızlar bu hafta yememden kısamadım maleseff çokta kaçırmıyorum tabi ama iki gündür çok hareketliyim malum temizlik yap yap bitmiyor faydası olacağını düşünüyorum birde yürüyüşe çıksam süper olur fırsat bulabilsemsizde durumlar nasıl spor yapan varmı
Ben bugun 45 dakika yürüdüm yemegi yapayım eşim gelmeden yarim saat zumba yapicam inşallahKızlar bu hafta yememden kısamadım maleseff çokta kaçırmıyorum tabi ama iki gündür çok hareketliyim malum temizlik yap yap bitmiyor faydası olacağını düşünüyorum birde yürüyüşe çıksam süper olur fırsat bulabilsemsizde durumlar nasıl spor yapan varmı
sağol canımevet brakial plaksus yaralanması fakat bizim durumumuz ağır 4 kök kopuğu var istanbulda hareket başladı diye aylarca bekletildik emar sonuçlarında kopuk çıkmadı 10. ayda hareket dirsekten aşağı gelmeyince biz cerrahpaşadan çapaya geçtik meğer geç kalınmış 6.aya kadar ameliyat gerekiyormş bize ümit vermedi bizde araştrp ankara hacettepeye gittik birde emar ultrason çekildiki 4 kopuk hemde kök çok yıkıldk ama hocamız çok mükemmel 4 ve 5 kas kemik ameliyatı geçiricek dedi işte durum böyle ama sonuç nasıl olur bilmiyorum sinir olmadan kasla hareket gelirmi sizce .birtek t 1 sağlam kalmş oda sinir nakil olucak .birde fizik işe yaramaz şu an dediler ameliyat sonrası yapmak gerekiomuş ama ben yaptrıyorum günde bi kaç kez büyümesine yardımcı olurmu acaba ?
Hayır canım iki arabayla gidiyoruz bide İstanbul trafiğiHaftada 3 günmüş yine iyi full time calismaktan eğer kacamaklara hayir dersen o tempoda super zayiflarsin iş yeri yürüme mesafesindemi
Evet canım zor olacak kızım artık yabancılıyor şu iki seneyi bir atlatsak. Amin cümlemize. Çok şanlısınız bi yönden kimseye bırakmayacaksınız kızlarınızı her anında yanında olacaksınız.Pazartesi mi iş başı haftada 3 gün mü gidecek misin? allah kolaylık versin...
Canim hayirli oldun kolaylikla atlatacagin bir donem olur insallahEvet canım zor olacak kızım artık yabancılıyor şu iki seneyi bir atlatsak. Amin cümlemize. Çok şanlısınız bi yönden kimseye bırakmayacaksınız kızlarınızı her anında yanında olacaksınız.
Ben doktorumuza tekrar tekrar sordum hatta fizyoterapistte doktorumzla birlikte çalısıyor fiziğe gitmeyin boşa dedi çok hastaları var bizim gibi bizimki hemen hemen en ağırıymş malesef ama ben devam edicem harekete büyümesini etkilermi peki benim yaptğm hareketler ben size özelden telimi yazsam olurmu vatsap kullanıyorsanz daha rahat olur foto açısındanAmeliyatlar olana kadar çocuğun eklemlerinin sağlam kalması gerekiyor. Fizik ise yaramaz derken hareket kazandırmaz anlamında demis olabilirler. Ama ameliyatlar ise yaradığında eklemler sağlam olmazsa çocuk yine hareket edemez. O yüzden fizik tedaviyi ihmal etme. Hatta yanlış hatırlamıyorsam 30 seans kadar ayaktan tedavi hakkı var sgk güvencesi varsa, onu da kullanın derim, özel hastanelerde az fark alan yerler var, maddi olarak zorlamaz genelde seans başı 10-20 lira fark alınıyor.
Eğer cerrah uygun görürse sinir nakli de yapar zaten, yani ben olsam iyimser yaklaşırdım. 6 yaşında baska bir yerinden sinir transfer edilen hastam oldu. Öncesinde 3-4 operasyon daha geçirmişti. Biraz fark oluyor diğer kolla ister istemez. Ama rahatsız edecek düzeyde olmuyor.
Sen hareketini bırakma. Hatta omuz hareketleri için bakayım görsel bir şeyler bulur muyum, yoksa özelden anlatayım hareketleri. Sağlam olan yerler ne kadar kuvvetli olursa o kadar iyi. Zayıf olanı telafi ediyor gibi oluyor ve şekil olarak düzgün oluyor.
Ahahahahah ayyy bende iyi güldüm buna :))))) eve geçince bol bol görüşürüz sen akrabalarinla ilgilen canimCanlarim kusura bakmayin, misafirlik malum. Bugün belki eve doncem öyle çok gelemedim farkındayım. Diğer takımdan bir arkadaş da gulicik ten ses çıkmıyor kesin bir yerlerde eriyordur demiş, koptum
Amin sağol canımAllah en kısa zamanda şifasını versin. Geçmiş Gün doğmadan neler doğar derdi annem hep.
İnşallah supersin tubiKizlar ben bugun 40 dakka yürüyüş 45 dakka da zumba yaptim bide şu bugazimi iyice tutabilmeyi basarirsam tıkır tıkır gidecek kiloLar inşallah :)))
SupersinBen her sabah en az bir saat yapmaya çalışıyorum canim
Ben doktorumuza tekrar tekrar sordum hatta fizyoterapistte doktorumzla birlikte çalısıyor fiziğe gitmeyin boşa dedi çok hastaları var bizim gibi bizimki hemen hemen en ağırıymş malesef ama ben devam edicem harekete büyümesini etkilermi peki benim yaptğm hareketler ben size özelden telimi yazsam olurmu vatsap kullanıyorsanz daha rahat olur foto açısından
Insallah artı gormezsun canim azicik da dikkat ettiysen bence o tempoya kesin eksidirBu hafta bol misafirli oldu :) yarın da geldiler mi bitiyor inşallah. Ama verimli bir hafta geçirdiğim söylenemez
+ değilse sükredip haftaya toparlayacagim galiba. Bakalım, pazara da bir şey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?