Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kizlar bi akil verin bu spor konusunda ben geçen hafta hem yürüyüş hemde kimi zaman leslie kimi zaman zumba yaptim ama nerdeyse hic kilo kaybi olmadi karamellim06 in paylaştığı yazidaki durumu yasadim sanırım kas yaptim:) çünkü aynada kendimde bariz bi fark görüyorum ama tartida yok bu spor konusunda bi akil verin yürüyüş mü zumba mi.leslie mi

Canim devam et. Kaslar su tutar calismaya çalışır. O arada tartı eksi gostermeyebilir. Havalar ısınıyor yuruyuslerini falan aksatma. Sonuç alacaksın.

Canım bırakma hangisini istersen yap, iki dilim ekmeği yakmak için bir saat yurumen gerekiyor, bununla birlikte yediklerine dikkat et yediklerin daha önemli sporu sadece sıkılaşnak için duşun canım

Canım bırakma hangisini istersen yap, iki dilim ekmeği yakmak için bir saat yurumen gerekiyor, bununla birlikte yediklerine dikkat et yediklerin daha önemli sporu sadece sıkılaşnak için duşun canım
Spor yapıyorum diye diyeti sallama diyosun demi ve çok haklısın insallah ikisini birlikte yürütmeye calisacam

tubi_klc denizzeynep gerekeni söyledi canım. Bir de yemekten en az iki saat sonra yap sporu. Spordan sonra da en az yarım saat bekle. Hemen birseyler yeme iştah çok açık oluyor spordan hemen sonra yiyince çok yeniyor canım. Aç karnına da spor yapma. Mesela ben bir muz yiyip yarım saat sonra yapıyorum egzersizi. Sen vücudun zarar görmeyecek şekilde istediğin gibi spor yap
Mesela ben sabah erkenden çocuk uyanmadan yapıyorum metabolizma daha hızlı çalışıyor öyle gün boyu. Gün içinde uyumamaya calisiyorum. Erken uyanıp en gec 12lerde uyumak çok önemli. Oğlumu uyuttum mesela şimdi. Kitap okuyup ben de uyicm. Çoluk çocuğu düzenli uyutmak çok avantajlı oluyor. Kendin de öyle alisiyorsun

Spor yapıyorum diye diyeti sallama diyosun demi ve çok haklısın insallah ikisini birlikte yürütmeye calisacam
Evet şunu unutma spor yapınca insan daha çok acıkıyor bişeyler yeme istegi oluyor eğer o durumda yemezsen çabucak verirsin bide ben bir yerde okumuştum spordan yarım saat sonra içilen bir bardak süt yağ yakımına devam ettiriyormuş eger sutu seviyorsan

O
Onu bende duydum uyguluyorum bakalim

B
Benim sabah çıkma imkanim yok canim ya küçük kızım erkenden kalkıyor babanne var ama cok yaşlı bırakıp gidemem anca saat 1.5 2 gibi kızımı öğle uykusuna yatiriyorum büyük kizda okuldan gelmiş oluyor onunla bırakıp çıkıyorum ben döndüğümde hâlâ uyuyor oluyor şükür yanu sabah yapamiyorum anliycan ama illa sabah yao tubicim diyosan sabahlari leslie yapayim oglen sonu yürüyüşe cikayim nasil olur

Herkese iyi geceler, şu bebek sallarken falan da bol kalori yakılsa ne güzel olur
Bugün güzelim havayı dolap gelecek diye beklerken kaçırdım. Dolabı da getirmediler, akşam yürüyüşü yaptık bizde. Yarım saat kadar. Leslie falan hiç bana göre değil, evde spor yapamıyorum malesef. Zaten zevk almıyorum bir de eve kapanmış gibi oluyor. Geçen haftaki +300 beni benden aldı zaten. Bu hafta daha dikkatli olmaya çalışıyorum bakalım nolur.

Leslie yi denedin mi hic canm bi yapmaya basla inanki yapılıyor bi dene

Günaydın herkese az kalorili ve çok hareketli bir gün diliyorum herkese .. Bu hafta pek bi isteğim yok sanki umarım düzelir bu durumum şişkinlik var bi yandan +900 dan dolayı moral bozuk bi yandan spor yapamıyorum bi yandan 85 den bi aşağı inemedim bi yandan

Fazla bir şey almamşsın üzülme bence evde bende yapamıyorum yürüyüşede çıkamadım ilk defa bu sabah yaptm biraz ip atla derim zevkli oluyor

Günaydın canım şöyle bir silkelen bakimm kaptan salıverirse biz ne yapalmartıyı düşünmeden bu hafta 85 in altına düşüceğine inandır kendini en güzel örneğimz gulicikk resmen kiloyla oyun oynuyorr biz niye yapamayalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…