Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

9QUOTE="tubi_klc, post: 45191826, member: 59940diyetisyen pazar gunune kadad aksam 6 dan sonra hic bisey yememek için yemin ettim size sacma mi gelir bilmiyorum ama inanin cokk etkili oldu kesinlikle hic bisey yemiyorum çay kahve su dışında tabi bunu ilk önce bi gün icin yapmıştım baktim ki umut bastan kesilmis oluyor yemek aklina bile gelmiyir bu sefer de bir hafta icin yaptım güldüğünüzü görür gibiyim:) :) :) :)[/QUOTE]
Bence çok iyi bi karar. Ben 6 dan sonra bir br süt ve bir meyve yiyiyorum.diyet listesine uyuyorum ve midem rahatladı resmen.

Merhaba hoş geldin.beniM bebeğim bugün sekizinci ayını bitirdi. Ben de diyetisyenle gitmiştim.bi hafta üç kusur kilo verdim. Paylaştım listemi. Sen de paylaşır misin diyet listeni. Bana fikir olur.

Ne güzel sözler :) bana da hem yürüyüş hem arkadaşlık iyi geldi teşekkür ederim. Ayrıca da diyet listesine bende uymaya başladım bakalım sonucu nasıl olacak :) bu konudaki desteğin içinde çok teşekkür :)

Bayildim size yaa inanilmaz imrendim hem yuruyus yapabilmenizi ki-biliyosunuz bende spor sifir- hemde ne kadar guzel tanistiniz

Gercekten motivasyon icin dogru yer, hosgeldin aramiza

Kızlar bahara fit olunca yani birgun buluşalım ne dersiniz

) :)
Bence çok iyi bi karar. Ben 6 dan sonra bir br süt ve bir meyve yiyiyorum.diyet listesine uyuyorum ve midem rahatladı resmen. Merhaba hoş geldin.beniM bebeğim bugün sekizinci ayını bitirdi. Ben de diyetisyenle gitmiştim.bi hafta üç kusur kilo verdim. Paylaştım listemi. Sen de paylaşır misin diyet listeni. Bana fikir olur.[/QUOTE .!.:
Tabi ama yarin paylasayim simdi icerde nerde allah bilir :)

Cicisko sen kaç kilosun kendinden bahsetsene biraz hangi şehir kaç cocuk çalışıyor musun bunun gibi
Ben 70 kiloyum boyum 1.70 Ankara da oturuyorum
Calisiyodum ayrildim 2. Universitemi okuyorum yasim 32 bu yasta ogrenciyim yani
Bir tane kizim var henuz 7.5 aylik.
Hedef kilom 65
Ay cok resmi yazmisim form doldurur gibi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…