- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Merhaba hoş geldin.beniM bebeğim bugün sekizinci ayını bitirdi. Ben de diyetisyenle gitmiştim.bi hafta üç kusur kilo verdim. Paylaştım listemi. Sen de paylaşır misin diyet listeni. Bana fikir olur.Yasasin o zamandaha once 3 kez diyetisyenle zayifladim. Hatta dogum sonrasida diyetisyene gittim ama aylik 300 tl idi cok dayanamayip biraktim. Bir ayda 3 kilo verdim diyetisyenle emzirdigim icin cok kati degildi. Simdi kendim yapmak istiyorum ama motivasyon gerek.
Hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun inşallahAyy kızlar doncem size donemedim. Sabahtan beri ev ariyorduk kayinbabamla. Ev aldım şaka maka
Bugün bir saat yürüdük. #turuncupijama eşlik etti sağolsun.kalbi sıcak , yüzü gülen bi arkadaşım daha oldu ne güzel.:)
Diyet listesine devam ediyorum.zaten on beş günlüktü liste.bakalım hafta sonu ne olacak. Bildirim pazar mi pazartesi mi ne karar verdik?
Bayildim size yaa inanilmaz imrendim hem yuruyus yapabilmenizi ki-biliyosunuz bende spor sifir- hemde ne kadar guzel tanistinizBugün bir saat yürüdük. #turuncupijama eşlik etti sağolsun.kalbi sıcak , yüzü gülen bi arkadaşım daha oldu ne güzel.:)
Diyet listesine devam ediyorum.zaten on beş günlüktü liste.bakalım hafta sonu ne olacak. Bildirim pazar mi pazartesi mi ne karar verdik?
Gercekten motivasyon icin dogru yer, hosgeldin aramizaYasasin o zamandaha once 3 kez diyetisyenle zayifladim. Hatta dogum sonrasida diyetisyene gittim ama aylik 300 tl idi cok dayanamayip biraktim. Bir ayda 3 kilo verdim diyetisyenle emzirdigim icin cok kati degildi. Simdi kendim yapmak istiyorum ama motivasyon gerek.
Cok guzel canim hayirli olsun, mutlulukla,huzurla, afetsiz, kazasiz oturmak nasip olur insallahAyy kızlar doncem size donemedim. Sabahtan beri ev ariyorduk kayinbabamla. Ev aldım şaka maka
Ben simdi gruba alinip alinmadigimi ne zaman nasil anlayacagim? 2 hafta deneme mi yapcam?
canim 2 hafta bir nevi bagliligini ve ciddiyetini gostermek icin deneme oluyorBen simdi gruba alinip alinmadigimi ne zaman nasil anlayacagim? 2 hafta deneme mi yapcam?
Durur canim bence, masallah kilosunaBu arada leslie süper bir ara yapiyordum ama bebegim daha kucuktu simdi yaparken durur mu acaba? Sakin kucagina al yap demeyin 9 kg cunku
Bugün bir saat yürüdük. #turuncupijama eşlik etti sağolsun.kalbi sıcak , yüzü gülen bi arkadaşım daha oldu ne
Yaaa inanmıyorum size bulustunuzmuu ne güzel etmissiniz hic birakmayin birbirinizi
Olur o kadar canını sıkmaKizlar gunah cikarcamhaftalardir ilk defa aksam kacamagi oldu ama devami gelmicek söz
Hayırlı uğurlu olsunn canım Rabbim guzel günlerde oturmak nasip etsinAyy kızlar doncem size donemedim. Sabahtan beri ev ariyorduk kayinbabamla. Ev aldım şaka maka
çok sağolun canlarimCok guzel canim hayirli olsun, mutlulukla,huzurla, afetsiz, kazasiz oturmak nasip olur insallah
Hayırlı uğurlu olsunn canım Rabbim guzel günlerde oturmak nasip etsin
Kızlar bahara fit olunca yani birgun buluşalım ne dersinizBugün bir saat yürüdük. #turuncupijama eşlik etti sağolsun.kalbi sıcak , yüzü gülen bi arkadaşım daha oldu ne güzel.:)
Bence çok iyi bi karar. Ben 6 dan sonra bir br süt ve bir meyve yiyiyorum.diyet listesine uyuyorum ve midem rahatladı resmen. Merhaba hoş geldin.beniM bebeğim bugün sekizinci ayını bitirdi. Ben de diyetisyenle gitmiştim.bi hafta üç kusur kilo verdim. Paylaştım listemi. Sen de paylaşır misin diyet listeni. Bana fikir olur.[/QUOTE .!.:Tabi ama yarin paylasayim simdi icerde nerde allah bilir :)
Bugun uyudugunda leslie ile 1 mil yaptimDurur canim bence, masallah kilosuna
Ben 70 kiloyum boyum 1.70 Ankara da oturuyorumCicisko sen kaç kilosun kendinden bahsetsene biraz hangi şehir kaç cocuk çalışıyor musun bunun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?