Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Günaydın güzel hanımlar. Mislisse üzülme canım belki odemdir. Leslie bile yapabilseydin süper olurdu
Gulicikkk deniz zeynepo kimsem yoksa beni aldatıyor musun  
Ayy tatlım denizzeynep 1.takimdan Wè burda da ipek zeynep... hatlar karıştı pardon

Öyle de olur canım. Ama ilk zaman çok aşırı yapma. Leslie 3 mil iyi. Yanına da üç beş mekik falan ekleyip bir saate tamamlarsin işte bu
Ya da ogleden sonra yürüyüşe cikabilirsin

Gulicikkk sen spor olarak ne yapiyorsun

Gulicikkk sen spor olarak ne yapiyorsun
Açık havalarda yürüyorum canım. Iki gündür sabah sekiz 9.30 arası 90 dakika yürüyorum. Sabah uyanır uyanmaz mekik çekiyorum yattigim yerde.. havalar sogukken Leslie yapiyordum 3 mil ve bisiklet sürüyorum 45 dakika gene en az 90 dakikaya öyle öyle tamamliyorum canim

Bense bu sabah 1 saat zumba leslie karışık spor yaptim oncesinde cok hafif vi kahvalti yaptim 1 dilim ekmekle oglen sonu da kizimi uyutunca yürüyüşe çıkarım cikabilirsem

Kızlar ben pazar gunune kadad aksam 6 dan sonra hic bisey yememek için yemin ettim size sacma mi gelir bilmiyorum ama inanin cokk etkili oldu kesinlikle hic bisey yemiyorum çay kahve su dışında tabi bunu ilk önce bi gün icin yapmıştım baktim ki umut bastan kesilmis oluyor yemek aklina bile gelmiyir bu sefer de bir hafta icin yaptım güldüğünüzü görür gibiyim:) :) :) :)

Leslie yi denedin mi hic canm bi yapmaya basla inanki yapılıyor bi dene

Denemedim açıkçası. Belki de bir kere denesem severim, haklısın.
Fazla bir şey almamşsın üzülme bence evde bende yapamıyorum yürüyüşede çıkamadım ilk defa bu sabah yaptm biraz ip atla derim zevkli oluyor
Evet aslında ip atlamistim geçen haftalarda 3 gun falan. Olabilir bu.
Aslında derdim almış olmakta değil 65 benim için kilometre taşı gibi. Bir türlü aşağısına inemedim. Şu 64-63 görsem sanki devamı kolay olacak. Doğum öncesi kilom da 62 ydi zaten kilo alıp hamile aldım. Hedefim 57-58.ve 8 kilo var. Gözümde nasıl büyüyor anlatamam.
Gulicikkk i gördükçe de kendimden utanıyorum, her fırsatta maşallah diyorum ama :)

Hosgeldiiinn tecrubelerinden faydalanmak isteriz tabi ki ve destek icin doğru yerdesin bizde hep destek tam destek:))
Yasasin o zaman daha once 3 kez diyetisyenle zayifladim. Hatta dogum sonrasida diyetisyene gittim ama aylik 300 tl idi cok dayanamayip biraktim. Bir ayda 3 kilo verdim diyetisyenle emzirdigim icin cok kati degildi. Simdi kendim yapmak istiyorum ama motivasyon gerek.

Bu arada leslie süper bir ara yapiyordum ama bebegim daha kucuktu simdi yaparken durur mu acaba? Sakin kucagina al yap demeyin 9 kg cunku

Tubi_klc kangurun varsa kızı ona koy yuruyuşe çık uyursa uyanırsa seni hiç rahatsız etmez hemde gözünün tam önünde olur canım
benim kiz 2 yaşını bitirdi 13 kilo :)))) onu tasiyabilecgimden emin degilim
lelsie yi dene mutlaka ve bize bildir düşünceni

Ben simdi gruba alinip alinmadigimi ne zaman nasil anlayacagim? 2 hafta deneme mi yapcam?

Bu arada leslie süper bir ara yapiyordum ama bebegim daha kucuktu simdi yaparken durur mu acaba? Sakin kucagina al yap demeyin 9 kg cunku
Hoşgeldin aramıza doğru yerdesin ben hiç bu kadar uzun süre diyet yapmamıştım sağolsun kızlar motive ediyor bırakacağın yerde kızlar sizi seviyorum

Hadi hayirli olsun :) Güle güle oturun inşallah.
Ayy sağolun kızlar. Allah herkese kendi istediği gibi evi nasip olsun. Iste ev 3. Ve 3. Katlarda çatı katlı teraslı. Bina 16 yıllık. 150 m2 içi. Yalnız doğalgazı doseli değil bir de asansör yok ama olsun çok sevdim. Iki üç sene sonra borcu bitince dosetirim. Sıcak olur kışın butun gün güneş içerde. 4+1 130.000 aldık canım. Nisan'da tasinacagiz

Canım hayırlı olsun kaça aldın bende dusunuyorum ama cesaret edemiyorum krediye çok sevindim senin adina

Canım tek evin olsun her ay kira vereceğinize kredi ödersiniz nasıl olsa sende işe gireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…