- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Mesaj tekrarı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama eksinin fotoğrafının yırtılmasına da tepki vermiyor. Bana umursamaz tamam. Eksine saygı duyduğu için fotoğrafını taşıyor onu umursuyor o da tamam. Ama fotoğraf yırtılırken de tepki vermiyor hoooop yine umursamaz.Ne ilginç adam. Sinir krizi geçiren insana müdahale etmeyecek kadar umursamaz,eski nişanlısının fotolarını saklayacak kadar da ekslerine ilgili.
Allah lık bi tipAma eksinin fotoğrafının yırtılmasına da tepki vermiyor. Bana umursamaz tamam. Eksine saygı duyduğu için fotoğrafını taşıyor onu umursuyor o da tamam. Ama fotoğraf yırtılırken de tepki vermiyor hoooop yine umursamaz.
Gerçekten o kadar sakindi ki sanki ben her gün bağırıp çağırıp fotoğraf yırtıyorum evdeAy madem önemli değilmiş sen kendini yerden yere atana kadar kendi yırtıp atıverseymiş. Sakinliğe rahatlığa bak. İnsan istiyor ki cinneti karşılıklı birlikte geçirelim. Neyse ayrılmazsınız merak etme. Kendini de harap etme bu kadar. Yırtmışsın kurtulmuşsun. Gizlide saklıda bi zulası olmasında beyfendinin.
Yani adam çok değişik bi yönüyle aşırı ilgili korumacı kollamacı. Kavga anında ölü taklidi yapıyoHatıra olayı nedir çözemiyorum ? Hadi eş dost olur bir anlam verirsin ama başka bir insanla birliktelige başladı isen o hatıralarla veda edeceksin başka yolu yok..Diğer türlü ilişkisine ve karşısındakine büyük bir saygısızlık olur..
Bunun modernizmle yahut başka bir şeyle alakası yok.
Erkek arkadaşın acayip vurdum duymaz..Bilemiyorum ne denir..Hayat senin
Ya resmen ben kendimi paralarken ölü taklidi yaptı. Ben umrunda değilim ama fotoğrafın yırtılması da umrunda değil. E madem fotoğrafın yırtılması umrunda değil beni çıldırtcağına kendin atsana fotoğrafı. Doluya koysam almıyo boşa koysam dolmuyoKüfretse daha iyiymiş çok geçmiş olsun... yaşadığınız hayal kırıklığını tahmin bile edemiyorum. Normal biri değil galiba? Ayrilmasaydiniz sinir hastası olurdunuz
Gerçekten o kadar sakindi ki sanki ben her gün bağırıp çağırıp fotoğraf yırtıyorum evde
Çok şükür şimdiye kadar kafamda bitirdiğim hiçbir şeye geri dönmedim tabi büyük konuşmayayım. Ama istemem barışmak. Kendimi çok önemsiz hissettirdiUmurlarını aldırmış bu adam.
Bence fotoları da üşendiğinden imha etmedi.
Aklımda beyaz atletli göbeğini kaşıyarak maç izleyen bi tip canlandı.
Yazım tarzına bakılırsa barışırsın gibi sen bununla. O yüzden mıtlılıklır.
Yani aksilikler karşısında hep sakin ve soğukkanlıdır ama ben sinir krizi geçirirken de soğukkanlı olmasın bi zahmet. Bu arada işte ben de tam olarak fotoğrafların yırtılmasına neden tepki vermediğini anlamadım. Madem bunu da umursamıyor çıkarsaydı cüzdanından. AnlayamıyorumYani adamın karakterine bağlı her zaman soğuk kanlı mı böyle madem fotoğrafların yırtılmasına tepki vermeyecek neden saklıyor
Ya alıp karşına soracak cevap seni tatmin ederse devam edeceksin yada uzatmayıp ayrılacaksınYani aksilikler karşısında hep sakin ve soğukkanlıdır ama ben sinir krizi geçirirken de soğukkanlı olmasın bi zahmet. Bu arada işte ben de tam olarak fotoğrafların yırtılmasına neden tepki vermediğini anlamadım. Madem bunu da umursamıyor çıkarsaydı cüzdanından. Anlayamıyorum
Ya işte benim içimi o acıtıyo. Yani tamam diyorum bu onun elinde olmayan bi şey diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama olmuyo.O adama değmez inan.. seni o eski nişanlısı kadar sevseydi eğer zaten çıkarır çoktan atardı resimleri. Ama keşke birazcık daha onurlu bitireymişin be arkadaşım o ne öyle ağlamalar kusmalar.. bundan sonra gururunu topla bence gözden çıkardıysan, seni de "gururlu kızdı" diye hatırlasın evden sümükleri aka aka gittiydi diye değilay inan o anı hayal edince güldüm kusura bakma
Canım ayrılıyosun bi ilişki bitiyor tabiki üzülüceksin üzülmiyim diye kendini sıkma şuan üzülmen gerekiyor, senin anlaman gereken geçicek, daha çok gençsın upuzun ömür belki 1873628 kat iyisi ile tanışıcaksın çok şey yaşayacaksın çok mutlu olucaksın belki h aşktan gözün kör olacak ve bunları yaşarken şuan ayrıldığın hödük hiç aklına bile gelmeyecek.. ama işte onları yaşamak için şuan üzülmen ve bu durumu atlatman gerekiyorYa işte benim içimi o acıtıyo. Yani tamam diyorum bu onun elinde olmayan bi şey diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama olmuyo.
Bi de o gidiş kısmı harbiden rezalet ya ben de ağlarken aklıma geliyo gülüyorum. O sinirle asansörün kapısını açıp bi taraftan adama laf yetiştirirken kapıyı kafama çarptım![]()