Güzel bi haber ama altındaki sebep beni ağlatıyo

Ya alıp karşına soracak cevap seni tatmin ederse devam edeceksin yada uzatmayıp ayrılacaksın
Açıkçası şu an kafamda çok fazla soru işareti var ama ben bunların hepsine cevap alsam bu cevaplar beni tatmin etse ve barışsak bile kalan tüm ilişki boyunca bu kadın aklımın bi köşesinde olacak. Kendimi biliyorum kıskançlıklar yapacağım. O yüzden böyle kalması daha iyi bence

Fotoğraflar pc de kayıtlıdır. Gider çıkarttırır zor değil. Ondan sakin kalmıştır..
Bana öyle geldi ki siz bu aşırı tepkileri o kadar çok veriyorsunuz ki, adam artık alışmış 'içini döksün de nasıl olsa geri gelir' modunda gibi gibi.

Bir diğer ihtimal de adam gamsız.
Hayatındaki herkese 'olsa da olur olmasa da olur' kafasıyla yaşıyor..

Canım o fotoğraflar cüzdan da ise ona değer veriyordur açık ve net bak ben resimlerini cuzdanimda taşıyorum hala nişanlı olsamda diyebilmek hatta arada çıkarıp bakmak içindir yoksa neden taşısın abi şahsen ben söyleyim benim erkek arkadaşım ayrı olduğumuz süre boyunca cüzdanından resmimi çıkarmamış baristik baya zaman geçti bi çıkardı bak bana şu yıl verdiğin resimlerin diye şaşırmıştım.

Fotoğraflar pc de kayıtlıdır. Gider çıkarttırır zor değil. Ondan sakin kalmıştır..
Bana öyle geldi ki siz bu aşırı tepkileri o kadar çok veriyorsunuz ki, adam artık alışmış 'içini döksün de nasıl olsa geri gelir' modunda gibi gibi.

Aşırı tepki derken olaya tepki vermenizi yanlış bulmuyorum. Haklısınız bunu sorgulamakta. Ama tepki aşırı, olan size olmuş.. Sakince sorgulayabilirdiniz.

Sizi delirtmek adamın hoşuna gidiyor. Onun için kendinizi öyle rezil bir hale soktuğunuzu görmek egolarını tatmin etmiştir. O kişiye saygı duyuyorum, cüzdanım kaybolana kadar saklayacağım filan demek öyle büyük saygısızlık ki. Umrumda değilsin, sana saygı duymuyorum, o kişinin hayalini bile sana tercih ediyorum demek oluyor bu. Bu adam karşısında kendinizi böyle paralamayın bir daha, hoşuna gidiyor belli ki, gururunuzu hiçe saymaya değmez.
Ben hiçbi zaman sinirlerime hakim olabilen bi insan olamadım. Öyle her şeye sinirlenmem ama sinirlendiysem sesimin yükselmemesi kaçınılmaz. Keşke böyle olmasam elbette ama sinirlenince beynim devre dışı kalıyor. Bu adam karşısında da bi daha kendimi paralamam çünkü bi daha karşılaşmamayı umuyorum

Hepimiz senin yasinda olduk.

Bir abla olarak yaziyorum. Kizma bana.

Sen bu adami sevmedin benimsemedin onemsemedin. Her konunu biliyorum. Adam defalarca ayrilma sebebi olacak seyler yapti ayrilmadin. Cunku o senin icin zor zamaninda siginacak limandi. Baska bir sey degildi. Kendini sevgili oldugunuza dair kandirdin.

Kendin de sevgili oldugunuza inanmamissin ki adam hala baska bir kadini dusunurken ayrilmayi bile dusunmedin.

Simdi hayir diyeceksin. 3 5 sene sonra aynilarini kendin kendine itiraf edip kendine kizacaksin.

Neyse kendini bu kadar harap etmen kotu tabii ama ayrilmaniza inan cok sevindim.

+++

Gün geçmiyor ki şu bdv konuları beni hayretler için de bırakmasın. :KK51:
Evet erkeklerden nefret ediyorum her yorumum da bunu belirteceğim. :KK62:
Bu kadarı da kaldırılmaz madem ayrıldınız arkasında durun kararınızın lütfen.
Herifteki rahatlığa da şaştım kaldım neyin kafasıysa bende istiyom. :olamaz:
Gerçekten 30 yaşında hala neden 1 kırışıklığının olmadığını neden 1 tel beyaz saçı olmadığını bugün anladım. Adam gamsız çünkü. Keşke ben de öyle olsam hiç yaşlanmam..

Ben hiiiç böyle tepki vermedim ona hatta bu 2. Tartışmamız. İlk tartışmamız gayet sakindi. Bunda bende olay koptu haliyle ama oldukça sakindi.. gamsız

Ya işte benim içimi o acıtıyo. Yani tamam diyorum bu onun elinde olmayan bi şey diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama olmuyo.
Bi de o gidiş kısmı harbiden rezalet ya ben de ağlarken aklıma geliyo gülüyorum. O sinirle asansörün kapısını açıp bi taraftan adama laf yetiştirirken kapıyı kafama çarptım :KK43:
Ay neden bilmiyorum, biran o kapıya çarpışınız gözümün önüne geldi bende'de bi tatlı gülümseme oldu:) neden böyle durumlarda insanlar gülüyor acaba..:D canım sanada hakkında hayırlısı diyeyim, böyle umursuz indanlarla ömür geçmez.. aynısı bende var.. keşke değişim mümkün olsa :D

Fotoğraflar üzerinden sana verdiği cevap bana biraz manidar geldi. Cüzdan kaybolana kadar fotoğraf saklayan adam demekki aklından çıkarmaya unutmaya yanaşmayacak ex nişanlısını. Sana saygısızlık etmiş. Keşke yırtıp atıp öyle çıkıp gitseydin kendini boş yere hırpalamışsın

Fotoğraflar üzerinden sana verdiği cevap bana biraz manidar geldi. Cüzdan kaybolana kadar fotoğraf saklayan adam demekki aklından çıkarmaya unutmaya yanaşmayacak ex nişanlısını. Sana saygısızlık etmiş. Keşke yırtıp atıp öyle çıkıp gitseydin kendini boş yere hırpalamışsın
Yırttım zaten yırtarken öyle rahatladım öyle rahatladım ki keşke bikaç fotoğrafı daha olsaydı da onları da yırtsaydım dedim.

Ay neden bilmiyorum, biran o kapıya çarpışınız gözümün önüne geldi bende'de bi tatlı gülümseme oldu:) neden böyle durumlarda insanlar gülüyor acaba..:KK70: canım sanada hakkında hayırlısı diyeyim, böyle umursuz indanlarla ömür geçmez.. aynısı bende var.. keşke değişim mümkün olsa :KK70:
Ya gerçekten 30 yaşında neden bi kırışıklığı yok neden bir tel beyaz saçı yok bugün anladım adam gamsız

Yırttım zaten yırtarken öyle rahatladım öyle rahatladım ki keşke bikaç fotoğrafı daha olsaydı da onları da yırtsaydım dedim.
Bence hemen yumuşama bu adama karşı tavrını çok rahat buldum sana karşı ve bu bana göre büyük bir saygısızlık. Özlet kendini uzaklaş sende sakin davran sinir et kendisini bu ne hadsizliktir ya verdiği cevaba ben bile ayar oldum burada cüzdan kaybolana kadarmış ukala!

O muydu yani senin kökün? Hayatında hiç kmse olmadan yaşayabilirsin, onun için aileni karsına alıp aranız bozulduysa onlarla aranı düzeltmek için çabala elin gamsızı için kendini yerden yere atmışsın bir garipsiniz gerçekten.

Sonu belliydi zaten bu işin başından. Dönüp dolaşıp pişmanlıklarla geliyosunuz, yapmayın!

Bence hemen yumuşama bu adama karşı tavrını çok rahat buldum sana karşı ve bu bana göre büyük bir saygısızlık. Özlet kendini uzaklaş sende sakin davran sinir et kendisini bu ne hadsizliktir ya verdiği cevaba ben bile ayar oldum burada cüzdan kaybolana kadarmış ukala!
Evet bana büyük saygısızlık etti. Aslında hiç yumuşamamayı düşünüyorum çünkü ben burnunu sürtüp öyle barışsak bile bu olay hep ama hep aklımın bir köşesinde kalacak. Böyle kör topal bi ilişki istemiyorum

Açıkçası şu an kafamda çok fazla soru işareti var ama ben bunların hepsine cevap alsam bu cevaplar beni tatmin etse ve barışsak bile kalan tüm ilişki boyunca bu kadın aklımın bi köşesinde olacak. Kendimi biliyorum kıskançlıklar yapacağım. O yüzden böyle kalması daha iyi bence
Kararını versiysen daha fazla sinirlerini bozma ve yoluna devam et kendini oyalayacak bişeylerle ilgilen aklını dağıt

Valla sana bişey söyleyim mi kimseyi bu kadar takma hayatında olan insanlara da hiç gitmiycek gibi bağlanma aa buda benden sana tavsiye ben olsaydım o resmi görür gormez tepkimi koyardım ya resimleri yok et yada ben yokum derdim adam resmi atmaya kiyamiyo gönlünden nasıl attı acep yerim öyle hatırayı ne hatırası madem hatırası varmış ayrilmasaymis alalaa hem resim yirtirilinca tepki vermemeside zulası olabilir ihtimalini getirdi aklima madem değersiz ne diye cüzdan da fotolar

Back
X