Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

elbette herkes kendi doktoronu en iyi doktor olarak belirtecektir,
ben de kbb uzmanı Abdülkadir Göksel diyebilirim,çünkü 1 sene önce kendisine 2.burun estetiğimi oldum,
burun estetiği olmak isteyipte doktor araştıran arkadaşlara nacizane tavsiyem şu olabilir; mutlaka burun estetiği olduktan 6 ay da ya da minumum 8 ay geçmiş burunları inceleyip doktor konusunda karar versinler,çünkü burnun oturması veyahutta burunda komplikasyonların olması ilk 4 ay da olabiliyor,

sevgiler,

esralorin cevabın ıcın cok tesekkur ederım oncelıkle..ben bu forumda yenıyım mesj hakkımı doldurdum bazı albumlare baktım fakat cok da saglıklı kullanamıyorum resımlerın hepsıne ulasamadım.doktrlarla gorusmelerım basladı ınternetten de cıddı bı arastrma yaptım sımdı aklımda ıkı ısım var emre ılhan ve muhammet dılber ınslah en dogru kakarı verırım ve mutlu olabılcegım bı burnum olur..fıkırlerınızı beklıyrum

İki doktoru da buradan tanıyorum..buradan gördüğüme ve duyduğuma göre ikisi de çok başarılı doktorlar..dediğin gibi inşallah doğru bri karar verirsin canım..hakkında hayırlısı olsun..

slm arkadaslar ben Dr.Fuat YÜKSEL e burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. ama istanbulda yasamadığım için sadece internetten araştırabılıyorum. aranızda tanıyan yada daha önce ameliyat olan varsa bana yardımcı olabılırmı. teşekkurler

Burun küçültme estetiğinde faiyat nedir arkadaşlar çok merak ediyorum bende çok şikayetçiyim
Şimdiden tşkler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…