Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Ecemali
Gerçekten çok can sıkıcı olsa gerek. ameliyatından sonra istediğin sonucu alamamak. Çok şükür ki öyle birşey başıma gelmedi ve Göksel beye ilk ameliyatımı oldum. ama neyseki sonunda mutlu olmuşsun... :)

bende kararımı çoktan verdim 20 ağustosta fethi orak'a ameliyat oluyorum ama yine de yazılanlar bazı durumlar beni korkutuyo dediğim gibi 2.ye ameliyat olmak istemiyorum umarım sonuç iyi olur çok ihtiyacım var burnumda deviasyon varmış bu ameliyatı sağlık yönünden olmam gerek.burun düşmesi ne demek bileniniz var mı?

İnşallah sonuçtan memnun kalırsınız bende uygun bir doktor arıyorum fakat kararsızım benim eşimin ablası oldu o fakat ikinci kez ameliyat oldu çünkü ilk olduğunda hiç olmamış gibiydi sonra ikinci ameliaytında güzel oldu

ben de iki kere ameliyat olanlardanım,ilkinden hiç memnun kalmadım,burun gövdem de iki ayda çökme meydana geldi.
doktor seçimi çok zor ve çok önemli.Burun estetiği de çok önemli çünkü yüzde en çok göze çarpan uzvumuz,
burun estetiği olduğunuzda herkes tarafından belli olan bağıran burunlar yerine,size özel,yüzünüze özel güzel ama doğal gözüken burunların yapılması çok daha tercih edilmeli.
ben şanslıyım,çünkü istediğim sonucu elde ettim.Amma ikincisinde,çünkü ilkinde yanlış doktor tercihi yaptım
tercih ettiğiniz doktorun yapmış olduğu burunları inceleyin,size hitap ediyor mu? sizin beklentinize uyuyor mu?
doktor doğru karar verdiğinizde ameliyat olmak sonraki süreçler hemen geçiyor sonrası sabır...

çökme nasıl oluyo anlatırmısın biraz

ben de şöyle oldu ; ilk doktorum burnumun gövde kısmını törpüleyip üzerine türk lokumu diye tabir edilen bir madde koymuş.Ve benim vücudum da bu maddeyi kısa zamanda eritip kabul etmemiş hal böyle olunca benim o kemiğim burun gövdesinde belirmeye başladı.Buna da çökme diyorlar,Yani benim burnumun gövde kısmında kemer belirdi.Normalde çok törpülenen burunlarda da bu şekilde çökmeler oluyor.Ve sonra kulak arkası ve kaburgadan yardım alınıyor.Bu nedenle doktorum yaptığı iş gerçekten çok önemli.Estetikli bir burna bakarken özellikle bu forumda zaman olarak en az 6 ay geçmiş burunlara bakarak doktor ile ilgili refarans alabilirsin.Nacizane önerim:)

Bu bahsettiğin benim arkadaşımın da başına geldi. şimdi burnunun ucu çok kocaman duruyor. ayrıca burnu yamulmaya başladı. revizyon olacak çaresiz. Beni görünce Göksel beye ameliyat olmaya karar verdi.

Bu bahsettiğin benim arkadaşımın da başına geldi. şimdi burnunun ucu çok kocaman duruyor. ayrıca burnu yamulmaya başladı. revizyon olacak çaresiz. Beni görünce Göksel beye ameliyat olmaya karar verdi.

zyk78 ,işte burundaki eğrilik ciddi bir çökme sorunu,bencede gitsin Göksel Bey e:)

ben fethi orak muayene oldum burnumun sağ tarafı kapalı deviasyon varmış tek taraflı nefes alabiliyomuşum ordaki kemiği alıp kemerimde var onu törpülleyip bu malzmeleri oraya koyacakmış zaten benimde en çok korktuğum bu olay bşey daha sorcam ameliyattanm sonra tampon çıktığında burun aşırı kalkık ve delikleri kocaman mı duruyor?

tomografi sonucunu aldığımda alttaki yorumda da dr sağda deviasyon var yazmış bir de 16 mm lik bir kist yani burun eti.bakalım benim doktorum ne dıycek bu duruma.bu cumartesi ak koyun kara koyun cıkcak ortaya :)

arkadaşlar,doktorunuza mutlaka şunu sormanızı tavsiye ederim;
burna yerleştirilen yabancı maddeye vücut zamanla tepki gösteriyor ve çökme diye tabir ettiğiniz durum ortaya çıkıyor,
benim başıma geldi,ilk doktorum burun gövdesinin üzerine türk lokumu denen bir yöntemle dışardan bir madde yerleştirdi sonra burnum 3 ay içinde çökmeye başladı ikinci defa burun estetiği oldum o doktorumda kulak arkasından doku alıp burnumun gövde kısmına yerleştirdi şu anda bir yıl oldu çok şükür bir sıkıntım olmadı,
burun alçılıykrn alçıdan dolayı burun biraz daha kalkık gözüküyor,ama aşırılık olmadı bende ,hatta profilimde resimlerim var bakabilirsiniz,burun estetiği olan birinin sabırlı olması gerekiyor çünkü süreç ağır işliyor,önemli olan farklı komplikasyonların çıkması,
burda edindiğiniz bilgileri mutlaka görüşme de olduğunuz doktorunuzla paylaşın,

Sorunlu taraftaki kemik yada kıkırdak herneyse onu koyacakmış inşallah ii olacak çok canım sıkkın bu konuda 32 yaşındayım ancak olabiliyorum gençliğim heba oldu aynaya bakamıyorum makyaj yapıyosun hrşey güzel ama burnum kemerli olduğu için eksik oluyo güzel olmuyo kendime güvenim kalmadı hiç bu doğal olarak iş hayatımı da etkiliyor

Onca doktordan sonra İLK DEFA Herşey harika,,görüşmemiz çok samimi ve gerçekçi geçti çok çok uçmaya gerek yok hayalinize yakın ama sizin yüzünüze size uyan doğal bir burun!! işte buuuuu..Güvenmek çok önemliymiş,aslında burun diye başlayan görüşmede hep istediğim muhteşem göyüslere o an karar verdik vee memeye silikonda lazım :)) iki defa narkoz ve ameliyat heyecanı yaşamaktansa ikisi aynı anda çıkıcak daha ne istiyim :) önce ve sonra fotoları gördüm çok başarılı ameliyatlara imza atmışlar,,estetik için kesinlikle estetik cerrah diyorum...doktorumu çok sevdim pazartesi için ameliyat günüm saatimde hazır,herşey bitince kontrole gittiğimde hediye botox sözüde aldım :)) yeni bir ben olacak fena mutluyum valla :)))) gelişmeler için görüşürüz kızlarrrrrr..........

canın hiç sıkılmasın estetik öncelikle insanın ruhuna da çok iyi geliyor.Benimde kemerim vardı çok derin bir kemer değildi ama beni de çok rahatsız ederdi.herkese burun estetiği olacağım dediğimde aman yaptırma karakteristik duruyor deyip beni vazgeçirmeye çalışıyorlardı.Ancak ben kafama koymuştum.Sonra 36 yaşında ilk burun estetiğimi oldum.sonra başıma talihsizlikler geldi hatta 8 ay sonra ikincisinide oldum.Şu anda bir sene oldu ikincisini olalı,sonuçtan çok memnunum,
gene de kendini kötü hissetme,sen kemerine taktığından herşeyi o şekilde değerlendiriyorsun,eminim burun estetiği olduktan sonra çok daha güzel olacaksındır.
Doktorunu iyi araştır,referanslarını incele,doktor seçimi çok önemli canım:)

Sizin ilk defa ameliyat olduğunuz zaman mı burnunuza dışarıdan bir madde koyuldu ne sebeple yapıldı acaba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…