Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Merhaba bayanlar 18 yasindayim ameliyat olmak istiyorum hangi doktorlar guvenilir hangisi daha dogal burun yapiyo konu hakkinda yetkin olanlardan bilgi bekliyorum :)

Merhaba kizlar, ben daha once bu konuyu ayri yerde acmak istemistim fakat onaylandi mi, bilmiyorum...

Ben Turkiye'de burun estetigi yaptirmayi ciddi bir sekilde dusunuyorum. Sonucta cok merak ettigim bir sey var, Turkiye'de estetik cerrahlar genelde ne kadar basarilidir?

Ben yurt disinda yasiyorum ve kendi ulkemde burun estetigi yaptirirsam, bu bana cok, cok pahali gelir. Ornek, gorustugum bir doktorun burun estetigi icin ucreti, $12,000.00 (yani Turk lirada, asagi yukari 22,000.00 - 23,000.00 TL arasindadir). Cok pahali, degil mi?

Bundan dolayisiyla, bana cok mantikli ve uygun bir fikir olarak gelen, burun estetigimi Turkiye'de, Istanbul'da yaptirmaktir.

Yorumlarinizdan anladigim kadariyla, aranizda en cok sevilen doktorlar, Teoman Dogan ve Emre Ilhan'dir. Ben de bu yuzden bu ikisinin arasindan bir tercih yapmak isterim. Dedigim gibi, her ikisi hakkinda guzel seyler duydum, fakat Istanbul'u ziyaret ettigim zamanlarda oturdugum yer en cok Teoman Dogan'a yakindir, hem ofisine hem de ameliyatlarini uyguladigi Amerikan Hastanesi'ne.

Yani acikcasi, ben sadece kendimi emniyetli ellerin icine birakmak isterim. Ameliyat uygulandiktan sonra her seyden memnun kalmak isterim. Bosuna parami harcayip, hayal kirikligina ugramak istemem.

Merhaba bayanlar 18 yasindayim ameliyat olmak istiyorum hangi doktorlar guvenilir hangisi daha dogal burun yapiyo konu hakkinda yetkin olanlardan bilgi bekliyorum :)

iki kere burun estetiği olmuş biri olarak ,fikiirlerimi paylaşmak istiyorum,
ilk burun estetiğimde hem görsel hem de sağlık sıkıntım vardı.
Ancak iki ayda burnun gövde kısmında çökme başladı,ve deviasyonum vardı alınmamıştı.Bu nedenle ilk burun estetiğini olduktan 8 ay sonra ikinci burun estetiğimi oldum.Bu sefer doktor seçimininde titizlikle hareket ettm.
İkinci doktorum KBB uzmanı Abdülkadir Göksel Bey idi.Şu anda bir sene oldu Sonuçtan çok memnunum,hem görsel anlamda kaygılarım sona erdi hem de nefes almakta zorluk çekmiyorum,hala da burnumla ilgili olarak görüşmeye gidiyorum.Son derece işine ve hastalarına saygı duyan,karşısındakini dinleyen ve doğru noktalara temas eden bir doktor.Ben kendisinden çok memnun olduğum ve öncesinde sıkıntı çektiğim için bu düşüncelerimi herkesle paylaşmak istiyorum.
Göksel Bey ile görüşmeden burun estetiğine karar vermeyin derim ben :)

Kısa ve öz:) Güzel burun benim ki, Doktorum da Abdulkadir Goksel.. Şimdiye kadar gördüğüm yaptığı tüm burunlar çok güzel..Dolasıyla hastaları da çok mutlu...Sihirli eller...

istanbulda ozel klinigi var Salih Emre Uregen fiyatida gayet uygun

Nekadar ödediniz,ne gibi işlemler yapıldı,burun ve çene çok güzel olmuş,geçmiş olsun.Benimde çenemi yaptırmam gerekiyor böyle güzel sonuçları görünce heyecanlanıyorum gerçekten :))

Tabii ki cok dogal..)) dogal olmayan hic bir burnu guzel bulmuyorum ben... Goksel bey burnu tum yuzunuz ile degerlendirerek cok dogal burunlar yapiyor...supheniz olmasin...en yakin arkadaslarim hatta ailem bile burnumun eski halini unuttu:)))
Göksel Bey in gurubundaki tüm hastaların burunlarına eğer profil resimlerine bakma yetkiniz varsa bakın,tüm burunlar yüze uyumlu ve doğaldır,kalıp şeklinde burun yapan bir doktor değil kendisi.

Kızlar sizce Josh Duhamel'in burnu estetik mi? Aşağıda fotoğrafların linkini koydum, bu adama bayılıyorum bence dünyanın en yakışıklı adamlarından birisi. Peki burnu sizce estetik mi? Ne düşünüyorsunuz bu adamın burnu hakkında. Birde sizin erkekte böyle kibar minik kalkık burunlar mı daha çok ilginizi çeker yoksa Kenan İmirzalıoğlu gibi kemikli büyük mü ?

Josh Duhamel ;

Uploaded with ImageShack.us

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…