Sizin ilk defa ameliyat olduğunuz zaman mı burnunuza dışarıdan bir madde koyuldu ne sebeple yapıldı acaba bu
Güzel burun benim ki, Doktorum da Abdulkadir Goksel...Sihirli eller...
türk lokulmu denen yöntem bazı doktorların yapmış olduğu esk bir yöntemmiş,yani gövde kısmına törpülendikten sonra sanırım tam olarak bilmiyorum o maddeyi yerleştiriyorlar ancak benim vucudum o maddeyi kabul etmedi,Göksel bey de kulak arkasından yağ dokusu alıp burun gövdeme yerleştirdi,çok şükür bir sene oldu çökme vs yok:)
canın hiç sıkılmasın estetik öncelikle insanın ruhuna da çok iyi geliyor.Benimde kemerim vardı çok derin bir kemer değildi ama beni de çok rahatsız ederdi.herkese burun estetiği olacağım dediğimde aman yaptırma karakteristik duruyor deyip beni vazgeçirmeye çalışıyorlardı.Ancak ben kafama koymuştum.Sonra 36 yaşında ilk burun estetiğimi oldum.sonra başıma talihsizlikler geldi hatta 8 ay sonra ikincisinide oldum.Şu anda bir sene oldu ikincisini olalı,sonuçtan çok memnunum,
gene de kendini kötü hissetme,sen kemerine taktığından herşeyi o şekilde değerlendiriyorsun,eminim burun estetiği olduktan sonra çok daha güzel olacaksındır.
Doktorunu iyi araştır,referanslarını incele,doktor seçimi çok önemli canım:)
Saol canım moralim yerine geldi valla ameliyat olduktan sonra yüzümün değişeceğine inanıyorum fotoğraflara baktığımda yüz çok değişiyo en az 10 yaş gençleşiyosun bugüne kadar hep kafaya taktım açıkcası keşke daha önce olsaydım demiyorum kısmet bugüneymiş ama çok istiyorum 20 ağustosta olucam Allah izin verirse..
evet canım gerçekten yüzün daha da gençleşiyor,sonra kendinie güvenin daha fazla artıyor.boşver zaman geçmiş değil:)
kime olacaksın estetiği? çok daha mutlu olacağına eminim,hiiiç heycan yapma düşün ki sanatçılar nerdeyse her sene bir operasyon geçiriyorlar,o kadar zor olsa onlar ameliyat masasına yatarlar mı:))))
20 ağustosta fethi orak adında bir doktora olucam görüştüm 3000 euro istedi mutluyum aslında ama tdirginim de aynı zamanda hayırlısı çok heyecenalıyuım
bak canım çok samimi olarak sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum,tamam sen o doktora ol ama birde başka burda memnun hastaları olan doktorlarlada görüşsene.Özellikle hastalarının ameliyatlarının üzerinden bir sene geçmiş olsun,çünkü bak anlaştığın rakkamda az değil,ben başka doktorlarlada görüş derim
benimde benim de :)) hiç mütevazi olamayacağım,burnumu çok beğeniyorum ve de çok seviyorum doktorum Abdülkadir Göksel..
Sihirli ellerin dokunuşu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?