Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

çok fazla törpülenmiş kaydırak gibi ve burun delikleri kocaman yada çok ufak olan burunları sevmiyorum şans işi

katılıyorum kesinlikle Göksel bey,ancak ben profilinde resimlerini göremedim

albüm yeni yapabildim, ekledim resimleri başka resimlerde ekliyeceğim. Herkes bakabilir albümden. Ameliyat öncesi ve sonrası resimlerim.
Sonuçtan çok çok çok mennumum ve çok mutluyum herşeyden öte. Göksel Bey e ne kadar teşekkür etsem az.

çok fazla törpülenmiş kaydırak gibi ve burun delikleri kocaman yada çok ufak olan burunları sevmiyorum şans işi

bahsettiğiniz sonuçlar zaten hatalı burun ameliyatına giriyor. Önemli olan doğal, yüze uygun olan burnu yapabilmek. Bunu da başaran çok az doktor var. Ben burnumdan çok mennunum, hem sağlık hemde görünüş, estetik açısından çok mutluyum. Estetik olduğumu söylemediğim takdirde kimse anlamıyor. Yüzüne bir güzellik gelmiş, makyaj stilini mi değiştirdin diyorlar :) Bunu da Dr. Abdulkadir Göksel e borçluyum :)

fotograflar görünüyor mu şimdi?

evet canım resimlerin görünüyor,ve de çok hoş,
gerçekten şu yorumunu çok doğru buluyorum
burun estetiği yapan birçok doktor var doğal olarak,
ancal burun estetiği bir metre uzaktan estetik olduğu belli ise bence sonuç başarısız bir esteti,k ameliyatı demek
bana da arkadaşlarım yüzünde gençleşme var diyorlar çünkü önceki burnum uzundu ve yüzüme bir sertlik katıyordu aynı zamanda da yaşımı olduğundan daha fazla gösteriyordu şimdi ise yüzüme son derece uyumlu benim yüzüme yakışan standart olandan farklı bir burnum var.
Bu nedenle her zaman söylüyorum Göksel Bey e teşekkür ederim:)

Merhaba,

Ben de doğal, sağlıklı ve güzel burnumu Abdülkadir beye borçluyum. Ben de teşekkür etmek istedim. 1 yıl oldu benim de ameliyatım. eski resimlerime artık bakmıyorum bile :) Şu anda benim de burnumun ameliyatlı olduğunu kimse anlamıyor. Önceden beri tanıdığım ve uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımla karşılaştığımda ne kadar güzelleşmişsin, ne yaptın yüzüne diye soruyorlar ama burun akıllarına gelmiyor :) Yeni tanıyanlarada burnumun estetik olduğunu söylediğimde inanamıyorlar. Senin burnun da harika olmuş bence. ameliyat geçirmiş biri olarak baktığımda ben bile anlayamadım ameliyatlı olduğunu :)

Ben de fotoğraflarımı yükledim.. merak edenler bakabilir :)

Yuklerim tabii ya da email adresine gonderebilirim

Arkadaşlar
yazışmalarınızı gördüm. Doğal burun ve Abdülkadir Göksel deyince ben de bişeyler yazmak istedim. Kesinlikle doğru seçim derim. Benim de profilimde öncesi ve sonrası resimlerimi görebilirsiniz. Doğal buruna bir örnek olabileceğini düşünüyorum :) yorumlarınızı beklerim :))

çok güzel sonuçlar alanlar var,darısı başımıza :18:
bende suan adanada doktor araştrması yapıyorum.bildiğiniz biri var mı??

offf kafam çok karıştı şimdii

gerçek şu ki burun estetiğine karar vermek doktor seçiminden daha kolay,
doktora karar vermek zor,bence referanslara buradan bakabilme şansınız var bu çok iyi birşey,
ben Göksel Bey den çok memnunum,doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum
resimlerime bakabilirsiniz,nefes alma problemim vardı yıllardır şu anda yok,ve benim ikinciburun estetiğimdi.
İlk doktordan memnun kalmadım
bu nedenle ikincisini çok araştırdım,ve doğru seçimi yaptım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…