vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
pardon son yazdıklarını görmedim.. ameliyat a nasıl hazırladılar anlatabilir misin?
canım burun temizliğini kulak çubuklarına okyanus suyu sıkarak yapıyorum. benim nerdeyse hiç tıkanmadı burnum. silikon tampon vardı az da olsa nefes alabildim.
tamponlar çıktıktan sonra çok daha iyi nefes alıyorum. 7. günümdeyim şu anda. ağzım tamamen kapalı rahatım :)
tıkanırsa okyanus suyunu direk de sıkabilirsin burnuna. çubukları çok yavaş bi şekilde nerdeyse ikinci pamuğa gelinceye kadar sokuyorum hafif kıvırıyorum ve çekiyorum.
ama herkesin durumu farklıdır doktorunuza sormak lazım. temizledikten sonra da yeni çubuğa az bi krem alıp daha çok burnun ön kısımlarına sürüyorum.
ben tamponlar varken hiç nefes alamıyodum yaaa sende farklı bi şey mı kullandı acabaa
sanem_1378 ameliyata hazırlık sürecinde fazla bişey yapmadım. ameliyatım sabah 6 daydı. bir gece önce 12den itibaren hiç bişey yiyip içmedim.
ojeleri çıkarmak gerekiyormuş bu arada :) sabah erkenden geldim hastaneye odama yerleştim.ameliyat önlüğünü giydirdiler. sadece alt çamaşırın kalıyor üzerinde.
tansiyon ölçümü yapıldı. kullandığım ilaçlar, allerjim olup olmadığı soruldu. doktorum geldi ve ameliyeta girdim. 2 saat sonra odamdaydım :)
ameliyat olduktan sonra pansuman olayı nasıl ve ne zaman oldu?
İzmirdeyim, burun ve çene benimki, göksel hoca burun 7000 çene 2000 dedi
arkadaşlar ben de olacağım ama fiyat cok indirim yapmıyor mu benim burunda kemer var ve fazlalık var kemik solunum uma az engel oluyor amelyat şart dedi doktorlar ve biraz da burun kaldırma olcak acaba ne kadar der ve şunu merak ediyourm ilk muayne ücreti ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?