Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

peki burak bey hakkında ne biliyosunuz ben sadece muayeneye gittim çok ilgili tatlı bi adam ve inanılmaz rahatlatıyor
ama estetik yaptığı birisiyle konuşursam çok çok memnun olurum..nolur yardımcı olun ....

pardon son yazdıklarını görmedim.. ameliyat a nasıl hazırladılar anlatabilir misin?

canım burun temizliğini kulak çubuklarına okyanus suyu sıkarak yapıyorum. benim nerdeyse hiç tıkanmadı burnum. silikon tampon vardı az da olsa nefes alabildim.
tamponlar çıktıktan sonra çok daha iyi nefes alıyorum. 7. günümdeyim şu anda. ağzım tamamen kapalı rahatım :)
tıkanırsa okyanus suyunu direk de sıkabilirsin burnuna. çubukları çok yavaş bi şekilde nerdeyse ikinci pamuğa gelinceye kadar sokuyorum hafif kıvırıyorum ve çekiyorum.
ama herkesin durumu farklıdır doktorunuza sormak lazım. temizledikten sonra da yeni çubuğa az bi krem alıp daha çok burnun ön kısımlarına sürüyorum.

ben tamponlar varken hiç nefes alamıyodum yaaa sende farklı bi şey mı kullandı acabaa

sanem_1378 ameliyata hazırlık sürecinde fazla bişey yapmadım. ameliyatım sabah 6 daydı. bir gece önce 12den itibaren hiç bişey yiyip içmedim.
ojeleri çıkarmak gerekiyormuş bu arada :) sabah erkenden geldim hastaneye odama yerleştim.ameliyat önlüğünü giydirdiler. sadece alt çamaşırın kalıyor üzerinde.
tansiyon ölçümü yapıldı. kullandığım ilaçlar, allerjim olup olmadığı soruldu. doktorum geldi ve ameliyeta girdim. 2 saat sonra odamdaydım :)

ben tamponlar varken hiç nefes alamıyodum yaaa sende farklı bi şey mı kullandı acabaa

ortası delik silikon tampon kullandı benim ısrarlarıma dayanamayarak :) aslında normalde tıkanıyomuş onlar da. ben biraz şanslıyım sanırım bu konuda. çok rahat alamıyodum tabi ama az da olsa hava geliyodu.

ben hacettepede burun estetiği olmaya karar verdim ama doktorum hacettepeden ayrılmış yerine dr ömer emin yapacakmış ya hakkında hiç bilgim yok bilgili olan var mı

ameliyat olduktan sonra pansuman olayı nasıl ve ne zaman oldu?

Cuma sabah olmustum. Pazar gunu tamponları cıkardı. Dikiş gibi bişey kesiyo o sinek ısırığı kadar acıyo. Silikon tampon hiç acımadı çıkarken. Daha rahat nefes almaya basladım. Burnun içini çubuklarla temizledi. Krem sürdü içine. Hiç sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…