arkadaslar istanbulda kucuk ve belli olmiyan burun estetik en iyisi kimdir lutfen yardim edin kararsizimmmmmmmmmmmm
arkadaslar istanbulda kucuk ve belli olmiyan burun estetik en iyisi kimdir lutfen yardim edin kararsizimmmmmmmmmmmm
Selamlar ben paylaşım formuna yeni katıldım.. Çok fazla bir bilgim yok kullanım açısından Belcika da yaşadığım için de doktorlar ile grüşme olasılığım tel dışında hiç yok nasip olursa bende bu yaz Türkiye' ye gelip yaptırmayı düşünüyorum Haziran aylarında:) Tbrk ederim fotolar çok hoş estetiğiniz çok başarılı.. Doktorunuz ve fiyatı konusunda bilgi verebilmeniz mümkün mü? Şimdiden tşk edrm.
Eski ve yeni resimlerin olduğu bir albüm ekledim, fikir olması açısından bakabilirsiniz. Doktorum Abdülkadir Göksel. Burnunuzun doğal görünümünü bozmadan, yüzünüze uygun olanı yapıyor,çok tatlı bir doktor aynı zamanda, istedğiniz herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz, ağrısız sızısız bir ameliyat süreci geçirdim, tamponlardan dolayı nefes almak biraz zor ama katlanılmayacak bişey değil. Yine olsam Göksel bey'e ameliyat olurdum :)
Çok güzel olmuş Akibe. Aradaki fark çok net. Ben göksel beye hem burun hem de çene ameliyatı oldum 1 yıl önce. Fark beni bile fazlasıyla şaşırtıyor. Eski halime hiç bakmak istemiyorum bile :) Fark çook büyük :) Ben de Göksel beyi seçtiğim için kendimi çok şanslı adlandırıyorum...
Doktorumu tavsiye ederim Mervee.. Op.Dr.Abdülkadir Göksel
Çene ameliyatı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?