Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Arkadaşlar Alper BAyraktar hakkında olumsuz hiçbir duyum almadım ama yine de bilek isterim bizzat amelyat olmuş kişiden lütfen olan varsa bilgi versin

Arkadaşlar Ömer Buhşem de iyi diye duydum ama yine de kendisi tarafından amelyat edilmiş birinden de duymak isterim nasıllll ? teşekkürler

Eski ve yeni resimlerin olduğu bir albüm ekledim, fikir olması açısından bakabilirsiniz. Doktorum Abdülkadir Göksel. Burnunuzun doğal görünümünü bozmadan, yüzünüze uygun olanı yapıyor,çok tatlı bir doktor aynı zamanda, istedğiniz herşeyi çekinmeden sorabilirsiniz, ağrısız sızısız bir ameliyat süreci geçirdim, tamponlardan dolayı nefes almak biraz zor ama katlanılmayacak bişey değil. Yine olsam Göksel bey'e ameliyat olurdum :)

arkadaslar istanbulda kucuk ve belli olmiyan burun estetik en iyisi kimdir lutfen yardim edin kararsizimmmmmmmmmmmm

Merhaba merve, ben DR.Abdulkadir Göksel e ameliyat oldum yaklasık 2 yıl oluyor. aMELİyat oncesı ve sonrası resimlerimi görebilirsin profilimden. Ameliyat olmadan önce çok araştırdım ve tek güven duygusu Göksel beyde oluştu. Ameliyat sürecinde doktoruna güvenmen çok önemli. Doktorun hastaasını takibi de çok önemli. 2 yıl olmasına rağmen belirli periyotlarda kontrole gidiyorum. Sıkı takip var doktor tarafından kesinlikle ameliyat oldunuz, bitti , geçmiş olsun olayı yok diğer bazı doktorlarda olduğu gibi. Burnuma gelince, kimse ameliyat olduğmu anlamıyor cok dogal bir görüntü var. Herkes sana bir güzellik gelmiş makyaj stilini mi değiştirdin yada kaşlarınının şeklini mi değiştirdin diyor. Doktor olan tanıdıklarım bile anlamıyor o kadar doğal ve güzel :) Göksel beyin en önemli özelliği, kişilerin yüzüne en uygun olan burnu yapıyor olması. Çene, alın, burun dengesi çok önemli. Gidip bir görüş derim. Yüzyüze görüştüğünde söylediklerimin ne kadar doğru olduğunu anlayacaksın. Güven ...
Rinoİstanbul
Tel:0216 302 69 00
Ayrıca, facebook sayfasında hastalarının paylaştıgı resimler de var oradan da bakabilirsin, referans olur sana.

Selamlar ben paylaşım formuna yeni katıldım.. Çok fazla bir bilgim yok kullanım açısından Belcika da yaşadığım için de doktorlar ile grüşme olasılığım tel dışında hiç yok nasip olursa bende bu yaz Türkiye' ye gelip yaptırmayı düşünüyorum Haziran aylarında:) Tbrk ederim fotolar çok hoş estetiğiniz çok başarılı.. Doktorunuz ve fiyatı konusunda bilgi verebilmeniz mümkün mü? Şimdiden tşk edrm.

arkadaslar istanbulda kucuk ve belli olmiyan burun estetik en iyisi kimdir lutfen yardim edin kararsizimmmmmmmmmmmm

revizyon ameliyatımı Abdülkadir Göksel e oldum bir yıl önce,kesinlikle Göksel bey derim.sonuçtan çok memnunum,profilimde resimlerim yer alıyor bakabilirsin

selamlar, doktorum abdulkadir goksel beyin yurtdisindan cok fazla hastasi var, ilk once telefonla konuşabilirisiniz, sonrasi icin yonlendirecrktir

Çok güzel olmuş Akibe. Aradaki fark çok net. Ben göksel beye hem burun hem de çene ameliyatı oldum 1 yıl önce. Fark beni bile fazlasıyla şaşırtıyor. Eski halime hiç bakmak istemiyorum bile :) Fark çook büyük :) Ben de Göksel beyi seçtiğim için kendimi çok şanslı adlandırıyorum...

Çene ameliyatını anlatabilir misin ve ne kadara oldun?

Çene ameliyatı????

Göksel Bey ,yüzün bütününü değerlendiren bir doktor sadece burun odaklı önerilerde bulunmuyor.Bir arkadaşım Göksel Bey ile burun estetiği konusunda görüşmek istedi,gittik birlikte ben de gidrdim ön görümeye,arkadaşıma dedi ki dikkat çeken sadece burun değil çenen de çok geride dedi,ben eğer sadece burnunu yaparsam yüzünde gene bir uyumsuz görüntü olabilir dedi,çünkü arkadaşımın gerçekten çenesi çok gerideydi burun olunca bu sefer burun çok öne planda olacak.Ve arkadaşım hem burun hem de çene ameliyatı oldu.Şimdi yüzü çok uyumlu ve çok hoş.Bu nedenle doktorunuz eğer burun ve çene ameliyatı olmanız gerektiğini söylerse mutlaka dikkate alın.iyi sonuç elde edersiniz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…