bahsedilen doktorlar genelde çok yüksek fiyat aralıklarında, kavisli değil de doğal görüntüye önem veren doktorlar var mı bildiğiniz..
cevabınız için teşekkürler. Resimleri göremiyorum sanırım msj sayısından kaynaklı :/ben iki kere burun estetiği oldum .ve ilk burun estetiği olmaya karar verdiğimde dedim ki kendi kendime pahalı olan doktorla daha uygun fiatlı yapan doktor arasında ne gibi farklar olabilir ki,sonuçta her ikisi de doktor ve ne yapılacakta belli dedim.
ama işin aslıı böyle değilmiş tabii,
ilk doktorum plastik cerrahtı,ben de hem nefes alma problemi vardı hem de görüntüsünden fazla memnun değildim.ilk burun estetiğimi oldum ,
ancak ilk iki ayda burun gövdesinde çökme meydana geldi hem de nefes alma problemim ortadan kalkmamıştı.ve şeklide hoşuma gitmyordu
veee tekrar doktor araştırmasına koyuldum ama bu sefer kötü bir tecrübeye sahiptim ama tecrübeliydim,bu nedenle doktorun çok iyi referanslarının olması gerekiyordu .burnun şeklinin çok oyuk ve çok kalkık olmasını istemiyordum güzel yüzüme uyumlu olsun aynı zamanda da nefes alabileyim.Bir doktor için olağan şeyler istiyordum aslında.
veee doktorumu buldum kbb uzmanı Op Dr Abdülkadir Göksel. şu anda sonuçtan çok memnunum,nefeste alabiliyorum,profilimde resimlerim var bakabilirsiniz,yüzüme uyumlu yüzümden bağımsız olmayan güzel bir burna sahibim,Ve bunu gerçekten doktoruma borçluyum,ben fiat uygun olsun diye tercihimi farklı doktordan yana kullandım ama sonuç ne oldu hem iki kere ameliyat oldum hem de iki kere ödeme yaptım.Bu nedenle tercihlerinizi belirlerken fiata takılı kalmayın,
cevabınız için teşekkürler. Resimleri göremiyorum sanırım msj sayısından kaynaklı :/
Merhaba ben de burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.Ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.Alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.Bunlardan bir tanesi Prof Dr Ufuk Bilkay idi..İlk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.Görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.Kararımı verdim o anda.Cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.Şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.Çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.Eski hali kemikli ve yamuktu.Ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.Şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.Hep dua ediyorum doktoruma.Sorularınız olursa Ufuk Bilkay hakkında seve seve cevaplarım.Ameliyat sonrasındaki fotolarımı yollayabilirim.Şimdiden çok geçmiş olsun
Arkadaşlar ben bi şey sormak istiyorum. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama nakitim yok
k. Ameliyati taksitlendirme imkanı var mı:26:
Olduda bitti maasallah :))) .hayatimda verdigim en dogru karar..bandajim cikti gordugum burun benimmi diye sevincimden agladim bunu hayal bile edemezdim ... Kizlar hic biseyden cekinmeyin korkmayin 1 gr bile agri aci cekmedim fotolarimi yolliycam aksama bakarsiniz ....Dr gokhan ozerdem diyorum baskada bisi demiyorum......
Yahu bu doktor seçimi ne kadar zor bir işmiş :) insan okudukça bir bakıma fikir sahibi oluyor ama diğer taraftan da aklına bin türlü şey takılıyor :) biraz da şans işi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?