guvendim ona bakalim sonuc ne olacak kizlar :)
oyle icime sindiki hemen ok olsun hemen dedim 2 hafta sonraya gun aldim :))
haziran sonu bende estetik olucam yaşım 19 herkes kemiklerin daha oturmamıştır falan dedi ama doktor sakınca görmedi.kimileri evet yaptır dio kimileri bence yüzüne yakısıyo dio.ben rahatsız oluyorum ama burnumdan kesinlikle olmalıyım yani :) inş bende fotomu atarım buraya:)
1 haftada karar verdim estetik olmaya
tamponda değilde alcıyı cıkarırken ve ıskeletını elıyle muayene ederken benımde cok canım yanmıştıı... hatta hemen agrı kesıcı almıştım...Bugun benim de alcim cikti :) 8. Gunum ve ben burdan okuduklarimla yine kendimi haIrlayip gitmistim,alcidan sonra buyuk sis bir burun beni bekliyor diyordum icimden hep.hatta yuzde yuz asabim bozulur aynaya bile bakmadan eve gelirim diyordum.ama sonuc oyle olmadi,cok mutluyum.sis odemli hali bile cok kibar geldi bana , odemlerim indiginde nasil gorunebilecigimi dusunuyorum da sanirim tam benim istedigim gibi oldu.zarif , dogal guzel bir burun sahibi olucagim sanirim bu surecin sonunda.tekrar bant takildi,4 seritli ama epey fikrimiz oldu burnum konusunda.bu arada morluklari atlattim ,arkadasim da burun ve yanagimda odem var diyor.ama sislikler baya azaldi gibi geldiyo bana.ha,sunu yazmadan gecemiycem,alcida da tamponda da canim acidi.alci mi tampon mu dersek ..hmmmm kesinlikle Alci ! Wooohoooo ! Bska bisi demiycem ama anlayin siz artik :) neden kkda millet bunun acisindan bahsetmemisler diye cok dusundum donus yolunda :))))
Kuzenim 02.2012 de ameliyat oldu Emre beye ama çok başarılı oldugunu düşünmüyoruz.Başka bi arkadaşım emre beye ameliyat oldu o da çok memnun. Ama kuzenimin burnunda çökme oldu belki kendi yapısıyla ilgili belkide başarısız bi ameliyat bilemiyorum . Ben ve 3 kuzenimizde E:18:mre beye ameliyat olmayı düşünüyorduk ama artık emin degiliz yeni bi doktor arayışı içine girdik .
kaç tane estetik cerrah gezdim kaç kbb ye gittim gökhan özerdemde karar kılarkende tek bişeye dikkat ettim yaptığı burunlar 2. kez ameliyat olmaya gereksinim duymayan burunlar....yani bunu bende araştırdım burnum okka gibi olsun diye yıllardır çabaladım öğrendiğim anladığım tek şey..kulak burun boğaz değil estetik için kesinlikle estetik cerrah kızlar olay hassas bende defalarca kez ameliyat olmamak için kbb düşünmedim açıkcası,neyse ameliyat olmak isteyenlere ufak tavsiye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?