Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

haziran sonu bende estetik olucam yaşım 19 herkes kemiklerin daha oturmamıştır falan dedi ama doktor sakınca görmedi.kimileri evet yaptır dio kimileri bence yüzüne yakısıyo dio.ben rahatsız oluyorum ama burnumdan kesinlikle olmalıyım yani :) inş bende fotomu atarım buraya:)

tesekkurler kizlarr :) yazicam butun gelismeleri..ben bu forumlar sayesinde cesaretlendim yorumlarla doktorumu sectim..insalah benimde faydam olur birilerine :)

doktorun haklı canım yaşla ilgili bir sorun yok bence de ..
inş istediğin gibi, bir burna sahip olursun.

arkadaşlar benim de bu hafta ameliyatm var hacettepede Ali Aliyev ameliyatımı yapcak daha önce bu doktora ameliyat olan varmı acaba

Bugun benim de alcim cikti :) 8. Gunum ve ben burdan okuduklarimla yine kendimi haIrlayip gitmistim,alcidan sonra buyuk sis bir burun beni bekliyor diyordum icimden hep.hatta yuzde yuz asabim bozulur aynaya bile bakmadan eve gelirim diyordum.ama sonuc oyle olmadi,cok mutluyum.sis odemli hali bile cok kibar geldi bana , odemlerim indiginde nasil gorunebilecigimi dusunuyorum da sanirim tam benim istedigim gibi oldu.zarif , dogal guzel bir burun sahibi olucagim sanirim bu surecin sonunda.tekrar bant takildi,4 seritli ama epey fikrimiz oldu burnum konusunda.bu arada morluklari atlattim ,arkadasim da burun ve yanagimda odem var diyor.ama sislikler baya azaldi gibi geldiyo bana.ha,sunu yazmadan gecemiycem,alcida da tamponda da canim acidi.alci mi tampon mu dersek ..hmmmm kesinlikle Alci ! Wooohoooo ! Bska bisi demiycem ama anlayin siz artik :) neden kkda millet bunun acisindan bahsetmemisler diye cok dusundum donus yolunda :))))

tamponda değilde alcıyı cıkarırken ve ıskeletını elıyle muayene ederken benımde cok canım yanmıştıı... hatta hemen agrı kesıcı almıştım...

bende emre beye amelıyat oldum... suan sıs ama suan memnunumm ...kuzenınızın burnu ne kadar sure sonra düşme oldu acaba... ayy korktum şimdii...

BURUN+MEME hayat bana güzel artık :))) 17.günüm ve hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrım ilk gün harici hafif olmakla beraber hiç olmadı burundan yana en ufak bir ağrı sızı yaşamadım, meme için en ufak bir fikrim yokken hem meme hem burun aynı anda oldu,aslında söyleyecek çok bişi yok bomba gibi oldum :)))) şimdi yaza hazırım valla yıllardır eziyet etmişim kendime...dr.GÖKHAN ÖZERDEM minnettarım....

kaç tane estetik cerrah gezdim kaç kbb ye gittim gökhan özerdemde karar kılarkende tek bişeye dikkat ettim yaptığı burunlar 2. kez ameliyat olmaya gereksinim duymayan burunlar....yani bunu bende araştırdım burnum okka gibi olsun diye yıllardır çabaladım öğrendiğim anladığım tek şey..kulak burun boğaz değil estetik için kesinlikle estetik cerrah kızlar olay hassas bende defalarca kez ameliyat olmamak için kbb düşünmedim açıkcası,neyse ameliyat olmak isteyenlere ufak tavsiye...

lasus ,sanırım siz hiç burun estetiği olmamışsınız,ben tecrübelerime istinaden sizin gibi düşünmüyorum,çünkü ilk burun estetiğimi plastik cerraha oldum,nefes alma problemimde vardı şeklinde de memnun değildim ancak ne nefes alma problemim ortadan kalktı ne de şekli düzgün oldu yani 3 ay içinde burun gövdemde çökme oldu,sonra çok titiz araştırmalarım neticesinde kbb uzmanı buldum ve şu anda 13 ay oldu ikinci burun estetiği olalı ve sonuçtan çok memnunum,
şöyle düşünün kbb uzmanları burunların hem fizyolojisini çok iyi biliyorlar hem de anatomisini .Bu bir şans bana göre kbb daha tercih edilir size göre plastik cerrah,
yaşananlarla eş değer sanırım vardığımz sonuçlar

arkadaşlar yarın ameliyatım var hacettepede ali aliyeve olcam doktorum pek bişi demedi ne yapmam lazım hiç bişi bilmiyorum heyecanlıyım bilgilernzi deneymlerinizi paylasrsnz ck mtlu olurum

antalyada burun estetiği olan arkadaşlar paylaşabilirler mi foto (engin erkal harici dr lar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…