Arkadaşlarım yaza kısmetse evleneceğim burun estetiği olmak istiyorum. Maksimum 5000 TL ayırabilirim. Arkadaşların fake yorumlarından fırsat bulup fiyat göremedim. Fiyatlar nedir yaptıranlar yardım.
canım ufuk bilkaylada görüştünmü2500'e de olabilirsin 10000'e de.. ben izmirde en çok ismini duyduğum 2 doktordan fiyat aldım: biri 4000 dedi, diğeri 3250.. 3250 diyene 43 gün önce ameliyat oldum, çok memnunum.. tamamen reklam meselesi.. reklamı çok olan doktorların istedikleri ücretler de çok. özellikle istanbulda bildiğim kadarıyla iş ticarete dönüşmüş...
canım ufuk bilkaylada görüştünmü
evet biri ufuk bilkay diğeri can kopal bahsettiğim doktorlar. ikisi de izmirde burun estetiği denildiğinde akla ilk gelen isimler. ufuk bilkay 4000 demişti. can kopal 3250.. ikisine de gözünüz kapalı güvenebilirsiniz...
ufuk bilkay çok istemiş canım başka problemde varmıdı acaba ondamı çok istedi
kusura bakmayınn 25 mesajj
arkadaşlar yapmayın şunu ya forumda bir sürü istekle cevaplandıracağınız konular var biraz emek verin. bu mesajlarınız gerçekten bilgi arayan insanlara zorluk çıkarıyor, bencil davranmayın lütfen..
selam canım hayırlı olur inşallah evliliğinde burnun da:))istanbuldan isen salih emre üregen i öneriyorum.hem on numara cerrah bana göre,hem çok ameliyat yapıyor.ben nezaman kontrol randevuma gitsem en az bir iki hastası ya tampon aldırıyor ya 1.ay kontrolüne geliyor vesaire.6. ay birinci yıl hastalarıyla tanıştım face den memnunlar,sıkıntıları yok..bende 9. ayda fazlasıyla memnunum..ameliyat öncesi dürüstçe herşeyi anlatmıştı,anlattıklarından daha bile rahat geçti süreç..zaten ilk görüşmede yaptığı hastaları gösteriyor ordanda anlıyosun ki bu işi iyi ve herkes için başka yapıyor.yaptığı burunlar birebir birbirinin aynı değil,kavisli ama doğal..benim için en önemli kriterler bunlardı..birde şişliklerim 5-6 günde geçmişti benim morarma pek olmuyor.çıkardığı işe göre de fiyatı çok uygun,benim ödediğim senin limitin dahilinde bir mebla...Arkadaşlarım yaza kısmetse evleneceğim burun estetiği olmak istiyorum. Maksimum 5000 TL ayırabilirim. Arkadaşların fake yorumlarından fırsat bulup fiyat göremedim. Fiyatlar nedir yaptıranlar yardım.
Kesinlikle :) ben de tam bir doktora karar veriyorum sonra baska bir doktorun yorumlarini goruyorum dur biraz da arastir diyorum kendi kendime.sonucta burun cok onemli yuzumuzun merkezi.
burdan bakmak biyere kadar canım, randevu alıp git yüzyüze görüş elemeyi geçen bir kaç estetik cerahla.gittiğinde daha önceki hastalrının fotolarını görmek iste derim ben.ancak o zaman bişeyle şekilleniyor.ben senin durumunu 9 ay önce yaşadım.5 dr la görüştüm dediğim şekilde ,yeni burnumu çizdirdim her birine,yorumlarını dinledim,hastalarını gördüm..kimini muayenehane yakalayıp tecrübelerini sorma fırsatım da olmuştu mesela,uyanık olmak lazım:)e işte şimdide 9 aylık bir bebk doğmadı ama lokum gibi burnum oldu,yetmez mi:))
Arkadaslar ben de Hasan Poyraz a ameliyat oldum ve sonuc mukemmel:)) cok tecrubeli bir doktor ve fiyat da cok uygun:)) karar vermeden dr. Hasan Poyraz i da dusunun derim:))
56 günlük burnum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?