valla herkes emre ilhan diyor ama ben abdulkadir gökselide araştır derimkızlarrrrrrrrr gaziantep'te mutaf'a ameliyat olan var mı?ya da başka önereceğiniz doktor var mı?lütfen karar verme aşamasındayım.cevap verirseniz sevinirim...
arkadaşlık davetin için teşekkürler feminine
burda herp söyledikler i şey sabırlı olmak bazn 10 ay bile beklenebiliyormuş tam oturması içinMerhaba. Burun ameliyatı olalı 10 gün oldu ama ödem olduğu için hafif eğri duruyor. Acaba 1,2 aya kadar ödem iner mi? Bu durumu yaşayanlar vardır muhakkak:)
Puff , Canım :uhm:
Ameliyat sonrası baş ağrısı çok ouyormu ?
Doktor reçete yazdı mı ?
Burun deliklerinin köşesinde dikiş varmı ?
Birirkmiş kan pıhtılarını temizlemek için ne kullanıyorsun ?
Yani burnun harika gerçekten. Tekerar güle güle kullan diyorum boshayallersmile
burun ucu estetiği yaptıran varmı?
bencede saçmalık ya
slm kızlarr..1.5 yıl oldu ameliyat olalı.Dr.um Yakup Avşar.Foto görmek isteyenler ekleyebilir.çook ama çook memnunum.tüm dünyada burun estetiğinde otorite kabul edilen bir dr.çok doğru bir karar wermişim bunu gecen her gün tekrar anlıyorum
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
ben neden sizin resminizi göremedim acaba
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
ben mesaj hakkını doldurdum ama hiç kimsenin resmini gremiyorum neden acaba
ben ben benNazmi Bayçın a oldum ameliyatımı :)
benim doktorda cok basarili, albumum herkese acik bakabilirsiniz yeni ekledim
Merhaba. Burun ameliyatı olalı 10 gün oldu ama ödem olduğu için hafif eğri duruyor. Acaba 1,2 aya kadar ödem iner mi? Bu durumu yaşayanlar vardır muhakkak:)
Kesinlikle katılıyorum ben fatih beye ameliyat olmayı düşünüyorum yarın görüşücem kendisi hakkında yorum hiç yok.
Burnum kemerli ve büyük .Kızlar doğal görünen bir burun olsun istiyorum. Kime ameliyat olmalıyım?
arkadaşlar bende burnun önden görünüşüne takıntılıyım ya güzel olmazsa diyorum önerdiğiniz bir doktor varsa memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?