Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

serkan yıldırım a burun ucu estetiği olmayı düşünüyorum. burun genişliğini engellemek için burun ucu estetiği önerdi. bilgisi olan varmı?

Ben izmirde bir çok doktorla görüştüm ve nihayetinde ekol kbb de Dr Cem Karas a ameliyat oldum ,çok memnun kaldım hiç bir komplikasyonum olmadı şeklide çok güzel ,bugün 10 gün oldu
Burun estetiği içindoktorun Kbb uzmanı ve yuzcerrahı olmasını dikkat edin

muhteşem gerçekten çok çok beğendim, ama öğrenmek istediğim ağrı sızı çok oluyormu, morluk falan kaç günde düzeliyor bilgi verirmisin lütfeeennnnnnnnnn

Cook tesekkr edermm canim inan bana bnim hic agrim olmadi :) ameliyattan snra adet oldum o daha cok agridi dyebiirim :) ama burnumda en ufak bi agri olmadi olmicani doktor beyde soylemisti zatn bde bnim tamponlarimi ameliyattan bi gun sonra aldi alirkende hic acimadi cunku tamponu burun ucuma koymustu sadece buyuzden hc agrim sizintim falan olmadi :))

muhteşem gerçekten çok çok beğendim, ama öğrenmek istediğim ağrı sızı çok oluyormu, morluk falan kaç günde düzeliyor bilgi verirmisin lütfeeennnnnnnnnn

Bide morluk konusuna gelince 3 ve 4 gun cok morardi ama snra hemen gecti gerci goz altimda hala cok hafif var ama makyajla kapatiliyogic belli olmuyo bide canm gun gun resimlerm var albumde bakabilirsin morluklarima :)

Bide morluk konusuna gelince 3 ve 4 gun cok morardi ama snra hemen gecti gerci goz altimda hala cok hafif var ama makyajla kapatiliyogic belli olmuyo bide canm gun gun resimlerm var albumde bakabilirsin morluklarima :)

canım çoookkkk teşekkür ettim bilgi verdiğin için, rsimlerini çok merak ediyorum ama mesaj sayım dolmadığı için göremiyorum (

bencedee çok haklısın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…