Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

merhaba skena gercekten guzel ve dogal gorunuyor bende d.r hasan ceylan olucam sayılı gunler kaldı nasıl memnunmusun ıstedıgın gıbı oldu mu

teşekkürler sunlove henüz 2.5 aylık 6 ay dolmadan net bir şey söylemek istemiyorum memnun sayılırım çevremdeki herkes çok beğeniyor ben şişliklerin inmesini bekliyorum

burun estetiği yaptirdim ve kandırıldım yamuk burunla dokaşirum ben yandım siz yanmayın. Lazele operasyon dedi beni batırdı kanmayın iyi araştırın kızlar

Ameliyaımın 4. günü ve elim yanlışlıkla kalıptan açıkta kalan sag burun kanadıma (kıkırdağa) çarptı.Çok şiddetli değildi kanama vs olmadı hafif sızladı ilk anda sanki şimdide hafif sızlıyor gibi geliyor dokununca.Daha önce böyle sorun yaşayan oldumu çökme ya da başka sorun olurmu kızlar

15 günlük burnum:) doğal olmasını istemiştim ve öyle oldu çok şükür.
Sevgili doktorum Emre Ilhan sağolsun.

harika olmus .gule gule kullan canım :)

bende olucam gunlerdır uykularım kacıyor artık doktor arastırması yapmaktan ama suana kadar gordugum en guzel burunlar hep emre ılhan dan.Fıyatı yuksek ama deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…