Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

muhteşem gerçekten çok çok beğendim, ama öğrenmek istediğim ağrı sızı çok oluyormu, morluk falan kaç günde düzeliyor bilgi verirmisin lütfeeennnnnnnnnn

canım burun ameliyatı ağrı sızı bakımından sıkıntısız bir ameliyat.... burnunuz kemerli ise morluğunuz ve şişliğiniz daha çok olabilir... birde bünye meselesi var... ama ben ağrı sızı hiç yaşamadım... sadece tampon nedeniyle ağzımdan nefes aldım 10 gün.... sadece o sıkıntı olmuştu bende...

Ben 5 ay önce Dr. Mahmut Ulvi Kayali'da Burun Estetigi oldum. Cok cok cok memnun kaldim. Tabiki burun ucunda biraz daha siskinlikler var ama Doktorum 1 Seneyi bulur inmesi demisti. Ameliyat sonrasi hic acim yoktu. Gercekten tavsiye edebilecegim bi Doktor. Bu arada kendisi Antalya Medstar Hastanesinde calisiyor :)

Buda benim 3 haftslik burnum:)))) nazar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399583694588.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 318
Merhaba arkadaşlar;
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum ve ilk kez yorum yapıyorum.
1,5 yıl önce MEdikal Park Hst.'de Süleyman Candan'a burun ameliyatı oldum.
Kemer şikayeti ve nefes problemim vardı. Asıl derdim estetikti.Ancak burnum öyle büyük bir burun değildi.
Burnun ucuna dokunmamasını sadece kemeri almasını söylemiştim.Anlatsam roman olur da kısaca özet geçicem
Kendisi beni tam 3 kez ameliyat etti ve sonuç hüsran.
Burun yamuk,çökme var,kemer var...
Her seferinde şiş olduğu için öyle deyip bekletti oyaladı.
Saygımdan bişey diyemedim ama sonunda anladım ki bişey becereceği yok.
Hastaneye şikayet ettim. 3.ameliyatın ardından dolacak 6.ayda 4.ameliyatım gerçekleşecek.
Hastane beni op.dr.Ahmet Torkut'a yönlendirdi. Ancak korkularım çok tabii.
Ahmet Torkut hakkkında hiç bir yorum yapılmamış koca interneete. Ayrıca 4.ameliyaı olursam daha kötü olur mu bilemiyorum
Kafam çok karışık. Önerileriniz olursa yardımcı olursanız çok sevinirim ÖZellikle Ahmet torkut'u bilen var mı?
Şimdiden teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar;
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak yeni üye oldum ve ilk kez yorum yapıyorum.
1,5 yıl önce MEdikal Park Hst.'de Süleyman Candan'a burun ameliyatı oldum.
Kemer şikayeti ve nefes problemim vardı. Asıl derdim estetikti.Ancak burnum öyle büyük bir burun değildi.
Burnun ucuna dokunmamasını sadece kemeri almasını söylemiştim.Anlatsam roman olur da kısaca özet geçicem
Kendisi beni tam 3 kez ameliyat etti ve sonuç hüsran.
Burun yamuk,çökme var,kemer var...
Her seferinde şiş olduğu için öyle deyip bekletti oyaladı.
Saygımdan bişey diyemedim ama sonunda anladım ki bişey becereceği yok.
Hastaneye şikayet ettim. 3.ameliyatın ardından dolacak 6.ayda 4.ameliyatım gerçekleşecek.
Hastane beni op.dr.Ahmet Torkut'a yönlendirdi. Ancak korkularım çok tabii.
Ahmet Torkut hakkkında hiç bir yorum yapılmamış koca interneete. Ayrıca 4.ameliyaı olursam daha kötü olur mu bilemiyorum
Kafam çok karışık. Önerileriniz olursa yardımcı olursanız çok sevinirim ÖZellikle Ahmet torkut'u bilen var mı?
Şimdiden teşekkürler..

Kızlar merhaba,

6 ay önce burun estetiği oldum.
Burnum hala orta bölümü sert, üst dudak eskisi gibi değil, bunun iç orta bölümündeki o sertliği üst dudakla birşetiği kısımda hissediyorum çekiyo
Sizce normal mi? Ne zaman tam düzelicek
Birde burnun üstünde ki kemer kırılıyor hani kırık kısım deriye dokununca hissediyor musunuz? Be dokunmadan bile ortası boş iki çizgi gibi kıık o bölümü hissediyorum.

yazdıklarından sanki olmaması gereken bir şey gibime geliyor. hangi dr. ameliyat yaptı. bende 16 haziranda olucam ve kaygılarım var

kızlar kım ne derse desın burun ewet 6 ayda cogu şiş iner ama bir yol boyunca böle dudakta değişik gergınlık burun sırtında sertlik vs hıssıyatlar oluyor.. dr kontrolerını ıhmal etmeyın ve aklınıza takılanı sorun ınan kafa rahat olunca hersey daha cabul gecıcek :)

merhaba, bende 3 ay önce Bayram Veysellere septum ameliyatı oldum. şimdide estetik yaptırmak istiyorum. burnundan memnun musun ve nekadar estetik ücreti almışlardı acaba?

Merhaba arkadaslar,

Hakan Gence de burun estetigi olan arkadaslar varmi? Deneyimleriniz nedir?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…