şu 25 mesaj gercekten can sıkıcı arkadaslarımızın güzel resimlerini göremiyoruz
muhteşem gerçekten çok çok beğendim, ama öğrenmek istediğim ağrı sızı çok oluyormu, morluk falan kaç günde düzeliyor bilgi verirmisin lütfeeennnnnnnnnn
Emre ilhana ameliyat olan var mı?
Kasım ayına randevu veriyor :44:ewet ben oldum cokta memnunum :)
Kasım ayına randevu veriyor :44:
yazdıklarından sanki olmaması gereken bir şey gibime geliyor. hangi dr. ameliyat yaptı. bende 16 haziranda olucam ve kaygılarım varKızlar merhaba,
6 ay önce burun estetiği oldum.
Burnum hala orta bölümü sert, üst dudak eskisi gibi değil, bunun iç orta bölümündeki o sertliği üst dudakla birşetiği kısımda hissediyorum çekiyo
Sizce normal mi? Ne zaman tam düzelicek
Birde burnun üstünde ki kemer kırılıyor hani kırık kısım deriye dokununca hissediyor musunuz? Be dokunmadan bile ortası boş iki çizgi gibi kıık o bölümü hissediyorum.
arkadaşlar ameliyat olalı bugün tam 13 gün oldu.Bende kemik eğriliği vardı o düzeltildi ve çok hafif kaldırıldı yapılan işlemler sadece bunlar.Şu an çok doğal duruyo burnum, zaten özellikle belirtmiştim doğal olsun diye...fiyatı söylemem doğru olmaz yoksa doktoru zor durumda bırakırım, ama makul ve uygun bir fiyat veriyor o nedenle sadece çalıştığı hastahaneyi ve ismini vereyim; Doç. Dr. Bayram Veyseller, Bezmialem vakıf üniversitesi tıp fakültesi hastahanesinde kbb doktoru. not:ameliyatını özel bir hastahanede yapıyor... Şimdiden geçmiş olsun olucaklara :)
Buda benim 3 haftslik burnum:)))) nazar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?