Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

arkadaslar benim gorumcem kayseride burun ameliyati oldu.burnunda nefes alma problemi vardi et aldirdi ayni zamanda da estetik oldu.kemik egriligi vardi;simdi super oldu doktoru ayhan gultekin tavsiye ederim cok iyi bi doktor fiyati da cok uygundu.

Cnm rica etsem bana bir resim yollayabilirmisin görümcenin. Bende aynı doktoru düşünüyorum :)

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404425074.662540.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 1.208
Son düzenleme:
Doktorum Ankara'da Ahmet Işıkdemir çok memnun kaldım henüz 2 hafta oldu yaptıralı ama herşeyden çok memnunum. Morarma ve şişlikler konusunda da çok şanslı çıktım Allah'tan sıfır morarma ve şişlik oldu, ayrıca benden bir gün önce ameliyat olan arkadaşlar vardı Ahmet hocaya onlardada sıfır morluk ve şişlik oldu. Ankara'da yaptırmak isteyen arkadaşlar bence kesinlikle bi görüşün derim, benim karar vermem çok zor oldu doktor seçimi küçük bir risk işi gibi tabi bütçeyide düşünmek lazım ama sonuçta burun bu yüzünün ortasında parmak değil. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ne kadara oldun acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya ben de ailemden habersiz olmyı düşünüyorum ama korkuyorum geçenlerde haberde okudum burun estetiği olan biri sakat kalmış yalan söyleyerek iş yapmak istemiyorum lazerle on gün falan ailemin yanından ayrılabilirim aslında . sonra morluk falan makyaja kapatılabilecek bişeymi ?

Buradaki yorumları okudugumda pisman olmuştm ameliyat olduğuma lakinnn bugün burnum açıldı ve ben kendimi avatar gibi hissetmedim sis olmasina rağmen gülerek ayrldim doktorumun yanindann herkesin dediğine kulak asmamak lazım :) allah herkese o güzel duyguyu yasatsinnn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…