Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

15 agustos'da ameliyat oldum hala burun ucum sis .. Çok merak ediyorum yakisir mi diye ... Ama güzel profilden

Canim senin burnun ne kadar kaldirildi yoksa kaldrilmadi mI tam istedgm gibi de:)
Valla benim burnum çok sorunluydu.. Hocam bu burundan bişi olmazda, olursa bir tık kaldırın, bir tıkta kavis verin demiştim.. O tık bu tık işte.. Çok tşkkr ederim.. İnşallah daha güzeli senin olsun

capoeirapost: 37184505 .!.:
Valla benim burnum çok sorunluydu.. Hocam bu burundan bişi olmazda, olursa bir tık kaldırın, bir tıkta kavis verin demiştim.. O tık bu tık işte.. Çok tşkkr ederim.. İnşallah daha güzeli senin olsun
Yardimci oldugun I
Valla tamm kivaminda olmus o tıkk:) Yardmci oldugun Icin tesekkurler:)

Yardimci oldugun I

Valla tamm kivaminda olmus o tıkk:) Yardmci oldugun Icin tesekkurler:)
Saolasın cnm bnm :)
Sen kime olacaksın? Doğal istiorum de.. İstersen çek fotoyu göster.. Bazılarıda doğallığı abartıp kemer bırakıo :))

Saolasın cnmbnm :)
Sen kime olacaksın? Doğal istiorum de.. İstersen çek fotoyu göster.. Bazılarıda doğallığı abartıp kemer bırakıo :))

Saolasın cnm bnm :)
Haftaya can beyle gorusmeye gitmeyi dusunuyorum ben de bu surec biter Insallahh ve seninkisi gibi buruna kavusurum insallahh burnumda hafif kemer var ve burun ucu dusuk benziyo yani burunlarimiz

Haftaya can beyle gorusmeye gitmeyi dusunuyorum ben de bu surec biter Insallahh ve seninkisi gibi buruna kavusurum insallahh burnumda hafif kemer var ve burun ucu dusuk benziyo yani burunlarimiz
İzlemeye aldım seni.. Tüm ameliyatların sonucu var( fotolar) .. :)

Hiçbir şekilde tavsiye etmem, tamamen palavra ve para tuzağı. Hayatımda en çok pişman olduğum şey bu saçmalığa inanıp para vermek oldu. Şöyle söyliyim 1 ay içinde burnunuz tamamen eski şekline dönüyor çünkü doğal olarak bir ip ister büyük ister küçük olsun bir burnu öyle ucu 1 milim bile olsa havada tutmaya yetmiyor. O kadar kısa süre içinde ip koptu ki burnumu silerken ipin ucu kağıt mendile yapıştığında gözlerime inanamadım! Burnunuzun herşeyi saçmasapan hale geliyor. O günden beri burnum sürekli akıyor mesela, resmen su gibi akıyor küçük küçük. Burnumun içi (o ipi iğneyle soktuğu yer yani) hala deforme vaziyette ki üstünden 3,5 yıl geçti! Daha da sinirlendiğim şey burun deliklerim de artık simetrik değil! "Beğenmeyen olursa o ipi kesiyoruz, böylece eski haline döner" diyor, "burnum hep böyle kalacak değil mi?" diye sorduğunuzda da "Tabi şekerim, ip kendi kendine eriyecek, böylece ömür boyu burnun o şekilde kalıcak" diyor; yani herkesin nabzına göre şerbet verip gönderiyor. Sakın böyle bir aptallık yapmayın. Bunu düşündükçe elimde değil hala öfkeleniyorum!

Ben anlayamadım, ne ipi? Dr un kim.. Burun estetiğimi oldun ? Geçmiş olsun bu arada, inşallah düzeltem biri bulunur :/

Doktorum Tunç Tiryaki'ydi malesef. Hep girer okurum Kadınlar Kulübü'nü aklıma takılan konularda fikir almak için ama bildiklerim hakkında nedense hiç yazmak istemezdim. Artık dayanamayıp yazdım çünkü kimse kimseye kansın istemiyorum. İple burun asma yöntemi denen saçmalığı uyguladı bende. Forumlarda gördüm bu yöntemi denemek isteyenleri ve Tunç Tiryaki hakkında bilgi soranları o yüzden artık yazmam gerektiğini düşündüm. Burnum yazdığım gibi artık yine eski haliyle tabi ki aynı, tamamen eski haline dönüyor yani kimseyi kandırmasın! Kendi meslektaşları bile neler söylüyor bu yöntem için bildiğinden eminim ama kimse yüksek sesle yüzüne söylemiyor nedense. Burnumun içinin gördüğü zararın geri dönüşü yok, olan olmuş artık. Hala o kadar sıkıntı çekiyorum ki burnumun içi yüzünden her gün Allah'ından bulması için söyleniyorum kendi kendime. Ne yüze yağ enjeksiyon için, ne burun askılama için, kısaca "hiçbir şey için" gidilmez ona. Zaten ameliyat sonrası o kadar ilgisizler ki onlar için önemli olan para. Zengin müşterilerine elbette böyle davranmıyor, onları canım, şekerimlerle idare ediyor ama bizim gibi sıradan insanların suratına bile bakmıyorlar sonrasında. Ekibi de sonrasında rezil zaten.
Bir de Cem Payaslı için fikir sormuş birileri onu da söyliyim: Bildiğiniz tam bir esnaf zihniyetli, kaba adamın biri. Böyle önce güleryüzle filan yaklaşıyorlar ama lütfen kanmayın. Az buz paralar değil buralarda bahsedilen, lütfen doğru düzgün doktorlara gidin paranıza kıyıp, sonra inanın ağlamaktan heba olursunuz benim gibi (ben hala düşündükçe ağlıyorum bunca sene sonra, düşünün yani).

Ben emre ilhan diorum... bende yurtdisindanim ve emre beye oldum 2011 de ve halen ilk günki gibi güzel bi burnum var tabikiii en önemlisi saglikta. Emre beye almanyadan cok kisi yolladim ve hepsi benim Kadar cok mutlular. Bana göre cok ilgeniyor ve parayi verdikten sonrada ilgileniyor. Yani burnu yaptim parayi aldim hadi bye gibi birsey olmuyor. Benimde burnum cok kötüydü ilk ameliyatimdi ve yurtdisinda olmak istemedigim cok kesindi. Emre beyi arasitrdim ve ameliyata cok rahat bi sekilde girdim. Insanin icinde hic bi kusku kalmamasi lazim ...Aceba olcakmi aceba yakiscakmi falan diye bi düsüncelere gelmedim cünkü gercekten emre bey cok dogal yapiyorve size yakisan burunu buluyor. Ben burdan yollayanlara bile dedim Doktor emre ilhan icin elimi atesin icine koyarim ve memnunlar . yaptigi burunlar cok dogal ve saglikli...

Also ich würde auf jeden fall Emre Ilhan weiterempfehlen. Meine Schwägerin wurde zum 2 mal operiert doch es war wieder nichts. Ich hab sie mit nach istanbul genommen und wurde beim DOktor Emre Ilhan operiert. Sie ist so glücklich und froh darüber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…