Arkadaşlar ameliyat olalı 2 hafta oluyor ve çok mutluyum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şu 25 mesaj gercekten can sıkıcı arkadaslarımızın güzel resimlerini göremiyoruz
tek kelimeyle mükemmel olmuş
harıka olmus acaba ankaradamı oldunuz amelıyat??
Tşkkr ederim :))harıka olmus acaba ankaradamı oldunuz amelıyat??
Canim senin burnun ne kadar kaldirildi yoksa kaldrilmadi mI tam istedgm gibi de:)
Valla benim burnum çok sorunluydu.. Hocam bu burundan bişi olmazda, olursa bir tık kaldırın, bir tıkta kavis verin demiştim.. O tık bu tık işte.. Çok tşkkr ederim.. İnşallah daha güzeli senin olsunCanim senin burnun ne kadar kaldirildi yoksa kaldrilmadi mI tam istedgm gibi de:)
Yardimci oldugun Icapoeirapost: 37184505 .!.:Valla benim burnum çok sorunluydu.. Hocam bu burundan bişi olmazda, olursa bir tık kaldırın, bir tıkta kavis verin demiştim.. O tık bu tık işte.. Çok tşkkr ederim.. İnşallah daha güzeli senin olsun
Valla tamm kivaminda olmus o tıkk:) Yardmci oldugun Icin tesekkurler:)Valla benim burnum çok sorunluydu.. Hocam bu burundan bişi olmazda, olursa bir tık kaldırın, bir tıkta kavis verin demiştim.. O tık bu tık işte.. Çok tşkkr ederim.. İnşallah daha güzeli senin olsun
Saolasın cnm bnm :)Yardimci oldugun I
Valla tamm kivaminda olmus o tıkk:) Yardmci oldugun Icin tesekkurler:)
Saolasın cnmbnm :)
Sen kime olacaksın? Doğal istiorum de.. İstersen çek fotoyu göster.. Bazılarıda doğallığı abartıp kemer bırakıo :))
Haftaya can beyle gorusmeye gitmeyi dusunuyorum ben de bu surec biter Insallahh ve seninkisi gibi buruna kavusurum insallahh burnumda hafif kemer var ve burun ucu dusuk benziyo yani burunlarimizSaolasın cnm bnm :)
Sen kime olacaksın? Doğal istiorum de.. İstersen çek fotoyu göster.. Bazılarıda doğallığı abartıp kemer bırakıo :))
İzlemeye aldım seni.. Tüm ameliyatların sonucu var( fotolar) .. :)Haftaya can beyle gorusmeye gitmeyi dusunuyorum ben de bu surec biter Insallahh ve seninkisi gibi buruna kavusurum insallahh burnumda hafif kemer var ve burun ucu dusuk benziyo yani burunlarimiz
evet ben de merak ediorumprof dr. selçuk inanlı için de çok iyi diolar bilgisi veya tecrübesi olan varmı bu konuda?
Ben anlayamadım, ne ipi? Dr un kim.. Burun estetiğimi oldun ? Geçmiş olsun bu arada, inşallah düzeltem biri bulunur :/Hiçbir şekilde tavsiye etmem, tamamen palavra ve para tuzağı. Hayatımda en çok pişman olduğum şey bu saçmalığa inanıp para vermek oldu. Şöyle söyliyim 1 ay içinde burnunuz tamamen eski şekline dönüyor çünkü doğal olarak bir ip ister büyük ister küçük olsun bir burnu öyle ucu 1 milim bile olsa havada tutmaya yetmiyor. O kadar kısa süre içinde ip koptu ki burnumu silerken ipin ucu kağıt mendile yapıştığında gözlerime inanamadım! Burnunuzun herşeyi saçmasapan hale geliyor. O günden beri burnum sürekli akıyor mesela, resmen su gibi akıyor küçük küçük. Burnumun içi (o ipi iğneyle soktuğu yer yani) hala deforme vaziyette ki üstünden 3,5 yıl geçti! Daha da sinirlendiğim şey burun deliklerim de artık simetrik değil! "Beğenmeyen olursa o ipi kesiyoruz, böylece eski haline döner" diyor, "burnum hep böyle kalacak değil mi?" diye sorduğunuzda da "Tabi şekerim, ip kendi kendine eriyecek, böylece ömür boyu burnun o şekilde kalıcak" diyor; yani herkesin nabzına göre şerbet verip gönderiyor. Sakın böyle bir aptallık yapmayın. Bunu düşündükçe elimde değil hala öfkeleniyorum!
Selam. Cok merak ediyorum doktorunu bende yurtdisindanim. Bu kis amelyat düsünüyorum. Emre ilhanla yakup avsar arasinda kaldim. Kannst du mir vielleicht auch was empfehlen?Bnde wien den hahahaha :") was für zufall :") Kann dir mein Doki empfehlen kombi yaptirdim .kannst mich auch so anschreiben sehnazerogluu@gmail.com kiss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?