Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

canım goremedim resimleri yardımcı olursan sevinirim tşklr:)

canım resimleri göremedim;barslanli@hotmail.com ,yardımcı olursan seviniri tşkler:)

Öncelikle burun estetiğini düşünüp ciddi manada karar verip ama Dr kararsızlığı yaşayan herkese bu yazımın yardımcı olması dileğiyle diyerek başlıyorum
Sonuçtan başlayıp geriye doğru gitmek gerekirse daha dün Prof. Dr. Selçuk İnanlı'nın revizyon ameliyatından çıktım. Ve çok rahatım artı memnunum. Neden diye sorarsanız eğer, Selçuk bey' in hastasına son derece net bilgiler vermesi, ilgilenmesi ve tüm bunlarla birlikte hiçbir tedirginliğe yer vermeyecek güven vermiş olması. Ardından güvenle girilen ameliyat ve başarının videosu doktorumla ilgili yanılmadığımı gösterdi. Üstelik ben bu araştırmaları yaptığım sırada sayın Selçuk Inanlı ile Abdulkadir Göksel arasında kalmıştım. Ama ilk randevum Selçuk bey ile idi. Iyiki öyle olmuş. 1 buçuk saat boyunca tüm sorularımı yanıtladı kulak boğaz ve burun muayenelerimi yapıp revizyonu anlattı. Yine söylüyorum çok net olması ve başarılı ameliyat görüntüler

Mrb Emre ilhamda burun estetiği yapanların fotolarını görmem mümkün kü yeniyim kızlar yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…