Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Selçuk beye ameliyat olan varmı peki yani siz oldumuzmu fotoları kaç msj dan sonra görebilirim

arkadaşlar emre ilhan ile abdulkadir göksel bey arasında kaldım yardımcı olur musunuz fikirlerinizi merak ediyorum

Evet ben Prof. Dr. Selçuk Inanlı ya oldum çok memnunum ilgisiyle yaptığı operasyonla kesinlikle tartuşmasız ekol!
Bugün açıldı burnum dolayısıyla şiş ve foto için müsait değilim. Özelden her türlü aydınlatanilirim. Çok araştırdım. Bende en son Abdülkadir Göksel ve Selçuk İnanlı arasında kaldım. Ama iyi Selçuk hocamı tercih etmişim

[QUOTE="ftsblnt, post: 37623139, member: gecmis olsun ne kadar ucret odediniz ameliyatina bilgi verebilirmisiniz

Ücret konusunu kendisiyle görüşebilirsiniz telde bu bilgiyi şikayetlerinize ve amaçladığınız operasyona göre belirliyor zaten. Benim ki revizyon ve zor bi ameliyattı. Fiyatı bu sebeple söylemem doğru olmaz. Telle kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz

Şöyle ki ;
Benden istenen para ile sizden istenen para aynı olmayacaktır. Belki de aynı olur bilemeyiz. ( sorunlarımız aynıysa) bu sebeple benden alacağınız rakam sadece bir kafa karışıklığı olacak artıı şiddetle memnun kaldığım ve herkese içtenlikle önerebileceğim ( ki bu çok önemli çünkü bende bu aşamalardan geçtim) bir doktordan ön yargı ve yanlış bilgiyle uzak durup keşkeli bir sürece gireceksiniz belki de. Sözün özü 10 bin TL demem ve majör revizyon demem size ne kadar yardımcı olacaksa elimden geleni yapayım öyle ise

Tsk ederim tekrar bana degilsede sizinle ayni rahatsizliklara sahip olanlara yardimci olmussunuzdur.

Arkadaslar antalya egitim ve arastrma hastanesinde üstün osma yada mehmet turker ozturke burun estetigi yaptiran oldumu.bilgi verirseniz cok sevinirim

Ben de 2 ay önce Acıbademde Dr Ali Murat Akkuş'a yaptırdım burnumu, küçük bi kaza geçirmiştim baya kafaya takıyordum, hani derler ya eskisinden iyi oldu diye, aynen öyle yaptı :)

bakın bu konularda çok iyi araştırma yapın kızlar nolur, sonuçta yüzünüzde yani o burun herkes görüyor, cidden iyi birini bulayım diye aylarca aradım ben, siz de mutlaka yaşadığınız bölgede iyi araştırın :)

Selam,
Bir de Prof.Dr.Selçuk İnanlı ile görüşün derim.
Benim revizyon yani 2.burun ameliyatımı yaptı.
O'nun hastası olduğum için çok mutlu ve çok şanslı hissediyorum kendimi.
Muaynehanesi Fulya da.Mutlaka randevu alıp bir görüşün derim.
Çok memnun kalacağınızdan eminim.[/QUOTE]
Ameliyat ücreti ne kadar acaba öğrenebilir miyim ?

Ameliyat ücreti ne kadar acaba öğrenebilir miyim ?[/QUOTE]
ben de selçuk beyi düsünüyorum.beni eklerseniz foto Görmek istiorum.ücreti ortalama ne kadar acaba.

Resim gorebilirmiyiz acaba. Bende emre ilhan ve guncel ozturk dusunuyodum. Yaptigi burunlari cok begendim ama 14 bin istediler 2.ameliyat olucagim icin. Mumkun degil o parayi verebilmem. Param yok ali murat akkusu da tesadufi gordum. Suratimizi heykel uzerinden gostermesi ilgimi cekti. Mantikli da geldi. O yuzden yaptigi burunlari gormek istiyorum. Atabilirsen ozel msjla yada burdan cok sevinirim

14bin iyi para ama ben oncekinde bir iki bin kar edeyim diye bu hallere dustum 20bin isteseler yine veririm mutlu etme garantisi verirlerse tabi eminim ki yaptiklari burunlarin arkasindalardir ne olursa olsun hastasinin ve yaptigi isin arkasinda duran dr secin kizlar ben o konuda cok sanssizdim

Gecmis olsun ya. Burnundan memnun degilmisin. Kime yaptirmistin.
Ben istanbul disindayim. Oraya gelmem , konaklamam vs hepsi ayriyeten masraf olacak. Keske param olsada soyledgm iki doktordan briine yaptirabilsem ama totalde bana 14binden de fazlaya patlicak. Keske biraz indirim yapabilseler de az paralari olanlar da yararlansalar oyle doktorlardan.
Tabiki sans isi bu , rast gitmesi de gerek. Belkide begenmicem bana yaptklarini. Cok para isteyen en guzel yapiyor diye bi kaide dryok. Eminim onlar kadar baska bi dunya doktor vardir hemde daha az para isteyen ama iste en cok ismi gecen doktorlar olunca ve de daha cok hasta resimleri olunca baska alternatif pek dusunemiyorsunuz. Fiyattan dolayida vazgeciyorsunuz. Baska baska doktorlar pesine dusuyorsunuz. Ins bende doktorumu bulucam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…