Evet ben Prof. Dr. Selçuk Inanlı ya oldum çok memnunum ilgisiyle yaptığı operasyonla kesinlikle tartuşmasız ekol! Gecmis olsun ilk ameliyatinizmiydi ne kadar ucret odediniz ameliyatiniza biraz bilgi verebilirseniz cok mutlu oluruz:)
Bugün açıldı burnum dolayısıyla şiş ve foto için müsait değilim. Özelden her türlü aydınlatanilirim. Çok araştırdım. Bende en son Abdülkadir Göksel ve Selçuk İnanlı arasında kaldım. Ama iyi Selçuk hocamı tercih etmişim
25 mesaj mı ?resimleri görebilmek icin 25 mesaj yazmam gerekiyomus. bu yüzden kusura bakmayin arka arka yolladigim mesajlar icin
Ameliyat ücreti ne kadar acaba öğrenebilir miyim ?[/QUOTE]Selam,
Bir de Prof.Dr.Selçuk İnanlı ile görüşün derim.
Benim revizyon yani 2.burun ameliyatımı yaptı.
O'nun hastası olduğum için çok mutlu ve çok şanslı hissediyorum kendimi.
Muaynehanesi Fulya da.Mutlaka randevu alıp bir görüşün derim.
Çok memnun kalacağınızdan eminim.
ben de selçuk beyi düsünüyorum.beni eklerseniz foto Görmek istiorum.ücreti ortalama ne kadar acaba.[/QUOTE]Ameliyat ücreti ne kadar acaba öğrenebilir miyim ?
Resim gorebilirmiyiz acaba. Bende emre ilhan ve guncel ozturk dusunuyodum. Yaptigi burunlari cok begendim ama 14 bin istediler 2.ameliyat olucagim icin. Mumkun degil o parayi verebilmem. Param yokBen de 2 ay önce Acıbademde Dr Ali Murat Akkuş'a yaptırdım burnumu, küçük bi kaza geçirmiştim baya kafaya takıyordum, hani derler ya eskisinden iyi oldu diye, aynen öyle yaptı :)
bakın bu konularda çok iyi araştırma yapın kızlar nolur, sonuçta yüzünüzde yani o burun herkes görüyor, cidden iyi birini bulayım diye aylarca aradım ben, siz de mutlaka yaşadığınız bölgede iyi araştırın :)
14bin iyi para ama ben oncekinde bir iki bin kar edeyim diye bu hallere dustum 20bin isteseler yine veririm mutlu etme garantisi verirlerse tabiResim gorebilirmiyiz acaba. Bende emre ilhan ve guncel ozturk dusunuyodum. Yaptigi burunlari cok begendim ama 14 bin istediler 2.ameliyat olucagim icin. Mumkun degil o parayi verebilmem. Param yokali murat akkusu da tesadufi gordum. Suratimizi heykel uzerinden gostermesi ilgimi cekti. Mantikli da geldi. O yuzden yaptigi burunlari gormek istiyorum. Atabilirsen ozel msjla yada burdan cok sevinirim
Gecmis olsun ya. Burnundan memnun degilmisin. Kime yaptirmistin.14bin iyi para ama ben oncekinde bir iki bin kar edeyim diye bu hallere dustum 20bin isteseler yine veririm mutlu etme garantisi verirlerse tabieminim ki yaptiklari burunlarin arkasindalardir ne olursa olsun hastasinin ve yaptigi isin arkasinda duran dr secin kizlar ben o konuda cok sanssizdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?