Ben Ali Murat Akkuş'a ameliyat oldum. Kesinlikle önermiyorum. Kötü bir sonuç olmasa da konustugumuz seyle alakasız bir burunla karsılastım. Önermememin sebebi bu değil, ameliyat öncesi ve sonrası tavırları cok farklı oldu. Öncesinde cok anlayıslı davranırken, ameliyat sonrası bambaşka biriyle karşılaştım. 'Aşırı övgü' dışında en ufak bir cümleye açık değil. Nasıl düzeltebiliriz diye konusmaya gitmisken , kesinlikle dinlemek istemediğini söyledi, beni bi odasından kovmadığı kaldı, hicbir özelestiri yapmadan aileme herkese benim problemli oldugumu söyledi vs. Saglıklı iletisim kurabileceginiz, herseyi rahatca cekinmeden konusabileceginiz doktorlara ameliyat olun kızlar, bu cok önemli birsey..
Evet ben Prof. Dr. Selçuk Inanlı ya oldum çok memnunum ilgisiyle yaptığı operasyonla kesinlikle tartuşmasız ekol!
Bugün açıldı burnum dolayısıyla şiş ve foto için müsait değilim. Özelden her türlü aydınlatanilirim. Çok araştırdım. Bende en son Abdülkadir Göksel ve Selçuk İnanlı arasında kaldım. Ama iyi Selçuk hocamı tercih etmişim
Op.dr Bekir sivri
Eki Görüntüle 1210205 Eki Görüntüle 1210206
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
6. aydan sonra gercekten burun kendini topluyor mu ? burun kanadimin biri daha sis gozukuyor ve delikler o yuzden asimetrik duruyor.Birde burun sirtimda sislikten dolayi kemerli gibi gozukuyor sanki,az ama yinede can sikici.6.aydan sonra biraz daha burun sirti duzlesip/kavislenir mi? Fotografi olan varsa gonderebilir mi acaba ? 5. ay ve 8.ay fotosu gibi..
Cok tesekkurler..
burun ucunuz kalınmıydı?arkadaşlar ameliyat olalı bugün tam 13 gün oldu.Bende kemik eğriliği vardı o düzeltildi ve çok hafif kaldırıldı yapılan işlemler sadece bunlar.Şu an çok doğal duruyo burnum, zaten özellikle belirtmiştim doğal olsun diye...fiyatı söylemem doğru olmaz yoksa doktoru zor durumda bırakırım, ama makul ve uygun bir fiyat veriyor o nedenle sadece çalıştığı hastahaneyi ve ismini vereyim; Doç. Dr. Bayram Veyseller, Bezmialem vakıf üniversitesi tıp fakültesi hastahanesinde kbb doktoru. not:ameliyatını özel bir hastahanede yapıyor... Şimdiden geçmiş olsun olucaklara :)
Salih Emre Üregen -İstanbul
Burnum şekil,önümden çekil:))))
Rabb'ime şükür çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?