Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Revizyon icin mi ariyorsunuz siz de?

Revizyon icin mi ariyorsunuz siz de?
evet revizyon için. on sene önce olmuştum ameliyat. ozamn cocukluk işte, şekilden cok burundaki sorunlar önemli oluyor. şimdide şeklini begenmiyorum. suratıma cok buyuk ve şişko. cogu doktor taksit de yapmıyor. kime yaptıracagım bilmiyorum

ben de selçuk beyi düsünüyorum.beni eklerseniz foto Görmek istiorum.ücreti ortalama ne kadar acaba.
ben de selcuk beyin adini cok duydum ama bu pkatformda rek bir hastasina rastlamadim[/QUOTE]

Merhaba,
Ben 2014 Temmuz ayında Prof.Dr.Selçuk İnanlı'ya ameliyat oldum, ameliyata girmeden önce de söz verdim herkese sonuçları paylaşıcam diye fırsat olmadı
Şimdi başka bir iş için girdim ve sizin sorunuzu gördüm bu vesile ile de verdiğim sözü tutmak istedim.
Ben ameliyat sonucumdan inanılmaz mutlu kaldım. Ameliyattan önce bana ne anlattıysa hepsi doğruydu.
Yüzüme çok yakışan ve bir o kadar da doğal bir burnum oldu. Diğer hastalarının anlattığı kadar ben de çok memnun kaldım.
Muayenesi ücretsiz, gidip görüşün fiyatıda öğrenin ben 2014 temmuz ayında olduğum için fiyat değişmiş olabilir o yüzden kendisine sormanız daha doğru bence.

Cnm revizyonda doktor secimi 1000kat daha onemli doktorunu iyi sec dojtorunun tecrubesine bak revizyon ameliyatlarina bak sadece fotolardan bakma bul tanis gor doktorun gunde kac ameliyat yaptigini sor ne yazikki gunde 4ameliyat yapan drlar var 4.hastalarina yazik ediolar bence.. cok dikkatli ol..

Merhaba arkadaşlar güncel ozturk ile bende görüşme yaptm söylediğine göre ameliyat edicegi burunlari seciyormus.. sadece %100 başarı alabilecegi burunlari ameliyat ediyomus standart bi sonuç alacağı burunlari yapmak istemiyormus demem o ki binbir hevesle gidip hayal kırıklığı yaşayarak tırım tırım evinize dönebilirsiniz

Bu onun ne kadar karakterli bir dr olugunu gosterir cnm umarsizca her hastaya para icin yapariz hallederiz diyen drlar var

Ankara. Muhittin Eski... Tek geçerim... Ne bir agrı ne sızı morarma... Sıfır.. Sekil zaten on numara... Hiç düşünmeyin derim.

Merhaba arkadaşlar ben Ankaradan 'dan Özge S.
20 Agustos 2013 yılında Prof. Dr Zeki Can beye amelyat oldum .
Öncelikle yazıyı Zeki CAN hocaya teşekkür etmek, hem de geçmişte doktor ararken benim gibi çok sıkıntı çeken hastalara yardımcı olmak amacıyla yazdığımı belirtmek isterim.
Burnumdan daha önce bir kere nefes alamadığımdan kıkırdak alınmıştı hem hastalık hem estetik amaçlı bu operasyonu oldum. (2013 de)
Prof Dr. Zeki Can hoca burun yapıma o zaman güzel ve çok dogal bir şekil verdi ve istediğim gbi olmustu İki sene sonunda
ayağımın banyo yaparken kayması sonucu ciddi bir darbe alarak
kaburga çatlaması ,omzum ve yüzümü de çok ciddi yere çarpmamla burnumda aynı şekilde zarar görerek burnumu tutan ön ağı yani içerdeki ipler darbeyle açılarak şeklini kaybetti.

uzun süredir bu yüzden Kadınlar Kulübü Burun amelyatı bölümünde özellikle yorum yapmadım.

tekrardan burnumun ılesmesı 1.5 ayı omurilk ıncilmesi ve kaburgam 2,5 ayı buldu.kalan izlerde elbette omurılıkte kalıcı hasar olarak kaldı.

şimdi tekrardan dr Zeki Can hocaya görüşmeye gittim , Zeki bey amelyat gününü söyleyerek burun amelyatımı yapıcanı hemen belirtti,

kısaca burnumda çökme ve zedelenme sonucu
ya da darp oldugundan neyse işte nefes almakta şuan zorluk çekiyorum ve burnumdaki yamukluk psikolijimi etkiledi hazir yarı yıl aram gelmişken,
amelyat oldum geçen hafta 05/02/2015
suan bır hafta sonunda tekrardam atelim cıktı

Zeki Can hoca o zaman da soledim şimdide söyledi bir sorun ya da beğenmez isenn muhakkak gel demişti. 2013 de gittim ve kendısi beni şimdi tekrar amelyat edicek 2015 de
kendisi çok mütevazi, etik, insanların psikolojilerini önemseyen bir doktor ayrıca çok da titiz bir doktor benim burnumda nasıl ne şekilde yapıcagını yeniden anlattı

30 ocak 2015 de kan verdim hafta ıcı cuma günü kan vermemle 5 şubat 2015 günü amelyatımı oldum bu sefer sılıkon degıl sunger tampon kullanıldı atel var her hangı bır agrı sızım ılkınde olmadıgı gbı bundada olmadı.

Bu forumdada cok ünlü doktorlara olanlar var. Bazılarını okursanız hiç memnun değiller. Biraz şans payı var. Doktorda tabiki oldukça önemli bir faktör,

İlk kez ameliyata gelenler ise çok şanslı, genelde doktor tavsiyeleriyle gelen hastalar. Ben böyle bir insanı forumda yazmak istedim bilinmesi gereken bir doktor çünkü ;
herkesin böyle bir doktora ihtiyacı var ben ameliyat olacak arkadaşlara söylüyorum Zeki beyin yaptı eski burnumu yenı burnumu fotolarımı da koyuyorum daha ameliyat olalı......

buyrun arkadaşlar.( albumum herkese acık )

Reactions: ark
Cok güzel olmuş canım güle güle kullan. Benim alçılarım henüz çıkmadı ama çok iyi hissediyorum ve bu haliyle bile beğeniyorum sen düşün :)

Bende ödem çok az sadece morluk göz kapaklarımdA. Dik yatmak tuzsuz beslenmek hızlandırır sanırım süreci.

Bende ödem çok az sadece morluk göz kapaklarımdA. Dik yatmak tuzsuz beslenmek hızlandırır sanırım süreci.
elbette onlarda etkılı ama en onemlı bana gore bısı kaldırmamak bir kg bıle kan basıncımı yuksekttınınhıssedıorm ben egılıp kalkarken ya da buna benzer seyler

elbette onlarda etkılı ama en onemlı bana gore bısı kaldırmamak bir kg bıle kan basıncımı yuksekttınınhıssedıorm ben egılıp kalkarken ya da buna benzer seyler
Evet agırlık da,önemli tabiki peki hep sırt üstü mü yatıyorsun onu da,merak ettim sag sol dönüp uyumalar nasıl?

eldıvene buz koyup yuzunuze uygulayın hem hafıf oluyır oyle
bide kapatmak ıcın ben kryonelone fontoten kullanıyorm

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 200
  • image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 163

Ali Murat Akkus'un heykel ve bilgisayarda yaptıgı resimle yaptıgı burun birbirine pek benzemiyor, mail adresini verirsen sana burnumun su anki halini ve heykeli gönderebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…