ameliyat ücreti ne kadar Ali Bey'in?
Ben dort gun once Ali Murat Akkuş' a yaptirdim. Dun de baska bir kiz arkadasim yaptirdi. Suan tampon ve bandajlar var. Ameliyattan ciktigim gun bile o haliyle cok begenildi. Keza arkadasimin da cok guzel oldu icimize sindi gercektenAli Bey kapali rinopilasti yapiyor benim aklimda da hep kapali olmak vardi. Acik ameliyat olan cok tanidigim var kimisi iyi ama cogunun burun yapisi cok degisti burunlari incelip burun ucu dustu. Kapali ameliyat daha eski bir teknik Turkan Soray vs. kapali ameliyat gecirmis. Hem cok dogal hem de burnu yillardir ayni. Ben o kadar cok arastirdim ki hem dr hem teknikleri. Emre İlhan ve Ali Murat Akkuş arasinda gidip geldim ve Ali Bey' i sectim Sözün özü cok iyi arastirin gidin görüsün fakat cok fazla dr la da kafanizi karistirmayin; kalbinizden gecene, aklinizin en cok yattigina yaptirin. Bence isin en zor kismi karar sureci. Gerisi goz acip kapayincaya kadar geciyor. Hepinize bol sanslar arkadaslar
Ben de 2 ay önce Acıbademde Dr Ali Murat Akkuş'a yaptırdım burnumu, küçük bi kaza geçirmiştim baya kafaya takıyordum, hani derler ya eskisinden iyi oldu diye, aynen öyle yaptı :)
bakın bu konularda çok iyi araştırma yapın kızlar nolur, sonuçta yüzünüzde yani o burun herkes görüyor, cidden iyi birini bulayım diye aylarca aradım ben, siz de mutlaka yaşadığınız bölgede iyi araştırın :)
Ben dort gun once Ali Murat Akkuş' a yaptirdim. Dun de baska bir kiz arkadasim yaptirdi. Suan tampon ve bandajlar var. Ameliyattan ciktigim gun bile o haliyle cok begenildi. Keza arkadasimin da cok guzel oldu icimize sindi gercektenAli Bey kapali rinopilasti yapiyor benim aklimda da hep kapali olmak vardi. Acik ameliyat olan cok tanidigim var kimisi iyi ama cogunun burun yapisi cok degisti burunlari incelip burun ucu dustu. Kapali ameliyat daha eski bir teknik Turkan Soray vs. kapali ameliyat gecirmis. Hem cok dogal hem de burnu yillardir ayni. Ben o kadar cok arastirdim ki hem dr hem teknikleri. Emre İlhan ve Ali Murat Akkuş arasinda gidip geldim ve Ali Bey' i sectim Sözün özü cok iyi arastirin gidin görüsün fakat cok fazla dr la da kafanizi karistirmayin; kalbinizden gecene, aklinizin en cok yattigina yaptirin. Bence isin en zor kismi karar sureci. Gerisi goz acip kapayincaya kadar geciyor. Hepinize bol sanslar arkadaslar
Ali Murat Akkus'un heykel ve bilgisayarda yaptıgı resimle yaptıgı burun birbirine pek benzemiyor, mail adresini verirsen sana burnumun su anki halini ve heykeli gönderebilirim.
Merhaba Ali beyim ameliyat ücretini öğrenebilir miyim ? Özelden yazar mısınız
Ben de 2 ay önce Acıbademde Dr Ali Murat Akkuş'a yaptırdım burnumu, küçük bi kaza geçirmiştim baya kafaya takıyordum, hani derler ya eskisinden iyi oldu diye, aynen öyle yaptı :)
bakın bu konularda çok iyi araştırma yapın kızlar nolur, sonuçta yüzünüzde yani o burun herkes görüyor, cidden iyi birini bulayım diye aylarca aradım ben, siz de mutlaka yaşadığınız bölgede iyi araştırın :)
Çok güzel olmuş. Nebil Bey'in yaptığı bazı burunları görmüştüm çok kötüydü, sizinkini bu kadar güzel görünce çok şaşırdım. Gerçekten çok güzel olmuş. Önden de bu kadar güzel mi?16 .gunum kizlar dr um Nebil bozdogan .
Tabiki daha fazlasiyla sis yinede ondende fotosunu senin icin koyabilirim:) benim burnumda 3 ayri kirik vardi nebil bey bekledgmizden daha yavas iniyor sisliklerin dedi ama sabret guzel olcak dedi bekliyorum bende ayrica cok tesekur ederm ins sonuc guzel olur:)Çok güzel olmuş. Nebil Bey'in yaptığı bazı burunları görmüştüm çok kötüydü, sizinkini bu kadar güzel görünce çok şaşırdım. Gerçekten çok güzel olmuş. Önden de bu kadar güzel mi?
Tabiki daha fazlasiyla sis yinede ondende fotosunu senin icin koyabilirim:) benim burnumda 3 ayri kirik vardi nebil bey bekledgmizden daha yavas iniyor sisliklerin dedi ama sabret guzel olcak dedi bekliyorum bende ayrica cok tesekur ederm ins sonuc guzel olur:)
Rica ederim :) ayrica cok tesekkur ederim bakalim artik ins bekliyorum bende sonucu sabirsizliklaTek kelimeyle harika. Şişleri inince düşünemiyorum. Fotoğrafını paylaştığın için çok teşekkür ederim. Önden de çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?