Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Ben Baki Çokneşeli’ye yaptırdım, akrabalarım anlamadı, sende bir değişiklik var demişlerdi :) Çok doğal duruyor…

Burnundan memnun olanlara çok imreniyorum. Ameliyat sonucu başarılı olanları gördükçe kendimce seviniyorum fakat aynaya bakınca üzülüyorum. Berbat bir burnum var.

Merhaba bende uzun zamandır araştırma yapıyorum ve sanırım Ali beye yaptıracağım ameliyatı, kısa da olsa ameliyat öykünüzü ve ücretinizi özelden paylaşabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler

Merhaba Ameliyatınızı ne kadara yaptırdınız acaba ?

Merhaba Ali beyim ameliyat ücretini öğrenebilir miyim ? Özelden yazar mısınız

Ali Murat Akkus'un heykel ve bilgisayarda yaptıgı resimle yaptıgı burun birbirine pek benzemiyor, mail adresini verirsen sana burnumun su anki halini ve heykeli gönderebilirim.

merhaba bana da gönderebilir misiniz fotografınızı

Herkese merhabalar, bende diğer herkes gbi aylardır doktor araştırıyorum öncelikle KBB mi yoksa plastik cerrah mi olmasi daha iyi bilemiyorum. Sizce hangi seçim doğru olur ? Estetik düşünüyorum.

Bu arada Kemal Ekberoğlu na görüşmeye gittim. Daha çok ben konuştum , ben bişi soylemesem soracaği hicbisi yoktu. Burnuma dokunmadi bile. Ama ücret olarak çok uygun geldi. Ayrıca son 5 yıldır sadece burun estetiği üzerine yoğunlaştığıni söyledi.

Kemal Ekberoğlu na ameliyat olan var mı?var ise önden ve yandan foto paylaşabilir mi? İsmini forumda pek görmedim ama isinde iyi olduğunu da duydum.

merhaba, fotoğraf paylaşmanız mümkün mü? :)

16 .gunum kizlar dr um Nebil bozdogan .

Eklentiler

• IMG_20160509_161342.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 828
Çankırı ve civarında oturanlara devlet hastanesi plastik cerrah Dr.Murat Görkem ATAMAN'I tavsiye ederim.Uzun araştırmalarımdan sonra 8 gün önce ameliyat oldum.Bu gün alçı alındı.Çok memnunum tavsiye ederim.

Tabiki daha fazlasiyla sis yinede ondende fotosunu senin icin koyabilirim:) benim burnumda 3 ayri kirik vardi nebil bey bekledgmizden daha yavas iniyor sisliklerin dedi ama sabret guzel olcak dedi bekliyorum bende ayrica cok tesekur ederm ins sonuc guzel olur:)

Eklentiler

• IMG_20160509_161331.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 707

Tek kelimeyle harika. Şişleri inince düşünemiyorum. Fotoğrafını paylaştığın için çok teşekkür ederim. Önden de çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…