- 25 Ekim 2015
- 3
- 0
- 16
- 45
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
Size önerebilceğim tek bi isim var o da prof dr taşkın yücel. Ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçti ve bu hayatımla ilgili verdiğim en doğru karardı. Doktor ve üatelik kbb uzmanı bi babanın kızıyım ve canım babamın tavsiyesi üzerine taşkın hocayla tanışma imkanım oldu. İşinde son derece başarılı ve titiz bi doktor. İnsan olarak son derece iyi kalpli. Benim ameliyatım sonrasında annem burnumu o kadar beğendiki 55 yaşında olmasına rağmen o da gönül rahatlığıyla taşkın hocaya ameliyat oldu. Şimdi anne kız yeni burnumuzla çok mutluyuz.Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
doktorun ismini paylaşabilirmisin bende olmak istiyorummerhabalar...mart ya da nisan ayı gibi burun ameliyatı olucam..sağ tarafımın çekilen tomografi sonucu hiç nefes alamadığı tescillenmiş oldu..o kadar masaya yatmışken kemerimide düzeltmeden olmaz=) dr konusunda inanılmaz kararsızım..sürekli araştırıyorum..araştırdıkçada kafam karışıyor..istanbulda fiyatlar çıldırmış durumda..izmirde kuzen ziyaretime gittiğimde özel ekol kulak burun boğaz hastanesinde muayene oldum..ameliyatım 3bin tl tutuyor..dr un ekranda yaptığı burunda doğal güzel duruyordu..fakat ben istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum..izmire kontrollere gitmem zor olucak..size yapılan işlemi çooookkkk beğendim..güzel günlerde sağlıkla kullanın..fiyat hakkında bilgilendirmeniz mümkün mü acaba?dr unuzu facebooktan buldum takibe aldım:)
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
3000 tl tutuyor demişsiniz fakat muhammet bey 8000 tl ile 10000 tl civari ameliyat ediyor :)merhabalar...mart ya da nisan ayı gibi burun ameliyatı olucam..sağ tarafımın çekilen tomografi sonucu hiç nefes alamadığı tescillenmiş oldu..o kadar masaya yatmışken kemerimide düzeltmeden olmaz=) dr konusunda inanılmaz kararsızım..sürekli araştırıyorum..araştırdıkçada kafam karışıyor..istanbulda fiyatlar çıldırmış durumda..izmirde kuzen ziyaretime gittiğimde özel ekol kulak burun boğaz hastanesinde muayene oldum..ameliyatım 3bin tl tutuyor..dr un ekranda yaptığı burunda doğal güzel duruyordu..fakat ben istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum..izmire kontrollere gitmem zor olucak..size yapılan işlemi çooookkkk beğendim..güzel günlerde sağlıkla kullanın..fiyat hakkında bilgilendirmeniz mümkün mü acaba?dr unuzu facebooktan buldum takibe aldım:)
Ali Murat Akkus'un heykel ve bilgisayarda yaptıgı resimle yaptıgı burun birbirine pek benzemiyor, mail adresini verirsen sana burnumun su anki halini ve heykeli gönderebilirim.
fotoğrafını paylaşabilir misin nasıl oldu merak ettimAli Murat Akkuş’un yaptığı burun ameliyatları maskeye çok yakın oluyor ( kendi ameliyatımdan biliyorum ). Maskeler ile ameliyat sonrası nasıl bir buruna sahip olacağımızı büyük oranda görebiliyoruz. Zaten cansız bir maske ve canlı dokulardan oluşmuş bir burunun birebir aynı olmasını beklemeniz pek sağlıklı bir düşünce olmaz :))
Doktorumun Instagram hesabından görebilirsin paylaşımı :)fotoğrafını paylaşabilir misin nasıl oldu merak ettim
ameliyat ücreti ne kadar Ali Bey'in?Ali Murat Akkuş’un yaptığı burun ameliyatları maskeye çok yakın oluyor ( kendi ameliyatımdan biliyorum ). Maskeler ile ameliyat sonrası nasıl bir buruna sahip olacağımızı büyük oranda görebiliyoruz. Zaten cansız bir maske ve canlı dokulardan oluşmuş bir burunun birebir aynı olmasını beklemeniz pek sağlıklı bir düşünce olmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?