Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Eki Görüntüle 1056406

2 Aylık burnum, doktorum Muhammet Dilber :))

merhabalar...mart ya da nisan ayı gibi burun ameliyatı olucam..sağ tarafımın çekilen tomografi sonucu hiç nefes alamadığı tescillenmiş oldu..o kadar masaya yatmışken kemerimide düzeltmeden olmaz=) dr konusunda inanılmaz kararsızım..sürekli araştırıyorum..araştırdıkçada kafam karışıyor..istanbulda fiyatlar çıldırmış durumda..izmirde kuzen ziyaretime gittiğimde özel ekol kulak burun boğaz hastanesinde muayene oldum..ameliyatım 3bin tl tutuyor..dr un ekranda yaptığı burunda doğal güzel duruyordu..fakat ben istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum..izmire kontrollere gitmem zor olucak..size yapılan işlemi çooookkkk beğendim..güzel günlerde sağlıkla kullanın..fiyat hakkında bilgilendirmeniz mümkün mü acaba?dr unuzu facebooktan buldum takibe aldım:)

Size önerebilceğim tek bi isim var o da prof dr taşkın yücel. Ameliyatımın üzerinden 1 yıl geçti ve bu hayatımla ilgili verdiğim en doğru karardı. Doktor ve üatelik kbb uzmanı bi babanın kızıyım ve canım babamın tavsiyesi üzerine taşkın hocayla tanışma imkanım oldu. İşinde son derece başarılı ve titiz bi doktor. İnsan olarak son derece iyi kalpli. Benim ameliyatım sonrasında annem burnumu o kadar beğendiki 55 yaşında olmasına rağmen o da gönül rahatlığıyla taşkın hocaya ameliyat oldu. Şimdi anne kız yeni burnumuzla çok mutluyuz.

Meraba burun ameliyatı olacağım trabzonda tavsiye edebileceğiniz plastik cerrahı var mı aci

Burundan kıkırdak alınması gerekiyor daha önce iki ameliyat geçirdim bu yüzden biraz korkuyorum lütfenn bana ulaşın.

Hayatta aldiqim en doqru kararlardan biri,,taskin yucel hocam quzel burnumun basarili ve titiz doktoru..

doktorun ismini paylaşabilirmisin bende olmak istiyorum

Arladaşlar Trabzonda profösör ümit navi karaçal ameliyat olmaya karar verdim. DOLTOR HAKKI DA BİLGİ SAHİBİ PLANLAR BİLGİLEMDİRİRSE SEVİNİRİM

Merhabalar
Ben üç hafta önce Ankarada Ömer Taşkın Yücel doktorumdan burun ameliyatı oldum. Benim burunda kemerlik ve uç düşüklüğü vardı. Aynı zamandan muaneye gittiğimde iç eğrilik olduğunu söylendi. İleri de nefes bozukluğu olmaması için bu soruna da müdahele edileceğini belirtti.
Ben ameliyat için Londra dan gittim Ankaraya ve gerçekten çok memnun kaldım. Sadece ilk iki gün Biraz şişme ve göz altı morluk oluştu. Fakat iki gün sonra bunların hepsi yok oldu. Bir hafta sonra alçıyi alındi. Tampon kullanılmadı. Dikişler alındığında da hiç iz yoktu. Bütün ameliyat ve sonraki zamanlar da da hiç bir şekilde ağrı ve sizi hissetmedim çok rahat geçti.
O yüzden kesinlikle Taşkın doktorumu tavsiye edebilirim. Çok ilgili, hassas ve profesyonel bir doktor.

3000 tl tutuyor demişsiniz fakat muhammet bey 8000 tl ile 10000 tl civari ameliyat ediyor :)

Ali Murat Akkus'un heykel ve bilgisayarda yaptıgı resimle yaptıgı burun birbirine pek benzemiyor, mail adresini verirsen sana burnumun su anki halini ve heykeli gönderebilirim.

Ali Murat Akkuş’un yaptığı burun ameliyatları maskeye çok yakın oluyor ( kendi ameliyatımdan biliyorum ). Maskeler ile ameliyat sonrası nasıl bir buruna sahip olacağımızı büyük oranda görebiliyoruz. Zaten cansız bir maske ve canlı dokulardan oluşmuş bir burunun birebir aynı olmasını beklemeniz pek sağlıklı bir düşünce olmaz :))

fotoğrafını paylaşabilir misin nasıl oldu merak ettim

ameliyat ücreti ne kadar Ali Bey'in?

Merhaba ayni donemlerden biz de gectik. bende daha olmadim ama annem oldu. o kadar kuskulu arastirma yaptik ki malum en iyi doktorlara randevu almak zor oluyor fiyatlarda tavan yapmis durumda , bazende olumsuz yorumlar gorunce insan urkuyor.
Ama sonunda dogruyu bulduk. Hemde sans eseri mukemmel bir doktora geldik. Binlerce sukurler olsun sorunsuz bir ameliyat gecirdi annem. Simdi sira bende :)) Istanbul da olmak isteyenlere Cahit Bey i siddetle oneririm.

Ben dort gun once Ali Murat Akkuş' a yaptirdim. Dun de baska bir kiz arkadasim yaptirdi. Suan tampon ve bandajlar var. Ameliyattan ciktigim gun bile o haliyle cok begenildi. Keza arkadasimin da cok guzel oldu icimize sindi gercekten Ali Bey kapali rinopilasti yapiyor benim aklimda da hep kapali olmak vardi. Acik ameliyat olan cok tanidigim var kimisi iyi ama cogunun burun yapisi cok degisti burunlari incelip burun ucu dustu. Kapali ameliyat daha eski bir teknik Turkan Soray vs. kapali ameliyat gecirmis. Hem cok dogal hem de burnu yillardir ayni. Ben o kadar cok arastirdim ki hem dr hem teknikleri. Emre İlhan ve Ali Murat Akkuş arasinda gidip geldim ve Ali Bey' i sectim Sözün özü cok iyi arastirin gidin görüsün fakat cok fazla dr la da kafanizi karistirmayin; kalbinizden gecene, aklinizin en cok yattigina yaptirin. Bence isin en zor kismi karar sureci. Gerisi goz acip kapayincaya kadar geciyor. Hepinize bol sanslar arkadaslar

Evet karar vermek zor. Bende çok arştırdım sonunda Ankara da Zühtü Demir e oldum çok başarılı. Cevremdede bir çok kişi Zühtü beye ameliyat oldu hepsi de çok memnun. Zaten merkezinde mutlaka olan birileriyle karşilasip sonuclarını görüyorsunuz. Hepsi çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…