Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Arkadaslar, instagramda tesadüfen bir estetik doktorunun profiline göz gezdirdim. Kendisi cogunlukla burun estetigi yapiyor ve öncesi- sonrasi resimleri paylasiyor. Yaptigi burunlar gercekten de cok güzel. Bir göz atin isterseniz. Doktorun adi Op.Dr.Ali Murat Akkus. Instagram hesabi alimuratakkus. Bu arada, kendisini kesinlikle tanimiyorum fakat burnumla ilgili problemim olsaydi tereddütsüz kendisine yaptirirdim.

Kızlar merhaba devlet hastanesinde burun ameliyatı burun içinde olan düzensizliklerde yamuk ve deviasyonlarda ücretsiz yapılıyor ve burun içindeki kemikler düzeltildiği için burun dışındada güzel görünüm elde ediliyor.Özel hastaneden ziyade devlet hastanesini öneren çok sayıda doktor mevcut.Düşünün derim.Rahat nefes almak için...

Kızlar İsmail Bayram'a burun estetiği yaptıran var mı??

Opr. Dr. Yusuf CAN rino-plasti nokta com adresine bakabilirsin

Canım benimkini Özel Kadıoğlu Hastanesinde Baki Çokneşeli yapmıştı. İyi ki o yapmış :)

Ankara'da oturan,çok ücret ödemek istemeyen ve güzel bir burun için kesinlikle doktorum Esabil Eker'i öneriyorum. 2 yıl doktor araştırdım arkadaşlarım olduğu için ona oldum,neredeyse 1 ay olmasına rağmen çok memnunum. Profilimde albümümde mevcut,iyi günler :)

Ne kadara yaptırdınız?

hadi nural'a yaptırdım ..baya oturdu şu an burnum bu fotolarda tam oturmamıştı ..gayet memnunum ..çok profosyonel bir doktor ..

Eklentiler

• 12342418_10206926439732424_7392425829803465059_n.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 578
  • 12651217_10207218635277130_1860199755520545172_n.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 527
Bence gayet güzel olmuş ne kadar yaptırdın ce hastane nerede ? Ben yurt dışında kalıyorum bana SGK yok doğal olarak daha fazla ister mi

Mrb bende selçuk öztunç a oldum ameliyatımı :) ve çok memnunum hiç bir sorun yaşamadim 4 yıl oldu . O dönem bir çok dr la görüstum ama selçuk bey çok samimi ve rahat geldiği icin ona olmak istedim , iyikide olmuşum çünku en cok korktugum şey burna bombe verilmeden yapilmasi buda gözleri ayrık gosteriyor göz ifadesi bir sekilde bozuluyor.bu korkularimi yasatmadi bana ve hersey cok basit gecti

Kızlar,
Ali Murat Akkuş mu?
Teoman Doğan mı?
Bi el atın lütfen :)

Slm, ikisini de arastirdim
Ali murat akkus : 10 000 tl ve 13 000 tl arasi dedi ( cok gec cvp verio watshapta ve cok soguk konusuyor sanirim asistani. Kendini tanitmadi bile. Ben ali murat akkusun yaptigi burunlari cok beyendiim amaa cvp verme tarzi hic hosuma gitmedi
Teoman dogan : 12.500 tl dedi: cok naturel burunlar yapiyor:

Sonuc ikiside super ama biraz pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…