- 8 Eylül 2008
- 125
- 8
- 118
güzel güzel...zemuszemus...:)
Ne kadara yaptırdınız?Ankara'da oturan,çok ücret ödemek istemeyen ve güzel bir burun için kesinlikle doktorum Esabil Eker'i öneriyorum. 2 yıl doktor araştırdım arkadaşlarım olduğu için ona oldum,neredeyse 1 ay olmasına rağmen çok memnunum. Profilimde albümümde mevcut,iyi günler :)
1500Ne kadara yaptırdınız?
Vaov baya ucuzmuş, Muhammed Dilberi sordum 8bin dedi..
Özelleri çok araştırdım ya en aşağı 4bin dediler,öğrenci olduğum için vermem mümkün değildi zaten. Doktorum max 2000 tl çıkar dedi. Devletten korkuyodum aslında arkadaşlarımın burunları çok iyi oldu onlara güvenerek oldum bende :)Vaov baya ucuzmuş, Muhammed Dilberi sordum 8bin dedi..
Selam ne kadara ameliyat oldun ? Başarılı olmuş ^^Antalya' da Engin Erkal' a ameliyat oldum 5 buçuk ay önce. Kesinlikle çok memnunum :) Buyrun öncesi ve sonrası Eki Görüntüle 1437504 Eki Görüntüle 1437505 Eki Görüntüle 1437506
1 sene oldu yaptıralı sanırım..4.000 tl yaptırmıştımhadi nural'a yaptırdım ..baya oturdu şu an burnum bu fotolarda tam oturmamıştı ..gayet memnunum ..çok profosyonel bir doktor ..
Bence gayet güzel olmuş ne kadar yaptırdın ce hastane nerede ? Ben yurt dışında kalıyorum bana SGK yok doğal olarak daha fazla ister miTabiki daha fazlasiyla sis yinede ondende fotosunu senin icin koyabilirim:) benim burnumda 3 ayri kirik vardi nebil bey bekledgmizden daha yavas iniyor sisliklerin dedi ama sabret guzel olcak dedi bekliyorum bende ayrica cok tesekur ederm ins sonuc guzel olur:)
Kızlar,
Ali Murat Akkuş mu?
Teoman Doğan mı?
Bi el atın lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?