Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Fotoları ekledim arkadaşlar takip ederseniz görebilirsiniz. Sevgiler...

merhabalar öncelikle :) selçuk ışık'a ameliyat olan var mı gelecek ay ameliyat olmayı istiyorum ama yorum yazılmamış pek

mmrb cnm Selçuk Öztunç yazmışsın ona ameliyat olucam ama dr piyasada yok 182 den vede nettten randevu alıcam yok oo doktorun adı nasıl ulaşabilirim artı fiyat ne veriyor acil yardım bu numaradan ulaşın nolur bana pazartesi günü gidip kan tahlili vericem ama doktorumu bulamıyorum kkb uzmanı önerdi o doktoru gören duyan dönsün bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ben yaklaşık 7 sene önce Selçuk Öztunç'a ameliyat oldum. Burnumu çok seviyorum:) Selçuk beyin yaptığı bütün burunlar başarılı ve doğal, klinik telefon numarası .... Eşi ile aynı klinikte çalışıyorlar, bu numaradan ulaşabilirsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet var. Kardeşim ameliyat oldu.Kemik eğriliği de düzeltilecekti .Büyük bir hevesle girdi. O kadar acıyı çekti . Çıktığında ise burun delikleri birbirinden farklı . Bu şikayetle tekrar kontrolde söylediğinde senin yüz şeklinden kaynaklanıyor demiş .Yüz ile burun deliklerinin ne alakası varsa .Burun delikleri biri kısa biri uzun bitarafa gerilmiş gibi.Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum bu doktoru .Bu kadar acı çekilen bir ameliyat basite alınmamalı .Düzeltme yapalım ikinci ameliyatı yapalım dese yine kabul edecektik ..Ama şimdi başka dr arama durumunda bıraktı ..

Hangi Dr.için yazdiniz

Merhabalar arkadaşlar..yarın burnumdan ameliyat olucam ..biraz stresliyim ..doktorumdan şüphe duymuyorum pek ..başından beri hep ona yaptırmaktı kararım ama bazı olumsuz yorumlara da denk geldim ..herkezin durumu farklı olabilir diye düşünüorum ..önerisi olan var mı ?? hadi nural'a bununu yaptıran var mı ?

Hangi doktor?

çene amelyatı mı oldunuz çeneniz değişmiş gibi geldi çok resim göremedim ama yakışmış

Benim de uzun arastirmalar sonucu yarin muayenem var, sonrasinda ben de guzel bir ameliyat gecirip burda paylasmak istiyorum

Merhabalar burnumun şeklinden şikayetçiyim. Araştırmalarıma göre Ekol Kbb doktoru Cem Karas'ı öneren çok var ama ameliyattan da korkan bir insanım Cem Karas'ı öneren arkadaşlar var mı aramızda ?

Merhaba arkadaslar , uzun arastırmalarım sonucu burun ameliyatı olmaya karar verdim ancak piyasadki fiyatlar oldukca yuksek. Ali murat akkuşun 3d maske ile önceden yapıcagı burnu göstermesi dikkatimi cekti yaptıran veya doktor hakkında bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…